Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Уф , да чакаме експертизите ??? Айде олам . То и тая сутрин Милан Миланов се дърпа като ощипан и докато не минела експертизата нищо не можел да каже . Сересетата ясно говорят , самите доктори още преди да са задържани си говорят по телефона че са направили голям гаф и че са с двата крака вътре ако се разчуе и ето че пак ще чакаме експертиза . Експертиза от кого ?? От самите пак лекари . Гарван на гарван око не вади . Прокуратурата трябва да се захване не с експетизата а със самите разговори от сересетата. За тия приказки да отговарят. За друго не . Ако е било аборт и са я приели за аборт то трябвало още при махането на плода да са си свършили работата . Ама нали са голямата работа ,затова скочиха с двата крака.
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Работата е там, че шефа на болницата във В.Търново е изродил детето. Това поне е ясно от изнесеното.
      М.К.: Да бе, а той си вдигна чуковете отзарана и си замина. Замина да става началник. Абе, не знам. 15 часа това бебе е било живо. Бил е дежурен, той го е израждал. Ще кажат, добре вие сутринта като дойдохте на работа и го видяхте че е живо това бебе какво направихте защо не извикахте неонатолог да го вземат.
      М.К.: Какво става с онова бебе?Мъж: Уф, живо е.М.К.: Айде бе...Мъж: Ами до половин часа беше, защото ходих, защото звъни оня пукал?М.К. Кой?Мъж: Шефът на Търново.М.К.: И?Мъж: Той сега е гузен.М.К.: Вече и ние сме съучастници. Това ако се разкрие, могат да ни съдят за предумишлено убийство бе човек, ти знаеш ли за какво става въпрос?Мъж: Аз знам за какво става въпрос, ама той за какво го е направил това нещо ние вече сме вътре бе...М.К.: Ние сме вътре все.
      М.К. е Миролюб Кожухаров
      Няма начин да няма начин!

Коментар

Коментара е излишен . Цветанов трябва незабавно да бъде махнат и даден на прокурор. Как може да разпространява такива разговори на лекарите ? Ами те са си свръх секретна тайна .

Коментар

коцев написа:
          Уф , да чакаме експертизите ??? Айде олам . То и тая сутрин Милан Миланов се дърпа като ощипан и докато не минела експертизата нищо не можел да каже . Сересетата ясно говорят , самите доктори още преди да са задържани си говорят по телефона че са направили голям гаф и че са с двата крака вътре ако се разчуе и ето че пак ще чакаме експертиза . Експертиза от кого ?? От самите пак лекари . Гарван на гарван око не вади . Прокуратурата трябва да се захване не с експетизата а със самите разговори от сересетата. За тия приказки да отговарят. За друго не . Ако е било аборт и са я приели за аборт то трябвало още при махането на плода да са си свършили работата . Ама нали са голямата работа ,затова скочиха с двата крака.
          Коцев, едно време имаше едни, дето наказваха без съд и присъда. Организираха "народен съд" и "наказваха" (най-често със смърт) хора, само защото мислят различно от тях.Надявам се, че това време безвъзвратно е отминало, макар, че някои събития ме карат да си мисля обратното.Общественото мнение е най-манипулируемото нещо в една страна, особено когато владееш и почти всички медии. То е като пластелин, а ръцете, които го мачкат са медиите. Изкарването на записи, събрани от СРС-та по медиите е в грубо нарушение на всякаква следствена тайна. Дори и да са верни, тяхното огласяване би било пречка за използването им в съда. Да не говорим, че СРС-та НЕ МОГАТ да се използват като доказателства, тъй като могат да бъдат променени (всички знаем възможностите на съвременната техника). Те могат да се използват само като допълнителни материали по делото.Ако погледнете фактите малко по-отстрани и не се съсредоточавате само върху кой какво казал, ще видите , че нещата придобиват малко по-различен характер. Пак повтарям - не защитавам лекарите в никакъв случай, ако се докаже, че с действие или бездействие са извършили престъпление - нека бъдат наказани съгласно закона!!! А не да им се съставя присъда от общественото мнение, на базата на внимателно подбрани и поднесени факти.И аз често казвам на жена ми "Ще те убия, ма жена!" когато е направила нещо накриво, но естествено не го мисля буквално. Ако някой ме запише и после пази боже, стане нещо с жена ми, ще пуснат този запис по медиите и ще кажат - ето, виждате ли, той я е заплашил и убил...Самият факт, че тези СРС-та се обявават по медиите, леко намирисва на манипулация. Приемам, че разговорите са проведени точно така, въпреки това, те не са доказателство за извършено престъпление. Ама кво ли ви обяснявам...

Коментар

[quote="Immortal"]
            коцев написа:
            Самият факт, че тези СРС-та се обявават по медиите, леко намирисва на манипулация. Приемам, че разговорите са проведени точно така, въпреки това, те не са доказателство за извършено престъпление. Ама кво ли ви обяснявам...
            И като ги оправдаят лекарите,бай ти Коцев ще каже: ето на съдиите са корумпирани,платили са си и са ги оправдали.Такава ни е съдебната система. То че има корумпирани съдии,верно има,но не са всички такива.

Коментар

У бре! Ами представяте ли си ако не бяха изнесени на показ сересетата каква дандания щеше да настане че полицията арестува без причина . Даже и аз щях да ги заклеймя . Сега когато се сложиха картите на масата ,палачинката се обърна . Ами да си представим че не бяха ги арестували , не бяха показали сересетата, а доста хора потърпевши знаят какво става в болницата ,то тогава те щяха да нададат вой видете ли има записи които уличават докторите ама полицията и прокуратурата си траят и не вземат мерки. Та няма угодия. Кой каквото си е надробил да си го сърба. Стига с това скрито покрито да не се разчуе. Ами питам ви тоя доктор дето е давал болнични на Калинчето че е болно от съвсем друга болест, а не че е бременна какво заслужава сега ???????? Документ с невярно съдържание . Е не трябва ли да отиде зад решетките та да си имат обица и другите доктори за по нататък . Преди 6 години съдя съседа отгоре че му тече вода от банята в моя гараж и на първото заседание за да бъде отложено делото ,съседа представи болничен лист че е тежко болен и лежи на легло в къщи и не може да дойде , а е социално слаб за да си наеме адвокат . В същото време е собственик на печатница в града , има две коли и същия ден беше на работа . Представяте ли си как се почувствах тогава от тази лекарска шашкания ? Крайно време е всеки да си отговаря за действията .

Коментар

коцев написа:
                Крайно време е всеки да си отговаря за действията .
                С това съм абсолютно съгласен. С уговорката, че единственото място на този свят, където някой трябва да отговаря за действията си е съда. Независим, справедлив, законен.

Коментар

Бе мани го тоя съд . Като и казах на съдийкта че човека в момента е на работа и че болничния е фалшив само вдигна рамене и толкова . Насрочвам следващото заседание след два месеца и половина . А аз и давах телефона му в работата и да звънне ,ама ... Тъй че бългаския съд го отпиши и да не ти се налага там да ходиш. Не знам няма ли начин Бойко да извика няколко съдебни състава от Европа та да влезнем в крак . Я виж тия двамата от Варна 9 години нашия съд ги оправдава и чак когато французите се намесиха вече нашия съд стори това което трябваше да стори преди 9 години . Бе много има да дяла Бойко по това чепато дърво наречено Български съд .

Коментар

Immortal написа:
                    някой трябва да отговаря за действията си е съда. Независим, справедлив, законен.
                    А и пред Господа! Преди близо 6 години, когато се шашках покрай раждането на дъщерята трябваше да се издаде някакво продължение на болничния. Вече не си спомням точно ситуацията, но си спомням точно думите на лекаря, който ме извика в кабинета на 4 очи и почна да усуква (за някакво плащане ставаше въпрос). Та думите му буквално бяха следните - "Цените са народни, но ангажиращи!". Погледнах го и го попитах дали е мъж въобще. Като не може едни пари да си поиска като хората, как ще си поиска нещо от жена.Преди 3 години Господ си го прибра преди да е навършил 40 години.
                    Няма начин да няма начин!

Коментар

сигурно и за това ББ е виновен...http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/1...Абсурди по български Мантинела прегражда път, сложили й панти да си я отварят
                      Fiat Punto 1.1-Синята птица
                      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Immortal написа:
                        Коцев, едно време имаше едни, дето наказваха без съд и присъда. Организираха "народен съд" и "наказваха" (най-често със смърт) хора, само защото мислят различно от тях.
                        Много голяма част от "Присъдите" издадени от този "Народен съд" са пост фактум.Човека вече е разстрелян без съд и присъда, а с тази "Присъда" го признавет за виновен за еди какво си ... Абсолютен произвол и пълен юридически абсурд. Комунизъм в действие.
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

nikolovvd написа:
                          Immortal написа:
                          някой трябва да отговаря за действията си е съда. Независим, справедлив, законен.
                          А и пред Господа!
                          Казах "на този свят"... от другия няма отърване Междувременно, прочетох ето това:Гражданска подписка в защита на Многопрофилната болница за активно лечение "Св.Иван Рилски" и медицинския персонал започна днес в центъра на Горна Оряховица, съобщи БТА.За около два часа над 500 души са подкрепили подписката на пунктовете в центъра на града и пред регистрацията в болницата, уточниха от инициативния комитет....Не приемаме без доказателства да се отправят тежки обвинения срещу лекари, които се ползват с уважение сред своите съграждани, каза 70-годишният Георги Стайков....Болницата в Горна Оряховица нашумя, след като стана ясно, че на 28 ноември 17-годишна ученичка родила дете в седмия месец там, след което е получена информация, че то е било умишлено умъртвено от лекарския екип, който го е израждал. В резултат бяха задържани четирима лекари по подозрение в умишлено убийство, а от прокуратурата изнесоха скандални данни от разговорите между медиците. По-късно те бяха освободени поради липса на доказателства.И един коментар под статията, който ми хареса:Интересно защо в медиите никой не зададе въпросът относно подозрението въз основа на което са били поставени под подслушване лекарите, а именн съмнения за корупция.Ако бях, някой изпълнен със съмнения гражданин веднага бих заподозрял,че от там не са постигнати очакваните резултати, и този разговор им е дошъл като неочакван дар за да оправдаят използваните СРС - та и да изпълнят желанието докторите да бъдат окаляни. Изключително много се нервирам, зощото ми е абсолютно неясно какво се е случило - това дете желано ли е било, на колко месеца е бил плодът, доброволно ли е било прекъсването на бременността, откога МВР психолози започнаха да разбират от ехография и и да се произнасят компетентно. Доколкото разбирам виновникът за бруталните действия срещу лекарите в момента е в САЩ за поредното погалване по гушката. Някак си все така се случва, че след всеки скандал, който е предизвикан от Шестака той отива или в Брюксел или в Ам. посолство за да търси похвали. Какво става? Къде отиде здравият ни разум, щом подобни трагедии се превърнаха в зрелища за конюнктурна употреба? Почвам да се чувствам безсилен, в качеството си на гражданин и избирател. Защо сме принудени ние да отсъждаме кой е или не е виновен? Къде отиде редът?

Коментар

nikolovvd написа:
                            Затова по-горе писах, че трябва да изчакаме експертизите и да не ръсим обвинение. Много е лесно да се омаскари някой. У нас това го можем най-добре. Покойния Андрей Лукатов бе казал в НС - "Аз като кажа, че сестрати е курва, иди доказвай, че нямаш сестра!"
                            Дойдохме си на думата Интересно защо не се споменава името на търновския доктор, че ми е много любопитно.

Коментар

Какви експертизи и какви 5лв и какви подписки бре колеги ????? Абе има ли им думите казани от техните уста черно но бяло записани ??? Има ги . Какво сега ще увъртаме , ама родилката не е ли искала да бъде умъртвено , плащала ли е за аборта ако е аборт , ама на ехографа показвало и на снимката се виждало че е умрял плода . Да ама 24 часа по късно самите доктори си говорят : бах мааму то е още живо . Какво ви говори това нещо ? Цветанов е виновен за това ,така ли ??? Да ,ако не бях прочел записания разговор между докторите и аз щях да ги оправдавам че това е полицейщина ,обаче фактите говорят дуго и това е самата истина. Спомням си навремето журналисти бяха заснели калашници на задната седалка на Иво Карамански след една престрелка в центъра на София ,а после във следствието адвокатите на Карамански казаха че това били пластмасови детски автомати . Айде бе . И сега ,докторите чисти като сълза , само Цветанов е идиота. Нещо не се връзва работата .

Коментар

Колега Коцев, моите уважения, но да не сте на заплата в МВР? Може би сте доволен от отношението на органите на реда към Вас? Какво ви написаха в акта след ПТП то което претърпяхте, мога да позная и не ми е нужно от 3 пъти - несъобразена скорост с пътните условия, а 100 % ако се разровим в ситуацията могат да се намерят куп други причини освен неправилно изпреварващия срещу вас, но явно не знаете как да си търсите правата. По-лесно е да се съгласите с написаното ЧЕРНО на БЯЛО от някой "компетентен" полицай. Още веднъж моите уважения.

Коментар

Working...
                                X