коцев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
dan4o написа:момчета ,нека гледаме малко по позитивно,в европа сме ,България не е чак толкова лошо място за живеене,я си помислете как щяхте да ни завиждате ако бяхте коренен жител на зимбабве......да не изброявам ,има и много други.А,и още нещо ,може ли някой да ми каже защо Софиянци реват най- много .Правете добри неща и се чувствайте щастливи -ето ,днес настойх един рутер на едни приятели и помогнах да залепим един гипсокартон на една стена на други,те пък ме почерпиха -аз се чувствам хепи.....Това ми хрумна на 2+1/2 водки в събота вечер.Правете добри неща за семействата си,те като са добре ,и страната ще е добреVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Упс...По грешка вместо "цитирай" съм натиснал "редактирай" и съм затрил мнението на Румен Хинчев.Много се извинявам за което и моля колегата да си го пусне пак (ако помни какво е написал)ImmortalFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
@ Румен Хинчев: Така е приятелю, беше Сергей премиер при влизането ни в ЕС, само дето същия тоя Сергей когато поемахме курс към ЕС се опъваше като магаре на мост и все на изток гледаше, какво ще му изкомандват от първата му родина.Аз никога не съм си и помислял да правя зло на семейството си или приятелите, дори и на непознати, ма това никак не променя средата, в която се опитваме да оцеляваме. Верно, че се чувствам безкрайно щастлив, когато някой ми каже "благодаря", дори и да не ми каже, пак, ама дето има един лаф, в крайна сметка "аз благодаря не пия" Оня ден например, на плажа в Бургас (времето беше страхотно, дори имаше 1-2 моржуващи във водата), седим си на едно заведенийце 5 човека и си ’апваме и пийваме. Идва накрая сервитьора и носи една сметка от 11 лв. Повечето от компанията настояваха да му платим исканата сума и да си ходим към Ямбол Ама на мен сърце не ми даде, и като дойде сервитьора го накарах да ни донесе НАШАТА сметка, която беше няколко пъти по-голяма...Та така, аз лично се почувствах много по-добре, когато пича само дето не ни изпрати с песен
Коментар
-
Ето така ще се оправи българското земеделие! Само така! Давай Бойко, още може!http://www.dnevnik.bg/pazari/2010/11...ropari_zaradi/
Коментар
-
nikolovvd написа:Как ви се виждат тези 270 000 на фона та 20-те милиона които трябва да върнем заради Станишев?
Коментар
-
В. "Ню Йорк таймс": Безизходицата в България във връзка с организираната престъпност11.11.2010 12:40"Ню Йорк таймс" коментира борбата на българските власти с организираната престъпност и оневинителните присъди на хора, заподозрени, че са били лидери в престъпния святОсвобождаването на братя Галеви е посочено като пример за слаба съдебна система Освобождаването на братя Галеви е посочено като пример за слаба съдебна системаВ статия, озаглавена: "Безизходица в България с организираната престъпност" журналистите от вестник "Ню Йорк таймс" Матю Брънуосър и Дорийн Карвахал коментират борбата на българските власти с организираната престъпност и оневинителните присъди на хора, заподозрени, че са били лидери в престъпния свят (Вж. статията).Когато новият български премиер Бойко Борисов дойде на власт, той обеща да смаже организираната престъпност. Сега обаче обещанието му е подложено на изпитание от слабата съдебна система, която този месец оправда двама мъже, заподозрени, че са ръководели престъпна банда, и освободи трети мъж, обвиняван, че е криминален бос, пишат авторите на статията, имайки предвид Златомир Иванов-Баретата и братя Галеви.Това е най-новият случай на оневиняване и пореднатапроява на снизходително отношение към хора, обвинявани в участие в организираната престъпноств една страна, зарекла се да изкорени корупцията, за да си извоюва членство в ЕС през 2007 г., пишат журналистите на "Ню Йорк таймс".Тези случаи се превърнаха в бойно поле между правителството и съдебната власт, която не успя да осъди дори един единствен по-важен заподозрян за престъпления в сферата на организираната престъпност, се казва в публикацията.Тъмният подземен свят на мутрите в България става неспокоен, пишат журналистите и се позовават на публикации в български вестници, че престъпна банда е обявила награда от 400 хил. евро за главата на премиера.В статията се припомня, че новината за заплахата е била съобщена броени дни след оправдателната присъда на братята Галеви, обвинени, че са ръководели жестока престъпна група, замесена в измами, рекет и изнудване.Този случай беше внимателно следен от властите в ЕС и премиерът открито го нарече тест за България, пише американският вестник.Припомня се случаят Галеви и по-специално това, че през юни 2009 г. двамата бизнесмени бяха пуснати от ареста, за да водят предизборната си кампания като кандидат-депутати. Тогава братя Галеви се възползваха от разпоредбите на българския наказателен кодекс, позволяващи на регистрирани кандидати да спрат временно делата срещу себе си, отбелязват журналистите и добавят, че така е действал и Александър Томов, чието дело за корупция също беше отложено по същите причини.Тези кандидат-политици не влязоха в парламента, но действията им породиха въпросакакво щеше да се случи с делата срещу тях, ако те бяха спечелилии бяха получили имунитет, отбелязват журналистите на "Ню Йорк таймс".В статията се споменават осъдителните присъди на трима души, свързани с братя Галеви и се припомня, че в единият случай става дума за шестмесечна пробация на човек, пребил сина на разследващата журналистка от вестник "Струма" Лидия Павлова.Самата тя бе свидетел на обвинението срещу братя Галеви, въпреки че очакваше оневиняването на бизнесмените, отбелязват журналистите в края на статията си.Цитират и думите на Павлова от интервю, взето с нея по телефона, в което тя казва, че не може да търпи несправедливостта, че не е единствената в България, че има много хора, които са били пребивани.В интервюто тя допълва, че няма кой да помогне на тези хора, защото институциите стоят зад техните нападатели.П.С.Отново след една година и нещо може да си зададем въпроса:"Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?" след констатациите от днешната действителност у нас.И ако не се справи,кой е този който ще може да се справи.Ново слънце изгрява-"АБВ",поредния опит да се излъже наивния българин.
Коментар
-
Браво! http://dnes.dir.bg/news/konstitutzio...n-7425016?nt=4Поредната глупост на неграмотниците от ГЕРБ е поправена.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
коцев написа:Браво на съда . Тъкмо се бях закахърил ,че на Сергей Станишев щеше да изгорят отпуските му за четирите му години като министър председател ,които той от много ангажименти не можа да си ги ползва .Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:коцев написа:Браво на съда . Тъкмо се бях закахърил ,че на Сергей Станишев щеше да изгорят отпуските му за четирите му години като министър председател ,които той от много ангажименти не можа да си ги ползва .Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар