Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да се похваля

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честито и от мен! Много безаварийни километри!За замръзването си има измислени добавки... хич да не се притесняваш - много е сполучливо това 1.9 турбо дизел, 90 коня ако не се лъжа, обаче харчи 6/100 градско, пак ако не се лъжа . За дизела си има добавки от които да не замръзва, може да се смесва и с бензин за същата цел, така че - СПОКОЙНО!!!
    FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

много е лаченка Темпричката пък и е от "нашите" си тукаистинска хубавица от "Ботуша"много приятни моменти ти пожелавам с нея
      Novitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
      Alfa Romeo 156 JTS Selespeed Ti

Коментар

Ужас!!! Появи се проблем още първия път щом излязохме да я покараме Тръгнагме от Слатина за Надежда и още преди да стигнеме датчика където показва температурата на водата се покачи до червеното!!! На връщане достигна максимума, проверихме водата за двигателя, беше малко, досипахме и вода и антифриз, но това не помогна, минахме през майстора дето ни препоръча да я купиме, и той като видя май му стана и на него зле. Каза да се прибираме лека-полека и да не я караме повече а утре да му я закараме! Аз като го гледам какъв е разбирач вече никога няма да стъпя при него Та сега СПЕШНО си търся читав майстор. То бива лош късмет, ама при първото излизане да се появи такъв проблем не бях очаквала. Сега естествено аз съм виновна, защото аз настоявах да вземеме точно тази Темпра

Коментар

Mazgarev написа:
          Честито и от мен! Много безаварийни километри!За замръзването си има измислени добавки... хич да не се притесняваш - много е сполучливо това 1.9 турбо дизел, 90 коня ако не се лъжа, обаче харчи 6/100 градско, пак ако не се лъжа . За дизела си има добавки от които да не замръзва, може да се смесва и с бензин за същата цел, така че - СПОКОЙНО!!!
          С бензин не е хубаво да се смесва нафтата
          ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Колежке, ако датчика е показвал вярно, то като сте доливали вода или антифриз, както споменаваш, би следвало като отвориш капачката от там да изригне като вулкан вода и пара. Ако това не се е случило, май отиваш на пролема с датчика, което не е кой знае каква болка за умиране... Дано да е това!
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
            Fiat Linea 1.3 Multijet'08
            Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
            http://forum.fiat-bg.org

Коментар

jadi написа:
              Ужас!!! Появи се проблем още първия път щом излязохме да я покараме Тръгнагме от Слатина за Надежда и още преди да стигнеме датчика където показва температурата на водата се покачи до червеното!!! На връщане достигна максимума, проверихме водата за двигателя, беше малко, досипахме и вода и антифриз, но това не помогна, минахме през майстора дето ни препоръча да я купиме, и той като видя май му стана и на него зле. Каза да се прибираме лека-полека и да не я караме повече а утре да му я закараме! Аз като го гледам какъв е разбирач вече никога няма да стъпя при него Та сега СПЕШНО си търся читав майстор. То бива лош късмет, ама при първото излизане да се появи такъв проблем не бях очаквала. Сега естествено аз съм виновна, защото аз настоявах да вземеме точно тази Темпра
              а когато доливахте водата беше ли завряла защото някой път датчика се бъзика и стряска положението
              TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
              UNO 1.0 FIRE

Коментар

Отваряхме два пъти капачката на водата, веднъж да досипваме, и веднъж да провериме какво става, вода и пара не са излизали, нито съм забелязала да ври водата.

Коментар

Лесно си ми беше с Пандата, на нея датчика за температура на таблото въобще не и работи, та прегрява ли или не въобще не се разбира, но поне не ми е изкарвала акъла така.

Коментар

Щом няма пара значи проблема ти е в датчика!Не се притеснявай всичко ще бъде наред!Ако имаш проблеми веднага идваме на помощ само кажи!
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Това значи ли че мога да си я покарам малко преди да отида на майстор? Или по-добре да не рискувам?

Коментар

Абе по добре не рискувай, нека все пак я погледне майстор за всеки случай.По добре почакай малко, за да и се радваш после дълго и безаварийно!
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                        Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                        Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                        http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Утре е събота и ако не сте на работа то и вдигни капака виж има антифриз в казанчето и спокойно я запали. Докато работи двигателя наблюдавай стрелката за температурата и като се покачи да наближи към червеното виж дали ще ти се включи перката на вентилатора . Ако действително имаш проблем било с водната помпа да не помпи антифриза и да го праща към радиатора било с пробила гарнитура на главата то ще усещаш една миризма на изгоряло и ще се чува едно пукане в тръбите на генерацията на аспуха.Тогава я гаси и викай майстор. Ако пък всичко си е нормално то датчика ти наверно прави беля . А ако пък и Митко дойде той най добре би ти казал имаш ли по особенен проблем.Само не се ядосвай било каквото било. :D
                          Фиат Панда 1.2 2006година
                          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

с дигиталното табло ли е???ако е пробвай нещоколата да не е загрялапалиш я и гледаш температуратавкючи фаровете,парното и .... реотана на задния прозорецвиж дали се покачва температурата,ако се покачи изключи консуматорите и пак я виж как е

Коментар

Утре ще я караме на майстор. Мъжа ми се уговори се уговори с един негов сънародник, който преди ни правеше Пандата. Ще докладвам от какво е открил веднага щом се върнеме. Стискайте палци да не е нещо сериозно

Коментар

Несе притеснявай има вероятност и термостата да е заседнал в затворено положение.

Коментар

Working...
                                X