Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nikolovvd написа:
    Според мен ситуацията ще се промени коренно от Пролетта на следващата година.....
    колко такива сезона минаха? То не бе тая пролет, то не бе края на годината, то не бяха 800 дни, какви ли още фрази има за отлагане във времето, поради некадърност, незнание, нежелание, и други такива ....аз пък си мисля, че следващата година ще е най-зле и точно нея, година ще има масови фалити!
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Какъвто и да е ББ ,важното е че хвърли камък в блатото и то се развоня. По въпроса с циганите медала има и друга страна . Ако ги вкара в ред ББ ще загуби може би техните гласове ,но ще получи двойно повече от българското население. :D Тъй че едва ли ще го спре нещо ако реши да бутне гетата .Всички мърморим че има беззаконие в страната , но реши ли някой да изпълни закона веднага се нахвърлят срещу него. Радващото е че все пак се показват наченки на прилагане на законите . :D
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
        Радващото е че все пак се показват наченки на прилагане на законите . :D
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Коментар

Не "наченки на прилагане", а симулация на прилагане на законите.
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

коцев написа:
              Бой по гъза, Бой, бой, бой!Само така таз пасмина ще се оправи, нали, Коцев

Коментар

Верно Дидко . Кривака оправя нещата .

Коментар

"В петък очакваме сняг. Да не ви изненада? Отсега искам да чакате с метли и снегорини, като падне снежинка, да я хващате във въздуха! Ако прочета: "Снегът пак ги изненада", ще бъда много ядосан. Затова ви предупреждавам: в петък ще вали сняг! До неделя ще се стопи, но в петък ще навали". Това разпорежда премиерът Бойко Борисов на министъра на регионалното развитие Росен Плевнелиев на последното заседание на Министерския съвет, става ясно от неговата стенограма."Ще се справим", отговаря Плевнелиев и добавя: "Германия, Англия, включително половината летище на Германия бяха доста изненадани от първия сняг. Ще бъдем по-перфектни от германците, надявам се".(източник: Дневник)И аз силно, ама силно се надявам

Коментар

Immortal написа:
                    "В петък очакваме сняг. Да не ви изненада? Отсега искам да чакате с метли и снегорини, като падне снежинка, да я хващате във въздуха! Ако прочета: "Снегът пак ги изненада", ще бъда много ядосан. Затова ви предупреждавам: в петък ще вали сняг! До неделя ще се стопи, но в петък ще навали". Това разпорежда премиерът Бойко Борисов на министъра на регионалното развитие Росен Плевнелиев на последното заседание на Министерския съвет, става ясно от неговата стенограма."Ще се справим", отговаря Плевнелиев и добавя: "Германия, Англия, включително половината летище на Германия бяха доста изненадани от първия сняг. Ще бъдем по-перфектни от германците, надявам се".(източник: Дневник)И аз силно, ама силно се надявам
                    Брат ми като се прибирал снощи от гр. Първомай, на входа на АМ Тракия заварил два чакащи снегорина, по бул. Цариградско шосе още 4 бр. снегорини, в Люлин на Кентъки още два снегорина, всичките стоят с пуснати лампи и чакат. А снЕг нееееееееееееМааааааааааааааааа. Те така се чака снега да не ни изненада! П.П. аз много се надявах сутринта като се събудя да ни е затрупало, и да вали на парцали! ама....
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                      коцев написа:
                      Радващото е че все пак се показват наченки на прилагане на законите . :D
                      Как прилагат законите? Като бутат остъклени тераси!? А ония палати по язовирите? И оня боклук Дянков тръгнал да ми сравнява Американския стандарт с нашия- "Нямало тринайста заплата в САЩ". Ако взимам и аз 4000 долара и аз не искам 13 заплата! Малоумен ли е тоя, или на такъв се прави!? Да вземе да влезе откъдето е излязъл!!!
                      Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Добре ги прилагат и така трябва всички закони да се прилагат. И на семейство Баневи посегнаха , и на ред други ще посегнат . Завърти ли се колелото веднаж спиране няма . :D

Коментар

коцев написа:
                          Добре ги прилагат и така трябва всички закони да се прилагат. И на семейство Баневи посегнаха , и на ред други ще посегнат . Завърти ли се колелото веднаж спиране няма . :D
                          Мдааа.. Богатите са ни виновни...Ама не всички... Само тия дето не си плащат.Между другото.. Някой ще се сети ли чия щерка е Цветелина?Не, че искам да кажа, че тя има нещо общо с цялата тая галимация! Абсурд!За една друга премиерска булка имаше едно изказване, че била като бисерна мидичка - хващала мръсотията и я превръщала в бисери...Чудя се какво ли ще се разказва за други премиерски булки...п.п. Май ми е повечко виното и станах като "В механата".Я да си налягам парцалите за да не влязат ония с парцалите на главата...
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Immortal написа:
                            И аз видях снегорините, защото се качвах на Витоша същата нощ да гледам как вали снега. Имаше снегорини и по други булеварди. Даже бяха с българските знамена по греблата :P А и още нещо - на по-опасните завои беше опесъчено още преди да е завалял снегът! Кефят ме :D
                            == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

А и още нещо - на по-опасните завои беше опесъчено още преди да е завалял снегът! Кефят ме
                              Личи си кой държи власта в страната и кой командва. Сняг няма защото беше наредил докато не направят там някакав отсечка ,да не вали сняг и ето че и времето се съобразява с него . Само Станишев си лае торбичката ,ама скоро ще му пресъхне гласа .

Коментар

Няколко дни след като снегорините чакаха - преди да завали снега - констатирам в Ямбол (който все още е в България), че тук никой не си и мръдва пръста за да почисти улиците.Днес видях един единствен снегорин, който минаваше по един от главните булеварди и толкоз. Опесъчаване по наклоните - няма.Та, къде щяха да чакат снегорините?

Коментар

Working...
                                X