Днес гледам, няма ми винетката Нещо не мога да си обясня, как е изчезнала, но или някой я е дръпнал или е изфърчала(за което много се съмнявам) Та въпроса ми е, понеже бях чувал, може ли със другия стикер, който е на найлончето и квитанцията да се извади дубликат или нещо като бележка и да карам така?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за винетка
Collapse
Заключена тема
X
X
-
не е толкова лесно :D "(2) При унищожаване на залепената част от годишния винетен стикер в резултат на производствен дефект на винетката или счупване на предното стъкло и при предявяване на втората част от годишната винетка се издава дубликат, валиден до изтичането на срока на първоначално издадения винетен стикер. (3) Счупването на предното стъкло се установява с констативен акт на КАТ, а производственият дефект на винетката-при оглед, извършен от представители на областните звена на Изпълнителна агенция "Пътища". (4) Производството за издаване на дубликат започва от собственика или ползвателя на пътното превозно средство с молба до ръководителя на областното звено на Изпълнителна агенция "Пътища", към което се прилагат копие от акта за собственост или ползване на пътното превозно средство, актът за констатиране на счупването или производствения дефект, втората част от годишния винетен стикер и частта, която е била залепена на счупеното стъкло, или частта с фабричния дефект (отлепена след извършване на огледа за установяване на нейната негодност). "
-
Re: Въпрос за винетка
ThE_PuNiSHeR написа:Днес гледам, няма ми винетката Нещо не мога да си обясня, как е изчезнала, но или някой я е дръпнал или е изфърчала(за което много се съмнявам) Та въпроса ми е, понеже бях чувал, може ли със другия стикер, който е на найлончето и квитанцията да се извади дубликат или нещо като бележка и да карам така?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Humppa
Как така? Моята е перманентно залепена. После не иска да се маха мръснцта. Едно време си носих препарат за почистване на стъкла и гъбичка, та като се заядат куките за стари лепенки да ги карам да ми я изчистят те!
Коментар
-
Humppa написа:Как така? Моята е перманентно залепена. После не иска да се маха мръснцта. Едно време си носих препарат за почистване на стъкла и гъбичка, та като се заядат куките за стари лепенки да ги карам да ми я изчистят те!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Humppa
-
Sev написа:как ги лепите тези винетки че падат?особено годишните ако са залепени "честно" - мисията невъзможна да падне самаAlfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
Или се намазва с вазелин и се "залепя" на джама. Може да падне единствено ако изсъхне вазелина или се "отлепи" механично. Идеята е за много-автомобилна употреба, но без "постоянно" залепяне. Това с дънките/дрехите не важи, защото се "зацапва". Аз лично такива еврейски номера не харесвам. Това е като да ми вземе някой от вас 60те лева за лична употреба. Чиста кражба си е, въпреки, че в множеството не "личало"...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Humppa написа:Как така? Моята е перманентно залепена. После не иска да се маха мръснцта. Едно време си носих препарат за почистване на стъкла и гъбичка, та като се заядат куките за стари лепенки да ги карам да ми я изчистят те!Brava 1.6 ELX
Коментар
-
nastybg написа:Sev написа:как ги лепите тези винетки че падат?особено годишните ако са залепени "честно" - мисията невъзможна да падне самаFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Tornado написа:nastybg написа:Sev написа:как ги лепите тези винетки че падат?особено годишните ако са залепени "честно" - мисията невъзможна да падне самаFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Ichkin написа:Хайде да се издам да ме оплювате ... никви гелове и медове не слагаме ние ... като си я изрежеме и ... поплюваме леко и лепиме на джама ... няма мърдане и вълка сит и агнето цяло ... Когато направят Петрохан като хората обещавам публично, че ще си купя 10 винетки и ще ги залепя и десетте !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар