Аман от хронични мрънкачи ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
За да има някакъв диалог , спор или както така го наречете ,трябва да има две гледни точки. Аз изразявам моята , друг неговата . Така трябва и да бъде .По въпроса с моето ПТП , да позна 100% че ми написаха акт за движение с несъобразена скорост и 100 лв глоба.Полицаите не ги познавам лично , даже този който ми написа акта и ме помоли да подпиша остана много изненадан ,че без мрънкане подписах веднага . Ами какво да се оправдавам като съм навлезнал в насрещното движение .Да съм карал вместо със 60 със 40 и да съм спрял в моето платно. Тъй че момчетата катаджиите си изпълниха както се полага задълженията , питаха ме за номера на колата която ми изкочи , но като не го и видях, ка моли да го запомня ,контрата си остава в мен. Както съм казвал много пъти ,покрай сухото гори и суровото. Този път аз изгорях , но честно казано си имам определено вина и аз ,тъй че не бива да се търси под вола теле.Ако се погледне още по реално и ако комшията с Ладата беше ударил сприрачки нямаше въобще да се ударим . Но не го виня , по закон той си е в неговото платно. Да оставим моята история настрана, а да коментираме създалата се ситуация около докторите . Лично за мен след като сами си признават, че тия думи те са ги изрекли повече аз моето мнение няма да променя. Ама те сами още преди да знаят че са записни си говорят, че ако се разчуе за случая те са с двата крака вътре ,какво се оправдават сега .Да си представим за момент, че не бяха ги арестували и не знаят за сересетата , а Цветанов се изтъпи в парламента и каже : полицията разполага със запис между лекари и сега без да съобщавам имената им и коя е болницата ще ви ги прочета пък вие си правете изводите. Прочита сересетата . Едва ли щеше да има някой който да му се изрепчи . Да видим така ли щяха да бъдат защитавани. Та такива мисли ми се въртят из главата . Нямам нищо против лекарите , нека получават бакшиши за добре свършена работа , но да говорят с такъв език по между си е недопустимо от етична гледна точка.
Коментар
-
Колега ,нека правим разлика от разговор до разговор. Ако са си говорили за риболов примерно или за лов или за някакъв мач, то нека си говорят както си искат. Обаче когато единия звъни на другия и му казва че детето е още живо и това 12 часа след аборта да го наречем, как така приемаш думите им че са на жаргон ? Какъв ти жаргон, та те се уговарят какво да предприемат та да се потули случая.За да развеселим малко темата ще разкажа за случай от "черното " комунистическо минало. Някъде около 1950г е било на село и е трябвало който има по две животни за клане едното да го даде на държавата . Обаче един по така акълия човечец имал две телета и никак не му се харизва едното на комунистите. Та една нощ го заколва , скрива месото и така хубаво почиства местото където го е заклал в двора си ,че не личало да е имало клане на теле . Комшия негов усетил, че не вижда едното теле и донесъл в общината на кмета . Кметът свиква комисия и идват на проверка . Гледат, гледат и не виждат нещо за което да се хванат. Накрая кмета отсякъл : абе всички комшии знаят че си имал две телета и едното сега го няма ,значи си го заклал , ама за това че си си свършил отлично работата и си замаскирал клането ти прощаваме и няма да има глоба и наказание. Та и тия лекари да са си свършили перфектно работата и сега да им е леко . :D
Коментар
-
коцев написа:Колега ,нека правим разлика от разговор до разговор. Ако са си говорили за риболов примерно или за лов или за някакъв мач, то нека си говорят както си искат. Обаче когато единия звъни на другия и му казва че детето е още живо и това 12 часа след аборта да го наречем, как така приемаш думите им че са на жаргон ? Какъв ти жаргон, та те се уговарят какво да предприемат та да се потули случая.За да развеселим малко темата ще разкажа за случай от "черното " комунистическо минало. Някъде около 1950г е било на село и е трябвало който има по две животни за клане едното да го даде на държавата . Обаче един по така акълия човечец имал две телета и никак не му се харизва едното на комунистите. Та една нощ го заколва , скрива месото и така хубаво почиства местото където го е заклал в двора си ,че не личало да е имало клане на теле . Комшия негов усетил, че не вижда едното теле и донесъл в общината на кмета . Кметът свиква комисия и идват на проверка . Гледат, гледат и не виждат нещо за което да се хванат. Накрая кмета отсякъл : абе всички комшии знаят че си имал две телета и едното сега го няма ,значи си го заклал , ама за това че си си свършил отлично работата и си замаскирал клането ти прощаваме и няма да има глоба и наказание. Та и тия лекари да са си свършили перфектно работата и сега да им е леко . :D
Коментар
-
Коцев,е това беше комунистическата държава.Виж как добре си спомняш за ЧЕРНОТО минало,когато се строеше "светлото"бъдеще.Сега разбра ли че не Костов е унищожил селското стопанство,а твоите приятели за които с умиление си спомняш.Между другото твоя съсед тънко е минал,можеше и да се разходи до Белене на почивка за известно време.
Коментар
-
коцев написа:Какъв ти жаргон, та те се уговарят какво да предприемат та да се потули случая..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
nikolovvd написа:Кат са знам къв съм инДЖинер, ма страх да отида на доФтор! :DAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Според мен ситуацията ще се промени коренно от Пролетта на следващата година. Не защото на власт са ГЕРБ, а защото е крайно време нещата да тръгнат да се оправят. Който спазва законите да е уважаван, а който ги погазва да си понася отговорността. Било то министър, бизнесмен, полицай, народен представител, лекар, овчар, тракторист - всеки си носи последствията. Плаща глоби, получава пробация или лежи в затвора, ако трябва. Трябва да има страх от възмездие и никой да не е недосегаем!Няма начин да няма начин!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар