Аз до сега грозна бременна жена не съм видяла..дори ми е странно, че има подобен род конкурси..но в случая нали е за "наште" :D Успех!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредното цък и БЛАГОДАРЯ ВИ
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Цък и от мен .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Еейй, хора, благодаря на всички, които са гласували! Честно казано, не очаквах, че Иван ще пусне тема. Много исках да се видя на страниците на списанието, но явно не съм достойна...Вчера си го купих, но видях, че ме няма, само на сайта им са ме сложили. Все пак хората изрично са казали,че си запазват правото да публикуват само най-интересните писма.По принцип не излизам добре на снимки и тази не прави изключение, тъкмо бях станала от сън, с подути и подпухнали очи...Гледам,че другите мацки са се нагласили като за фотосесия, с хубави дрешки, гримче, туй-онуй, пък аз тъй неглиже... Мен лично много ме кефят Христина Богаданова и Силвия Стоянова, мисля,че някоя от тях трябва да спечели, ама вие си гласувайте за мен, ще раздавам безплатни кебапчета и бира!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
ready и от менCSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар