Към Бойко лична неприязън нямам, дори не го познавам лично Просто знам какви хора се напъхаха в ГЕРБ. Вижте в началото на темата, там съм писал. Става въпрос за хората по места. Това са същите хора, които преди бяха членове на БКП, после на СДС, после на НДСВ, сега са в ГЕРБ. Както е казал народа обаче, със стари ку..ви нов бардак не се прави. А Бойко направи точно това.И той самият е като тях.Затова и не очаквам някаква промяна генерална в държавата. Да, работи се по магистралите. Да, може и да станат.И? Ако комунягите бяха довършили концесията с "португалската" фирма, сигурно и те щяха да се бият в гърдите, че видите ли, направили магистралата.Аз пак ви питам - нещо в личния ви живот, което да зависи от управлението на държавата, да се е променило към по-добро?Или да изчакаме още 400 дни (щото първите 400 изминаха)?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Не знам като не разчиташ на социалната система и работиш частно, какво толкова може да ти се промени в личния живот от страна на държавата, но за общината мога да кажа.Държавата... ми не вдигнаха парното, което си е традиция и гърчат телекомите за мобилност на номерата, което ми трябва. Аааа, аз и "Стара планина" си харесвам.Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
nikolovvd написа:Що бе? СерГЕЙ Станишев като се изразяваше правилно и може да се подписва и правилно да си пише името какво направи с милиардите излишък. Раздаде ги на свои хора или греша?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
steven написа:Не знам като не разчиташ на социалната система и работиш частно, какво толкова може да ти се промени в личния живот от страна на държавата, но за общината мога да кажа.
Коментар
-
Ааа, ок Аз за държавни поръчки не съм и помислял, щото съм малка фирма. Изобщо държавата не ме засяга по никакъв начин пряко, а бизнес климата не го намирам толкова лош (в ИТ сферата) - работа има, разплаща се нормално.Общо взето не съм съгласен, че държавата има особена роля в повишаването на стандарта на живот откъм доходи, освен за пенсионерите, но то е вързано с данъците на работещите главно в частния сектор. Услугите и аз ги чакам да се подобрят, ама ще има да си чакам.Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
Оплюване по поръчка06.11.2010 Що е то "професионалист в оплюването"? Ами, това е най-новата професия - и в България, пише "Дойче веле"Призрак броди из Югоизточна Европа - призракът на професионалния критик в интернет.Той броди по шест до осем часа на ден из онлайн-изданията на вестниците, из блогове и форуми от всякакъв вид.Там оплюва политическите опоненти на онези, които му плащат.И най-обича да прави това по време на предизборна кампания.Работата му е удобна: професионалистът в оплюването може да работи и от вкъщи по пижама.БГ-форумите - едно много нецивилизовано мястоВ България критиката в интернет също може да донесе пари, обяснява социалният антрополог Харалан Александров:"Действително има усещане, че определени постинги са ясно мотивирани от партийна принадлежност. Така че самото обвинение в това, че си платен форумец, е част от това агресивно говорене, което обезценява и атакува гледната точка на другия. В този смисъл българските форуми са едно много нецивилизовано място."Към това "нецивилизовано място" спадат не само постингите, свързани с политиката, а и тези, насочени срещу ромите например.Според Харалан Александров особено във времена на криза расистките и ксенофобски изказвания се разпространяват особено бързо в интернет.Източник: "Дойче веле"
Коментар
-
Immortal написа:Хаджов, кажи кой да питам за някой лев... Аз така и така плюя, поне да не е без пари...
Коментар
-
момчета ,нека гледаме малко по позитивно,в европа сме ,България не е чак толкова лошо място за живеене,я си помислете как щяхте да ни завиждате ако бяхте коренен жител на зимбабве......да не изброявам ,има и много други.А,и още нещо ,може ли някой да ми каже защо Софиянци реват най- много .Правете добри неща и се чувствайте щастливи -ето ,днес настойх един рутер на едни приятели и помогнах да залепим един гипсокартон на една стена на други,те пък ме почерпиха -аз се чувствам хепи.....Това ми хрумна на 2+1/2 водки в събота вечер.Правете добри неща за семействата си,те като са добре ,и страната ще е добретипо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар