...Преди да си купил кокошка не чакай яйце ... всъщност ти чакаш моята да го снесе
Много правилно! Писна ми от тарикати, които си мислят, че останалите които СПАЗВАТ закона са балъци! А после се чудете, защо затворите са празни, а криминалните хроники пълни! Е... предполагам, че никой от вас не е убиец, или наркопласьор, но понякога и камъчето преобръща колата. По-малкото престъпление не оневинява никого, напротив! А между другото, колко от вас гледат кабелна без да плащат буквално смучейки от сигнала на съседа? А относно колегата и издуханата му винетка... надявам се, като сменяш гума не я лепиш с тиксо, нали? :DИ накрая ще помоля всички, които карат без винетки да спрат да критикуват състоянието на пътищата! Това е право на нас, които си плащаме!
...Преди да си купил кокошка не чакай яйце ... всъщност ти чакаш моята да го снесе
Много правилно! Писна ми от тарикати, които си мислят, че останалите които СПАЗВАТ закона са балъци! А после се чудете, защо затворите са празни, а криминалните хроники пълни! Е... предполагам, че никой от вас не е убиец, или наркопласьор, но понякога и камъчето преобръща колата. По-малкото престъпление не оневинява никого, напротив! А между другото, колко от вас гледат кабелна без да плащат буквално смучейки от сигнала на съседа? А относно колегата и издуханата му винетка... надявам се, като сменяш гума не я лепиш с тиксо, нали? :DИ накрая ще помоля всички, които карат без винетки да спрат да критикуват състоянието на пътищата! Това е право на нас, които си плащаме!
И двата ми автомобила са с винетки които се свалят защото ми писна от това крадливо племе.Да ти разбият колата за една дозичка май не е много хубаво нали?Защото толкова пари ще и вземе на откраднатата винетка около 30 лв.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
И двата ми автомобила са с винетки които се свалят защото ми писна от това крадливо племе.Да ти разбият колата за една дозичка май не е много хубаво нали?Защото толкова пари ще и вземе на откраднатата винетка около 30 лв.
За първи път чувам за подобни случки! Интересно, как се сваля винетка, като при мен при всяко сваляне става на парченца... Или си носят газови горелки? А и така се изрази, че останах с впечатлението, че имаш две винетки за двете си коли!?
Като започна да вземам по 1000-1500 лева най- малко заплата, тогава ще си купя 2-3 колкото винетки трябва. Темата може да се заключва, разбрах това което ме интересува.
Всеки, който кара повече от една кола с една годишна винетка е долен, гнусен измекяр. Педерас. Стоя зад думите си и приемам офенз на живо. Всичките ми коли, които са в движение и им се налага движение по винетни пътища са с винетки. Отделни. Приемам и БАН от форума - просто нямам място при хора, които НЕ спазват закона!
мнооого агресия бе женшен, ама много! или прави повече секс , или си пийвай по малко валериан - но редовно.може би някой с пенсийка от 130 лв. и месечни сметки за лекарства от 30 до 80 лв., да не споменавам сметки за ток и вода - И НА ВСИЧКОТО ТОВА държавата ЗАКОННО му прибира 20 % ДДС- и според тебе този човек е долен , защото не може да си позволи закупуването на винетка и например ползва тази на сина си когато отива някъде с колата си по разбитите пътища.Тези пътища за които ЗАКОННО спряха европейските субсидии , заради кражбите на долни гнусни ояли се плужеци. Иди се прегледай при добър психолог ( не психиатър !) - явно логиката ти е куца. или може би използваш за мислене телевизора си.
И аз съм ползвал намазана винетка.Но преди да почнете да ми държите лекции че съм долен мръсен ..........Ще ви запитам а тая нашата държава не е ли долна мръсна ............Купих си колата на 08.10.2008година.И си продадох старата с винетката.Не съм се циганил да си я свалям и тн.Налага ми се да отида до гр.Средец и да се върна.Пътят е в окаяно състояние.Отивам до пощата да си купя дневна винетка и ми казват че такива вече няма.Има седмични по 10 лв месечна за 25 и годишна за 67лв.Не ми се свидят парите,но искам като дам 67лв.за годишна винетка,да ги дам за годишна,а не за 2 месеца.Какъв ми е другия вариант -да дам 50 лв за 2 месеца Е айде моля ви се.Как така в една Румъния,като си купиш винетка април или август ти важи до април или август другата година,а при нас не може?Толкова ли е сложно да се дупчат като талончето за преглед.Ами Вие господа които минавате преглед септември как ще се почувствате ако ви кажат че важи до декември.Ами ако и с гражданската отговорност е така?И за тази година съм си купил годишна винетка през април месец и карате на мой гръб, така ли е ???
Абсолютно съгласна!!! Всички цъкат с език и плюят управляващите за калта, в която са затънали, без да погледнат себе си и собственият си принос за тази кал. u_bo: Който няма пари - да не кара кола, да се вози в градския транспорт. И без това колите станаха много. По твоята логика - всички да грабим колкото можем.... *** логиката. Искате промяна - променете първо себе си и собствените си действия - после гледайте в чинията на другите!!!krasio_79bs: Не се оплаквай във форума - внеси предложение щом не ти отърва. Не че на мен ми отърва, но не се оплаквам след като не правя нищо за промяната на този начин на определяне на валидност.
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Всеки, който кара повече от една кола с една годишна винетка е долен, гнусен измекяр. Педерас. Стоя зад думите си и приемам офенз на живо. Всичките ми коли, които са в движение и им се налага движение по винетни пътища са с винетки. Отделни. Приемам и БАН от форума - просто нямам място при хора, които НЕ спазват закона!
Абсолютно съгласна!!! Всички цъкат с език и плюят управляващите за калта, в която са затънали, без да погледнат себе си и собственият си принос за тази кал. u_bo: Който няма пари - да не кара кола, да се вози в градския транспорт. И без това колите станаха много. По твоята логика - всички да грабим колкото можем.... *** логиката. Искате промяна - променете първо себе си и собствените си действия - после гледайте в чинията на другите!!!krasio_79bs: Не се оплаквай във форума - внеси предложение щом не ти отърва. Не че на мен ми отърва, но не се оплаквам след като не правя нищо за промяната на този начин на определяне на валидност.
На теб пък кой ти се оплаква не ми стана ясно?Все някой ти се оплаква на теб.Несъгласието ти с чужди мнения ме учудва.Трябва ли да съм скопена марионетка и да си плащам като идиот за винетки и да знам че чакам Европа да ми оправи пътищата?А знаещ ли че от всеки литър гориво се отчисляваше данък за третокласната пътна мрежа.А има ли един такъв път който да е ремонтиран? И какво му беше лошото на пътният данък?Чакам да ми обясниш с компетентното си мнение.
Аз пък знам едно ... в белите страни, хората правят път магистрала или каквото е там отварят го в готовото му състояние и накрая се слага бутката за събиране на пари, а тука слагат табели ВИНЕТКА по некви в буквалния смисъл черни пътища и после - вие дайте пък ние ща направим, така че съвеста не ме грезе ама грам !
Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
На теб пък кой ти се оплаква не ми стана ясно?Все някой ти се оплаква на теб.Несъгласието ти с чужди мнения ме учудва.Трябва ли да съм скопена марионетка и да си плащам като идиот за винетки и да знам че чакам Европа да ми оправи пътищата?А знаещ ли че от всеки литър гориво се отчисляваше данък за третокласната пътна мрежа.А има ли един такъв път който да е ремонтиран? И какво му беше лошото на пътният данък?Чакам да ми обясниш с компетентното си мнение.
Цената на горивото в България се определя от производствената цена, акциза, начислен ДДС и надценката на търговците на дребно. Акцизът е една от най-старите форми на аблагане с коствени данъци и представлява надбавка към цената на стоката. Навремето имаше закон за таксите върху течните горива, йъдето се казваше колко процента отиват за къде, но този закон е отменен през 2000г. Пътният данък си беше лош - точно като данъка на автомобила, който много народ не плаща, щото се правят на тарикати, след това ние, които си плащаме данъците, плащаме повече. Не знам що си мислите, че карането на автомобил трябва да е евтино...
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Първо позачистих леко темата, но ми писна, та ще помоля колегите да не се карат излишно.Второ на колежката еле и го написах в една друга тема, но ще го кажа и тук:10г. се старая да съм изряден, но сега осъзнах, че парите които ние даваме не се усвояват за пътища, а се грабят и понеже тук се вихри спор ще ви кажа откъде ми просветна това.Нали сме европейци и се учим от европа?Та тоя Евросъюза дето не са балъци като нас щом видяха, че парите които дават се крадът и не се ползват по предназначение и ги спряха - та за това и аз им спрях мойте на тия крадците.Сега ако някой ми каже "трай бабо за хубост" да знае че е "сбЪркал рейса".
Коментар