Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Предпочитам този театър колега, от колкото гей свалки.
    http://www.pljuvalnik.com
    Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.

Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998

Коментар

dudulia написа:
      Една статия за всички привърженици на ББ.http://e-vestnik.bg/9188/kak-tsvetel...olkova-bogata/
      Очевидно ще бъдеме свидетели на безпрецедентна компроматна война до президенските избори.Това е само началото и загряването за това което предстои.БСП,ДС,Президента и олигарсите ще водят битка на живот и смърт за оцеляване.До сега не са били в подобна ситуация от 20 години насам.Не знам дали си представяте колко пари е взела за тази статия тази неизвестна до сега мадама.Не искам да навлизам в коментарии по написаното.Без да искам се сещам и спомням за начина по който Костов беше изкаран най голямия крадец и милионер,а се оказа че освен къщата на жена си друго няма и никъде до сега не е участвал в каквато и да е приватизациона сделка.Четете вестник "Торнадо" и ще ви се светнат доста неща.Искараха Цветанов -Цецо шестака за някакви си 6 апартамента,от които половината наследствени,за голям крадец и корумпирана личност.Най голямия му критик беше Румен Петков и той му измисли прякора.Сега се оказва,че синът на Иван Драшков,Иван Драшков- младши,който е на 25 години,е собственик в момента на 160 апартамента,38 офиси и магазини и 110 подземни гаража,които били построени от него в две 5 етажни сгради с по 5 входа.Повече няма да продължавам.До тук съм.Играта започва,ще е интересно.

Коментар

"...Бойко Борисов среща дамата на сърцето си в автосервиз. Той е женен, тя е омъжена, но между тях пламват чувства. Развеждат се и от 1992 година заживяват на семейни начала. Преди демократичните промени бащата на Цветелина - Борислав Карагьозов е служител на Първо главно управление на Държавна сигурност. Работил е в посолствата на България в САЩ, Индонезия и Румъния. Бившият й съпруг Стефан Абаджиев, от когото има две дъщери, е син на Иван Абаджиев, кандидат-член на Политбюро на ЦК на БКП и посланик в Румъния...."Един съществен пропуск има в статията. Един факт, който не ми дава мира... Между Бойко и Цветелина пламват чувства - ОК. Изключително странно ми е обаче, че и между бившата жена на Бойко и бившият съпруг на Цветелина също "пламват чувства" и в един хубав момент двете двойки са разменени. Като се има предвид миналото на участниците (виж цитираната статия, няма никакви компромати в нея, а само голата истина), всичко ми прилича на един финансово-политически-ДС-суинг.

Коментар

Immortal написа:
          "...Бойко Борисов среща дамата на сърцето си в автосервиз. Той е женен, тя е омъжена, но между тях пламват чувства. Развеждат се и от 1992 година заживяват на семейни начала. Преди демократичните промени бащата на Цветелина - Борислав Карагьозов е служител на Първо главно управление на Държавна сигурност. Работил е в посолствата на България в САЩ, Индонезия и Румъния. Бившият й съпруг Стефан Абаджиев, от когото има две дъщери, е син на Иван Абаджиев, кандидат-член на Политбюро на ЦК на БКП и посланик в Румъния...."Един съществен пропуск има в статията. Един факт, който не ми дава мира... Между Бойко и Цветелина пламват чувства - ОК. Изключително странно ми е обаче, че и между бившата жена на Бойко и бившият съпруг на Цветелина също "пламват чувства" и в един хубав момент двете двойки са разменени. Като се има предвид миналото на участниците (виж цитираната статия, няма никакви компромати в нея, а само голата истина), всичко ми прилича на един финансово-политически-ДС-суинг.
          Toва което споменаваш е верно,но дали е точно така както предполагаш,може да се предполага само.В статията има много раздути неща и изнесени факти без доказателства,както обикновено се пишат такива статии.Чели сме ги много подобни.Че не е всичко чисто окло Цветелина,вероятно е така,но сега ще се раздуят нещата с допълнително вкарани събития от най различен характер и за двамата.Ще бъдем свидетели и на обратна стрелба.

Коментар

steven написа:
            Да бе, тоя търг е част от заговора на билдербергите!
            Билдербергери, илюминати, масони, розенкройцери.... едва ли ще се занимават с жълти стинки :D в кръга на шегата... но съм се нагледал на търгове в България, специално в сферата в която работя.... безумията са тотални. Онзи ден гледах търг в който 60% от оценката зависи от срока... мухахаха. Нали някои хора трябва да си гушнат рушветчето.. какво ли тука значат някакви си държавни и обществени интереси... нали не дават те паричките за поръчката. Весели празници на всички
            Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

За всички, които не вярваха днес би трябвало да им искристализира, че:ЦАРЯТ (ПОЖАРНИКАРЯТ) Е ГОЛ! Шефа на митниците се оплаква на финансовият министър, че вътрешният министър го натиска да толерира контрабандата и да си затваря очите за определени фирми.!Ще кажете нищо ново! Именно!!! Нищо ново - т.е. и ГЕРБ са същите! А ако се съди по размерите на контрабандата - дори двойно по-лакоми. В нормална държава такъв скандал ще бутне правителството.В България - виждате какво става - това не ги интересувало - важни били резултатите... Вече съм убеден, че само СЕЧ ще ни оправи.Закъсня с 20 години но само СЕЧ ще ни оправи!
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Поне при това правителство се показват на яве и сересета и телефонни разговори и згазилите лука напускат кораба . При предишните правителства да сте чували подобни неща ? Колко пъти го питаха Костов защо махна Бакърджиев ,Бонев а той мълча като комунист.Питаха и Сергейчо защо махна двамата Руменовци но и той се позова на следствена тайна и не каза . Бойко барем си казва направо че са настъпили котака и за това си заминават. :D
                Фиат Панда 1.2 2006година
                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Коцев, горното ти мнение ми прилича на "а вие защо биете негрите?" Осраха се до ушите. Осраха се като свини. " Сега разбрах за какво става въпрос за Шишков, написал е актовете на "Лукойл"... Там, където беше за оцветеното гориво, което не отиде в детските градини, отиде тежко гориво и той на всичките им е написал актове. Цецо го е заплашил и му казал, че няма да бъде... Зат’ва виждам, че всеки, за който аз съм искал да си свършва работата и да бъде абсолютно принципен, няма значение коя фирма е, той сега е подложен на атака (...) Не се тръгва срещу фирми, за които с години се е знаело, че са под покровителството на тоз и на оня."Да ви светна - оцветеното гориво е нафта. Тежкото гориво е мазут. Разликата в цената е сериозна.Някой си е гушнал държавна пара, а правителството го прикрива.

Коментар

Това са приказки от хора на които им спряха кранчето и изкарват Цветанов виновен . Като слушам Румен Петков какви ги бръщолеви че тая година са влезли контрабандно цигари за един милиард лева ми става ясна картинката . Това значи че и аз дето никога цигара не съм запалвал съм изпушил един кашьон цигари . Всеки един престъпник като го настъпят веднага казва че сегашните ги изместват от бизнеса който им е чист .Те и братята Маргини съдът ги изкара чисти като Пиринска вода само че малкия се крие в дън земя от чистия си бизнес.Сегашните не крадат нищо и това най ги ядосва досегашните дето бяха на яслата и за това вият като Балканче по баир.

Коментар

Боже,колко мъка и "слепи" хора има в тази страна ..... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Ето тук вижте кого почита ББ: http://e-vestnik.bg/10759/koy-slozhi...a-kam-zhivkov/
                      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Immortal написа:
                        "Един съществен пропуск има в статията. Един факт, който не ми дава мира... Между Бойко и Цветелина пламват чувства - ОК. Изключително странно ми е обаче, че и между бившата жена на Бойко и бившият съпруг на Цветелина също "пламват чувства" и в един хубав момент двете двойки са разменени. Като се има предвид миналото на участниците (виж цитираната статия, няма никакви компромати в нея, а само голата истина), всичко ми прилича на един финансово-политически-ДС-суинг.
                        Дидо, ай стига конспирации! Глей кво прави кака Шаная Туейн у белите държави... http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=717192ми либоф! я питай оня юнак от Варна с интересната тема
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

dudulia написа:
                          Боже,колко мъка и "слепи" хора има в тази страна ..... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Ето тук вижте кого почита ББ: http://e-vestnik.bg/10759/koy-slozhi...a-kam-zhivkov/
                          От 1987 до 1994 година съм живял и работил в Правец, а посочената статия е пример за манипулация на общественото мнение чрез манипулиране на реални факти. Цялата работа я вършеха комунистите, а обикновенните хора (специалисти от цяла България) газеха и още газят кал около "китни жилищни блокчета", които всъщност са панелки! Ако някой завижда да отиде да си купи едно жилище там. Продават се по цели входове.
                          Няма начин да няма начин!

Коментар

Дано сте гледали е слушали бат Бойко тая сутрин по БТВ и си правете изводите . :D

Коментар

коцев написа:
                              Дано сте гледали е слушали бат Бойко тая сутрин по БТВ и си правете изводите . :D
                              видех го, ама само толкова... дай линк, че сабале палих парно, жената, децата, на училище, до градината....
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Линк нямам ,защото аз седнах още в 7 часа пред телевизора да го чакам от 8 до 9 часа как ги кове опонентите си . Даже и Ани Цолова забуксува на място .

Коментар

Working...
                                X