jadi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да се похваля
Collapse
X
-
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Сега явно ще трябва да търся някой майстор който разбира от кабели и жички.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Поредното мнение на поредния механик е че трябвало да се купува нов радиатор! Защото иначе от където е текло, рано или късно пак ще потече. Така че, давайте идеи, разумно ли е това, колко струва, нов ли се купува или е по-разумно втора употреба?? Въобще, омръзна ми от механици Мъжа ми понеже е иракчанин и ходи все при негови сънародници майстори-разбирачи, които нищо не правят Съответно и пари не му взимат, ама какво от това. Предпочитам да си платя колкото и да е, но да знам че ще се свършат проблемите с тази кола! Това не е работа, при всяко излизане, нова неприятна изненада. Най-накрая ще почна пак да си карам Пандата, дървено вози, ама поне знам че няма да ме остави на пътя. Между другото и с Пандата в началото не ми вървеше особено.. няколко месеца след като я купих и се скапа двигателя, и се наложи да му се прави основен ремонт. Аз обаче се амбицирах и не само че и направих основния ремонт, ами даже я пребоядисах! Ако ви кажа че тази Панда до тук вече ми е излязла над 4000 лв, сигурно няма да ми повярвате, или ще ме помислите за тралала :D Та като гледам и с Темпрата нещата потръгват по същия начин... а докъде ще стигнат, времето ще покаже.
Коментар
-
Iwan написа:От долната страна на родиатора /от ляво по посока на движението/ има един маркуч кото влиза в радиатора проверете да не тече от там а създава впечатле,че е спукан радиатора.
Коментар
-
Моля 650 лв. ти ко ма напрай......Е не немога да се прежаля да отида на сервиз, за смяна на консумативи като ремъци и филтри, просто всички са кожодериСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар