Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да се похваля

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се похваля

Здравейте,Не мога да не се похваля че вчера си купих Фиат Темпра Комби, тази на снимката :D И то благодарение на този форум! Сега Фиатките в нашето семейство станаха два :D И старата Панда все още е в употреба и не бих се разделила с нея. Голям зор беше докато вземеме Темпрата, съпруга ми се беше запънал че иска Голф!!! Какво ли не говорих, как ли не го убеждавах че в Голф посмъртно няма да се кача, и бих предпочела всичко друго пред него, ако ще и Трабант да е Е, най-накрая успях! Сега Темпрата стои пред блока и само си я поглеждам през прозореца и и се радвам. Все още не мога да се престраша да я карам, много голяма ми се струва Аз като знам че и с Пандата ми е проблем паркирането, представям си с Темпрата какво ще е, ще трябва да ми освободят цялата улица Е поне мъжа ми си я кара и и се кефи. Ще го направя фиатаджия най-накрая
    Прикачени файлове

Ами честитито много безавариини киолметри с нея !!Ами като покара твоя мъж сега фиатката и ще забрави за всякакви голфове.А колкото до паркирането отидете на някой полигон ис се опражнявай,няма невъзможни неща
    FIAT TIPO 1,6

Коментар

Честито! Със здраве да си я карате!
      The world belongs to those who dare to be first

Коментар

Честито! Изглежда много добре!
        Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Честито! С какъв мотор е колицата :P ?
          Alfa Romeo 166 2,4 JTD
          Porsche 944 S2
          http://www.valmcrae.snimka.bg/
          http://vbox7.com/user:val_mcrae
          http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Честито и от мен! Похвално колежке, Браво за ентусиазма!п.с. Защо ми се струва, че съм виждал вече същата тази Темпра, паркирана на същото това място?
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

БРАВО за усилията които си положила за да закупите колата ,аз карам същата само че бензин перфектна колица с ОГРОМЕН багажник много безаварийни км
              TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
              UNO 1.0 FIRE

Коментар

Браво , честита, трябва да почерпиш :D Лека и безаварийна със стотици хиляди километри
                Живея за да карам ТИПО!!!
                Ей това ми е мечтата - 1.8i.e. (1756куб.см 103к.с)
                ЛУД СЪМ МАМО, ЯМ ПАРКЕТ!!! ИСКАМ ТИПО!!!
                fiat tipo

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                  Честито и от мен! Похвално колежке, Браво за ентусиазма!п.с. Защо ми се струва, че съм виждал вече същата тази Темпра, паркирана на същото това място?
                  De javu Иначи честото на колежката за колата. Добър избор Безаварийно и дълго време да й се радвате
                  FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

честито и безаварийно каране
                    PUNTO 1.1 94г.

Коментар

Ето това се казва вярност към марката! Та даже и съпругът е вкаран в правия път!Колежке, възхищавам ти се!!! Много приятни преживявания с любимата кола!
                      FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
                      FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

blader написа:
                        kiro_of_the_day написа:
                        De javu
                        Абе то аз съм си джедайче и при мен De Javu-то не е изключение, а досадно ежедневие , но наистина тази колица, я имаше снимана някъде из форума!
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                          blader написа:
                          kiro_of_the_day написа:
                          De javu
                          Абе то аз съм си джедайче и при мен De Javu-то не е изключение, а досадно ежедневие , но наистина тази колица, я имаше снимана някъде из форума!
                          http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=4138Честито на новия собственик!

Коментар

Честито и от мен и браво за верноста към марката Yellow_Flash_Colorz_PDT_15
                            Alfa Romeo 146 JTD

Коментар

Мерси на всички за хубавите пожелания Да, Темпрата я имаше снимана във форума, аз точно тук я видях и харесах. Е, сега не изглежда толкова лъскава, но няма смисъл да я миеме докато не поизсъхнат улиците. Мотора и е турбо дизел 1900, не че знам какво точно значи това Аз малко се плаша от това че е дизел, снощи какви ли не неща изчетох из форума, как дизела замръзвал и можело да не запали.. параноята ме обхвана и сутринта ходих да я проверявам дали ще запали. За щастие нямаше проблем, и сега съм по-спокоина Между другото, приемам всякакви съвети за дизелова кола, от къде да зареждам, какви добавки да слагам и така нататък. Това е първата ми дизелова кола и нямам абсолютно никакви познания как се поддържа и какви са разликите.

Коментар

Working...
                              X