имам един фиат браво’96 1.4 , но ми е трудно да го продамвъзможно ли е да го продам на части и колко бих могла да взема в такъв случай?мерси предварително V
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
искам да продам кола
Collapse
X
-
еми то в момента има доста сериозен проблем с продажбата на коли, за съжаление "икономическа криза"...така, че наснимай си колата хубаво, напиши и хубаво описание, напиши какво има и какво няма хубава обява демек и се въоражи с търпение следи си ежедневно темата в форума и може и да го продадеш ако отношението цената/състояние е прилично
Коментар
-
Продажбата на части не е лесна работа. Трябва да имаш условия да я съхраняваш отключена, с липсващ капак и т.н. Трябва ти и човек-монтьор или поне с достатъчни умения, който да сваля отделните възли, без да ги поврежда. Проблем за продажбата на една кола може да бъде или неподходящото й предлагане (например само с надпис "прадава се" на стъклото можеш да си я "продаваш" и цяла година) или завишената цена. Коли се продават най-бързо на автобитаците.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Ами погледни прикачения файл и горе-долу може да си направиш сметка.Това съм продал от януари досега. Имам още доста останали части които обаче трудно се продават.Нямах пък преден капак, калници, радиатор, броня, предно стъкло, неща които си вървят.Бравото е 1.6п.с. Някъде цените може да ти се видят много ниски, това е защото някой е купилняколко неща и нещо му е 6ило почти подарък. А и аз гледам да ги разкарам нещата,не да изкарвам пари.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Трейс, ако беше тръгнал да я продаваш цяла, никога нямаше да изкараш толкова пари...(заедно със застраховката де)и аз бях почнал да продавам мойта преди време, но ми писна да ме търсят само за някакви дреболии и седнах да си я оправя..A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
BEX---GT написа:Трейс, ако беше тръгнал да я продаваш цяла, никога нямаше да изкараш толкова пари...(заедно със застраховката де)и аз бях почнал да продавам мойта преди време, но ми писна да ме търсят само за някакви дреболии и седнах да си я оправя..Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар