Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Как реши, кое е вярно, като аз говоря принципно?! Нещо конкретно ли имаш предвид? Кой точно от проектите е сътворен от това правителство, а не от предишните?Знаеш ли от кога съществуват градоустройствените планове, в които са заложени метро, пътен възел, южна дъга и прочие?Кажи, какво ПОЛЕЗНО нещо за народа направи това правителство?Не, че предишните направиха много де....
Коментар
-
Kuku написа:Как реши, кое е вярно, като аз говоря принципно?! Нещо конкретно ли имаш предвид? Кой точно от проектите е сътворен от това правителство, а не от предишните?Знаеш ли от кога съществуват градоустройствените планове, в които са заложени метро, пътен възел, южна дъга и прочие?Кажи, какво ПОЛЕЗНО нещо за народа направи това правителство?Не, че предишните направиха много де....
Коментар
-
добре де ,аз сега какво да правя ,имам работа дето не е зле платена за Пловдив(за София вероятно не ) ,имам семейство със собствено жилище ,2 коли -по на 15 и 20 години,като мен вероятно са много хора в България -ами аз сега стискам палци на който и да е във власта да успее ,не ща да емигрирам ,искам да мога да си ходя с приятели на кръчма на бира с картофкичат пат ,да идем на моренце ,чат пат на планина -а бе България не чак толкова лошо място за живеене НЕ ЩА ДА ЕМИГРИРАМ!Нека Бойко да успее ,ако не ,нека другия който ще дойде да успее За манталитета на хората -работя в немски завод -ами като производителност сме по добре от заводите на фирмата в германия и австрия.има строг контрол и всяко нарушение се санкционира .подредено и чисто е,има отдели за всяка дейност ,всеки се занимава само с неговата работа .що тази схема работи ?дори и цигани си имаме даже са много работливи.ами ако трябва да си внесем управляващи и да се реши проблематипо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Kuku написа:Как реши, кое е вярно, като аз говоря принципно?! Нещо конкретно ли имаш предвид? Кой точно от проектите е сътворен от това правителство, а не от предишните?Знаеш ли от кога съществуват градоустройствените планове, в които са заложени метро, пътен възел, южна дъга и прочие?Кажи, какво ПОЛЕЗНО нещо за народа направи това правителство?Не, че предишните направиха много де....
Коментар
-
mnpenchev
На мен ми е проблем, а и не само на мен, че няма магистрала до София, и вместо 3 часа трябва да карам 5 часа за да дойда да си изхарча парите в София. Не знам дали магистралата е залъгалка, но е необходимост за всички. Без инфрастуктура може да се мерим само с африканските републики.ls1 Не останаха чесни хора в тая държава, що се чудиш?
Коментар
-
Както се казва - "Да правим каквото трябва, пък да става каквото ще!"Не мисля, че магистралите са залъгалка. Сега е момента да се строят. 1. Усвояват се Еврофовдовете.2. Създават се нови работи места, които са много важни в условия на криза.3. Цените на строителството, както и материалите в момента са най-ниски и стойността на магистралата като цяло ще е поне с 30% по-ниска, от колкото след 2-3 години.4. Докато се усвояват Европарите по магистралите ще могат да се подготвят нови проекти по съответните програми.А като има добра инфраструктора и бизнесът ще се развива. Спомняте ли си преди 15-20 години какви беше? Телефонни централи от 1929 година. По телефона неможеш да се разбереш и викаш ли викаш. Един факс не можеш да пратиш цял час. От Ямбол до София се пътуваше по 5-6 часа. Защо забравяме от къде сме тръгнали и благодарение на високите технологии въведени от часният бизнес сме стигнали до тук. От правителството се иска да подсигури добри условия за бизнес - инфраструктура, ниска престъпност и ликвидиране на корупцията.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Всичко това за магистралите ще е много хубаво ако се правеха като хората. Масово гледам пътища правени преди 2-3 години сега са на дроб сърма. Айтос-Провадия например. По Хемус 20-ина километра преди В. Търново посока София. За Цариградско вие кажете, доколкото разбрах от ден първи са нагънати здраво. За Варна гледам за една година били покрити десетки хиляди и стотици хиляди квадратни метра дупки - и пак е като минно поле. Сигурен съм че всеки от вас може да даде примери. Така че за мен в голямата си част не е ’правим магистрали’ а е ’вземаме едни пари и правим нещо, дето да се налага да го правим наново след 5 години и пак да вземем едни пари’. Същото е и за подменянето на ВиК инфраструктура...и още много неща.
Коментар
-
От преди няколко месеца нашите са закупили два автомобила, с които да проверяват равността на покритието, както и товароносимостта.Мисля, че на строителита ще им се стъжни.При нас нали строят моста на Дунав. Майката си тракат Германските инженери. Всяка порция бетон се тества. При над 35 градуса спират изливането на бетона и работят нощно време. Вече са подминали средата на реката. В Неделя закарах жената да го види от близо. Няма лабаво!Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Ти какво полезно очакваш от правителството? Аз не виждам кой как тъпче народа и какво общо има правителството с това, че ти нямаш пари да идеш на море. Какво конкретно е жертвал ББ, за да прави магистрали? Т.е. какво не е направил, което е трябвало и можело да направи досега, за да може да идеш на море?Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
mnpenchev
steven написа:Ти какво полезно очакваш от правителството? Аз не виждам кой как тъпче народа и какво общо има правителството с това, че ти нямаш пари да идеш на море. Какво конкретно е жертвал ББ, за да прави магистрали? Т.е. какво не е направил, което е трябвало и можело да направи досега, за да може да идеш на море?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар