Предпочитам този театър колега, от колкото гей свалки.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
http://www.pljuvalnik.com
Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.
Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998
-
dudulia написа:Една статия за всички привърженици на ББ.http://e-vestnik.bg/9188/kak-tsvetel...olkova-bogata/
Коментар
-
"...Бойко Борисов среща дамата на сърцето си в автосервиз. Той е женен, тя е омъжена, но между тях пламват чувства. Развеждат се и от 1992 година заживяват на семейни начала. Преди демократичните промени бащата на Цветелина - Борислав Карагьозов е служител на Първо главно управление на Държавна сигурност. Работил е в посолствата на България в САЩ, Индонезия и Румъния. Бившият й съпруг Стефан Абаджиев, от когото има две дъщери, е син на Иван Абаджиев, кандидат-член на Политбюро на ЦК на БКП и посланик в Румъния...."Един съществен пропуск има в статията. Един факт, който не ми дава мира... Между Бойко и Цветелина пламват чувства - ОК. Изключително странно ми е обаче, че и между бившата жена на Бойко и бившият съпруг на Цветелина също "пламват чувства" и в един хубав момент двете двойки са разменени. Като се има предвид миналото на участниците (виж цитираната статия, няма никакви компромати в нея, а само голата истина), всичко ми прилича на един финансово-политически-ДС-суинг.
Коментар
-
Immortal написа:"...Бойко Борисов среща дамата на сърцето си в автосервиз. Той е женен, тя е омъжена, но между тях пламват чувства. Развеждат се и от 1992 година заживяват на семейни начала. Преди демократичните промени бащата на Цветелина - Борислав Карагьозов е служител на Първо главно управление на Държавна сигурност. Работил е в посолствата на България в САЩ, Индонезия и Румъния. Бившият й съпруг Стефан Абаджиев, от когото има две дъщери, е син на Иван Абаджиев, кандидат-член на Политбюро на ЦК на БКП и посланик в Румъния...."Един съществен пропуск има в статията. Един факт, който не ми дава мира... Между Бойко и Цветелина пламват чувства - ОК. Изключително странно ми е обаче, че и между бившата жена на Бойко и бившият съпруг на Цветелина също "пламват чувства" и в един хубав момент двете двойки са разменени. Като се има предвид миналото на участниците (виж цитираната статия, няма никакви компромати в нея, а само голата истина), всичко ми прилича на един финансово-политически-ДС-суинг.
Коментар
-
steven написа:Да бе, тоя търг е част от заговора на билдербергите!Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
За всички, които не вярваха днес би трябвало да им искристализира, че:ЦАРЯТ (ПОЖАРНИКАРЯТ) Е ГОЛ! Шефа на митниците се оплаква на финансовият министър, че вътрешният министър го натиска да толерира контрабандата и да си затваря очите за определени фирми.!Ще кажете нищо ново! Именно!!! Нищо ново - т.е. и ГЕРБ са същите! А ако се съди по размерите на контрабандата - дори двойно по-лакоми. В нормална държава такъв скандал ще бутне правителството.В България - виждате какво става - това не ги интересувало - важни били резултатите... Вече съм убеден, че само СЕЧ ще ни оправи.Закъсня с 20 години но само СЕЧ ще ни оправи!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Поне при това правителство се показват на яве и сересета и телефонни разговори и згазилите лука напускат кораба . При предишните правителства да сте чували подобни неща ? Колко пъти го питаха Костов защо махна Бакърджиев ,Бонев а той мълча като комунист.Питаха и Сергейчо защо махна двамата Руменовци но и той се позова на следствена тайна и не каза . Бойко барем си казва направо че са настъпили котака и за това си заминават. :D
Коментар
-
Коцев, горното ти мнение ми прилича на "а вие защо биете негрите?" Осраха се до ушите. Осраха се като свини. " Сега разбрах за какво става въпрос за Шишков, написал е актовете на "Лукойл"... Там, където беше за оцветеното гориво, което не отиде в детските градини, отиде тежко гориво и той на всичките им е написал актове. Цецо го е заплашил и му казал, че няма да бъде... Зат’ва виждам, че всеки, за който аз съм искал да си свършва работата и да бъде абсолютно принципен, няма значение коя фирма е, той сега е подложен на атака (...) Не се тръгва срещу фирми, за които с години се е знаело, че са под покровителството на тоз и на оня."Да ви светна - оцветеното гориво е нафта. Тежкото гориво е мазут. Разликата в цената е сериозна.Някой си е гушнал държавна пара, а правителството го прикрива.
Коментар
-
Това са приказки от хора на които им спряха кранчето и изкарват Цветанов виновен . Като слушам Румен Петков какви ги бръщолеви че тая година са влезли контрабандно цигари за един милиард лева ми става ясна картинката . Това значи че и аз дето никога цигара не съм запалвал съм изпушил един кашьон цигари . Всеки един престъпник като го настъпят веднага казва че сегашните ги изместват от бизнеса който им е чист .Те и братята Маргини съдът ги изкара чисти като Пиринска вода само че малкия се крие в дън земя от чистия си бизнес.Сегашните не крадат нищо и това най ги ядосва досегашните дето бяха на яслата и за това вият като Балканче по баир.
Коментар
-
Боже,колко мъка и "слепи" хора има в тази страна ..... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Ето тук вижте кого почита ББ: http://e-vestnik.bg/10759/koy-slozhi...a-kam-zhivkov/Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Immortal написа:"Един съществен пропуск има в статията. Един факт, който не ми дава мира... Между Бойко и Цветелина пламват чувства - ОК. Изключително странно ми е обаче, че и между бившата жена на Бойко и бившият съпруг на Цветелина също "пламват чувства" и в един хубав момент двете двойки са разменени. Като се има предвид миналото на участниците (виж цитираната статия, няма никакви компромати в нея, а само голата истина), всичко ми прилича на един финансово-политически-ДС-суинг.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
dudulia написа:Боже,колко мъка и "слепи" хора има в тази страна ..... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Ето тук вижте кого почита ББ: http://e-vestnik.bg/10759/koy-slozhi...a-kam-zhivkov/Няма начин да няма начин!
Коментар
-
коцев написа:Дано сте гледали е слушали бат Бойко тая сутрин по БТВ и си правете изводите . :DFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар