Здравейте,Не мога да не се похваля че вчера си купих Фиат Темпра Комби, тази на снимката :D И то благодарение на този форум! Сега Фиатките в нашето семейство станаха два :D И старата Панда все още е в употреба и не бих се разделила с нея. Голям зор беше докато вземеме Темпрата, съпруга ми се беше запънал че иска Голф!!! Какво ли не говорих, как ли не го убеждавах че в Голф посмъртно няма да се кача, и бих предпочела всичко друго пред него, ако ще и Трабант да е Е, най-накрая успях! Сега Темпрата стои пред блока и само си я поглеждам през прозореца и и се радвам. Все още не мога да се престраша да я карам, много голяма ми се струва Аз като знам че и с Пандата ми е проблем паркирането, представям си с Темпрата какво ще е, ще трябва да ми освободят цялата улица Е поне мъжа ми си я кара и и се кефи. Ще го направя фиатаджия най-накрая
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да се похваля
Collapse
X
-
Честито! С какъв мотор е колицата :P ?Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Porsche 944 S2
http://www.valmcrae.snimka.bg/
http://vbox7.com/user:val_mcrae
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
-
Честито и от мен! Похвално колежке, Браво за ентусиазма!п.с. Защо ми се струва, че съм виждал вече същата тази Темпра, паркирана на същото това място?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Честито и от мен! Похвално колежке, Браво за ентусиазма!п.с. Защо ми се струва, че съм виждал вече същата тази Темпра, паркирана на същото това място?FIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
blader написа:kiro_of_the_day написа:Честито и от мен! Похвално колежке, Браво за ентусиазма!п.с. Защо ми се струва, че съм виждал вече същата тази Темпра, паркирана на същото това място?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:blader написа:kiro_of_the_day написа:Честито и от мен! Похвално колежке, Браво за ентусиазма!п.с. Защо ми се струва, че съм виждал вече същата тази Темпра, паркирана на същото това място?
Коментар
-
Мерси на всички за хубавите пожелания Да, Темпрата я имаше снимана във форума, аз точно тук я видях и харесах. Е, сега не изглежда толкова лъскава, но няма смисъл да я миеме докато не поизсъхнат улиците. Мотора и е турбо дизел 1900, не че знам какво точно значи това Аз малко се плаша от това че е дизел, снощи какви ли не неща изчетох из форума, как дизела замръзвал и можело да не запали.. параноята ме обхвана и сутринта ходих да я проверявам дали ще запали. За щастие нямаше проблем, и сега съм по-спокоина Между другото, приемам всякакви съвети за дизелова кола, от къде да зареждам, какви добавки да слагам и така нататък. Това е първата ми дизелова кола и нямам абсолютно никакви познания как се поддържа и какви са разликите.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар