коцев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
коцев написа:Оставете историята настрана . Нека се вгледаме в настоящето и бъдещето. А то не се очертава да бъде такова каквото всички ние го желаем. И браво на бат Бойко че тръгна с рогата напред да направи път на следващите. :D :D :DBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia, лошото е, че това за One-way-ticket-a го чувам не само от теб, и не само аз съм решил същото.Много трудолюбиви и интелигентни хора, които познавам, част от тях също от форума, обмислят съвсем сериозно същото.Всъщност то лошото ще е за тези които остават и за поколенията след нас, ние хубаво или лошо - все ще се оправим някак където и да е по света.
Коментар
-
Immortal написа:dudulia, лошото е, че това за One-way-ticket-a го чувам не само от теб, и не само аз съм решил същото.Много трудолюбиви и интелигентни хора, които познавам, част от тях също от форума, обмислят съвсем сериозно същото.Всъщност то лошото ще е за тези които остават и за поколенията след нас, ние хубаво или лошо - все ще се оправим някак където и да е по света.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Последния, който напусне България, да вземе знамето..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
коцев написа:Оса от мед не бяга . Народа не е прос , а управниците са такива . Народа винаги усеща къде го стяга чепика . :D :D
Коментар
-
Така е народа ни е прост, направо съм изумен колко прости хора има, като сложим че има и голям процент цигани,нещата стават неуправляеми!Всеки ден се сблъсквам с безумици, като неграмотни хора и хора които в последните 20 год не са мръднали грам в своето развитие.И те са все сравнително млади хора които не могат да си напишат една Автобиография и то в ерата на електронните комуникации, хора които не могат да разграничат монитор от компютър , хора които не могат да напишат името си . На някои може да им се стори смешно всичко това ,но е живата истина.То вижте управляващите ни какви са и си правете извода за избирателите им.
Коментар
-
Да видят още кои са я получили тази награда и ще им стане ясно колко струва. Смешна история.Желю Желев, Симеон Сакскобургготски, Ирина Бокова, Петър Стоянов.Аз лично, бих я отказал. Очевидно критериите за връчване не са особено ясни..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Да видят още кои са я получили тази награда и ще им стане ясно колко струва. Смешна история.Желю Желев, Симеон Сакскобургготски, Ирина Бокова, Петър Стоянов.Аз лично, бих я отказал. Очевидно критериите за връчване не са особено ясни.Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
Че какво лошо има да си в ефира.Те и другите бяха в ефира. Едни казваха, че Чернобил е далеч и радиацията няма да ни засегне, а в същото време се криеха в бункери.Други разправяха, че в България няма криза и неможе да ни засегне, пък после взеха да питат за антикризисните мерки.Не ви ли писна да гледате разни хора с нискък духовен и висок имуществен ценз без грам образователен ценз да се редят на опашки за помощи с BMW-та и Мерцедеси.Като при това не плащат нито осигуровки, нито ток, нито вода и т.н.Харесва ли ви поредният малоумник със скъп автомобил да ви изпреварва без видимост и да ви притиска към канавката, защото вашият живод не е ценен.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Вчера по новините (не помня на коя телевизия) с очите си видях и с ушите си чух, как Бате Бойко каза в репортажа по повод първата копка на отсечката ’Симеоновско шосе - Младост’: "южната дъга на околовръстното нямаше да бъде факт без мен" Въпрос на седмицата: Придобиват ли изказванията на Бойко Борисов божествено значение, щом са изречени благоволително и снисходително?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар