Уф , да чакаме експертизите ??? Айде олам . То и тая сутрин Милан Миланов се дърпа като ощипан и докато не минела експертизата нищо не можел да каже . Сересетата ясно говорят , самите доктори още преди да са задържани си говорят по телефона че са направили голям гаф и че са с двата крака вътре ако се разчуе и ето че пак ще чакаме експертиза . Експертиза от кого ?? От самите пак лекари . Гарван на гарван око не вади . Прокуратурата трябва да се захване не с експетизата а със самите разговори от сересетата. За тия приказки да отговарят. За друго не . Ако е било аборт и са я приели за аборт то трябвало още при махането на плода да са си свършили работата . Ама нали са голямата работа ,затова скочиха с двата крака.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Работата е там, че шефа на болницата във В.Търново е изродил детето. Това поне е ясно от изнесеното.М.К.: Да бе, а той си вдигна чуковете отзарана и си замина. Замина да става началник. Абе, не знам. 15 часа това бебе е било живо. Бил е дежурен, той го е израждал. Ще кажат, добре вие сутринта като дойдохте на работа и го видяхте че е живо това бебе какво направихте защо не извикахте неонатолог да го вземат.М.К.: Какво става с онова бебе?Мъж: Уф, живо е.М.К.: Айде бе...Мъж: Ами до половин часа беше, защото ходих, защото звъни оня пукал?М.К. Кой?Мъж: Шефът на Търново.М.К.: И?Мъж: Той сега е гузен.М.К.: Вече и ние сме съучастници. Това ако се разкрие, могат да ни съдят за предумишлено убийство бе човек, ти знаеш ли за какво става въпрос?Мъж: Аз знам за какво става въпрос, ама той за какво го е направил това нещо ние вече сме вътре бе...М.К.: Ние сме вътре все.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
коцев написа:Уф , да чакаме експертизите ??? Айде олам . То и тая сутрин Милан Миланов се дърпа като ощипан и докато не минела експертизата нищо не можел да каже . Сересетата ясно говорят , самите доктори още преди да са задържани си говорят по телефона че са направили голям гаф и че са с двата крака вътре ако се разчуе и ето че пак ще чакаме експертиза . Експертиза от кого ?? От самите пак лекари . Гарван на гарван око не вади . Прокуратурата трябва да се захване не с експетизата а със самите разговори от сересетата. За тия приказки да отговарят. За друго не . Ако е било аборт и са я приели за аборт то трябвало още при махането на плода да са си свършили работата . Ама нали са голямата работа ,затова скочиха с двата крака.
Коментар
-
[quote="Immortal"]коцев написа:Самият факт, че тези СРС-та се обявават по медиите, леко намирисва на манипулация. Приемам, че разговорите са проведени точно така, въпреки това, те не са доказателство за извършено престъпление. Ама кво ли ви обяснявам...
Коментар
-
У бре! Ами представяте ли си ако не бяха изнесени на показ сересетата каква дандания щеше да настане че полицията арестува без причина . Даже и аз щях да ги заклеймя . Сега когато се сложиха картите на масата ,палачинката се обърна . Ами да си представим че не бяха ги арестували , не бяха показали сересетата, а доста хора потърпевши знаят какво става в болницата ,то тогава те щяха да нададат вой видете ли има записи които уличават докторите ама полицията и прокуратурата си траят и не вземат мерки. Та няма угодия. Кой каквото си е надробил да си го сърба. Стига с това скрито покрито да не се разчуе. Ами питам ви тоя доктор дето е давал болнични на Калинчето че е болно от съвсем друга болест, а не че е бременна какво заслужава сега ???????? Документ с невярно съдържание . Е не трябва ли да отиде зад решетките та да си имат обица и другите доктори за по нататък . Преди 6 години съдя съседа отгоре че му тече вода от банята в моя гараж и на първото заседание за да бъде отложено делото ,съседа представи болничен лист че е тежко болен и лежи на легло в къщи и не може да дойде , а е социално слаб за да си наеме адвокат . В същото време е собственик на печатница в града , има две коли и същия ден беше на работа . Представяте ли си как се почувствах тогава от тази лекарска шашкания ? Крайно време е всеки да си отговаря за действията .
Коментар
-
Бе мани го тоя съд . Като и казах на съдийкта че човека в момента е на работа и че болничния е фалшив само вдигна рамене и толкова . Насрочвам следващото заседание след два месеца и половина . А аз и давах телефона му в работата и да звънне ,ама ... Тъй че бългаския съд го отпиши и да не ти се налага там да ходиш. Не знам няма ли начин Бойко да извика няколко съдебни състава от Европа та да влезнем в крак . Я виж тия двамата от Варна 9 години нашия съд ги оправдава и чак когато французите се намесиха вече нашия съд стори това което трябваше да стори преди 9 години . Бе много има да дяла Бойко по това чепато дърво наречено Български съд .
Коментар
-
Immortal написа:някой трябва да отговаря за действията си е съда. Независим, справедлив, законен.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
сигурно и за това ББ е виновен...http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/1...Абсурди по български Мантинела прегражда път, сложили й панти да си я отварятFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Immortal написа:Коцев, едно време имаше едни, дето наказваха без съд и присъда. Организираха "народен съд" и "наказваха" (най-често със смърт) хора, само защото мислят различно от тях.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
nikolovvd написа:Immortal написа:някой трябва да отговаря за действията си е съда. Независим, справедлив, законен.
Коментар
-
nikolovvd написа:Затова по-горе писах, че трябва да изчакаме експертизите и да не ръсим обвинение. Много е лесно да се омаскари някой. У нас това го можем най-добре. Покойния Андрей Лукатов бе казал в НС - "Аз като кажа, че сестрати е курва, иди доказвай, че нямаш сестра!"
Коментар
-
Какви експертизи и какви 5лв и какви подписки бре колеги ????? Абе има ли им думите казани от техните уста черно но бяло записани ??? Има ги . Какво сега ще увъртаме , ама родилката не е ли искала да бъде умъртвено , плащала ли е за аборта ако е аборт , ама на ехографа показвало и на снимката се виждало че е умрял плода . Да ама 24 часа по късно самите доктори си говорят : бах мааму то е още живо . Какво ви говори това нещо ? Цветанов е виновен за това ,така ли ??? Да ,ако не бях прочел записания разговор между докторите и аз щях да ги оправдавам че това е полицейщина ,обаче фактите говорят дуго и това е самата истина. Спомням си навремето журналисти бяха заснели калашници на задната седалка на Иво Карамански след една престрелка в центъра на София ,а после във следствието адвокатите на Карамански казаха че това били пластмасови детски автомати . Айде бе . И сега ,докторите чисти като сълза , само Цветанов е идиота. Нещо не се връзва работата .
Коментар
-
Колега Коцев, моите уважения, но да не сте на заплата в МВР? Може би сте доволен от отношението на органите на реда към Вас? Какво ви написаха в акта след ПТП то което претърпяхте, мога да позная и не ми е нужно от 3 пъти - несъобразена скорост с пътните условия, а 100 % ако се разровим в ситуацията могат да се намерят куп други причини освен неправилно изпреварващия срещу вас, но явно не знаете как да си търсите правата. По-лесно е да се съгласите с написаното ЧЕРНО на БЯЛО от някой "компетентен" полицай. Още веднъж моите уважения.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар