[quote:b2b0ae29ab]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Застраховката ГО 600 лева от 2012
Collapse
X
-
HumppaЕтикети: –
-
Компаниите не носят отговорност, те застраховат. Крайно време е да се въведе поименна застраховка - който кара като луд - да плаща като луд. Тоя Петков приказва научна фантастика. Защо "Трябва да стигне". Това изказване ясно показва наговаряне на цените - сега само ни подготвят за това. Може да се наложи да търсим застрахователи в други страни на ЕСВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
Humppa
Хайде, ако до 2012 не се оправим откъм заплати предлагам всички 1 седмица на градски транспорт и велосипеди! Няма да зареждаме от бензиностанциите, няма да купуваме винетки и ГО! С един такъв протест ще разберат чугуненуте кратуни за къде са без нас.
Коментар
-
Ненормална работа е това с гражданската, а неможели да го направят, ако правя каско гражданската да отпада аз както плащам каско 400лв спокойно могат, айде да не ми я махнат цялата ама поне 50-70% по-малко, а тази година ползвам 10%, но и 4% оскапяване заради това че е на вноски и с 2 думи ползвам едни кирливи 6% намаление.БУЛГАРИСТАН!
Коментар
-
Ами какво да ви кажа, колеги. Аз съм много песимистично настроен изобщо относно карането на коли в скоро време. Вижте колко фактори има:1. Петролът е на изчерпване в световен мащаб. Понастоящем цените на международния пазар са изкустено ниски, но трендът скоро ще се обърне (вероятно първите признаци за това вече се наблюдават) и ще се гонят нива от 150-200-300... долара за барел. В момента, в който се чуе, че кризата започва да отминава и потреблението тръгне нагоре, цените ще експлодират.2. Акцизите ще продължават да вървят нагоре. Има си график за вдигането им, но и ЕС не си е казал последната дума. Очаквам все по-високи и по-високи акцизи. Освен средство за пълнене на бюджета, те са и лост за ограничаване на потреблението.3. Прибавате към горните два фактора и ДДС-то, което се начислява върху цената и акциза. Не след дълго цените на горивата по бензиностанциите ще бъдат 3.4.5.6... лева за литър.4. ГО ще се вдига, както става ясно от настоящата тема. Европейските изисквания са едно на ръка. Изказването на този Петков е чиста проба демагогия. Доколкото си спомням в България никога не е изплащано обезщетение за човешки живот повече от 50,000 лева. Ако не ме лъже паметта едва преди месеци бе присъдено "рекордно" обезщетение от над 100,000 лева. Тоест, таванът на покритието може да стане не 1 млн. евро, а 1 милиард - това няма значение. Важното е, че българските съдилища никога не присъждат такива суми.4. Строят нови пътища. Те са инвестиции и трябва да се връщат. Ще ги връщаме ние - под формата на винетки, тол такси и т.н.Ако някой може да ме опровергае, много ще се радвам.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
тази работа няма как да стане, всяка година ги слушаме едни и същи и все се вдига с 20 лв. много добре знаят всички, че като я направят 600 лв много народ хич и няма да си прави, вкл. и аз. %#@$ съм им ^%$&^, ще плащам само ако и те ми плащат после, а не да дам 600 лв за гражданска и после за тоталка да ми платят 300.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Airfan написа:600 камъка бих платил само ако заплатата ми е поне 3600 лв.gantcho написа:Ами какво да ви кажа, колеги. Аз съм много песимистично настроен изобщо относно карането на коли в скоро време. Вижте колко фактори има: ...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар