Хорааа отчаян съм искам го това типо...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как най-бързо да събера 2 бона
Collapse
X
-
Скоро почвам бачкане през деня и вечерта... ама пак ще ми трябват поне 3 месеца....целта ми е момиче - луда е да кара кола... и само това я прави щастлива, и не само за нея де... ама искам си лична колаааа не ми се чака толкова месеци...Живея за да карам ТИПО!!!
Ей това ми е мечтата - 1.8i.e. (1756куб.см 103к.с)
ЛУД СЪМ МАМО, ЯМ ПАРКЕТ!!! ИСКАМ ТИПО!!!
fiat tipo
Коментар
-
tipoFEN написа:Скоро почвам бачкане през деня и вечерта... ама пак ще ми трябват поне 3 месеца....целта ми е момиче - луда е да кара кола... и само това я прави щастлива, и не само за нея де... ама искам си лична колаааа не ми се чака толкова месеци...Fiat Punto 1.7 TD
Коментар
-
не го взимам главно за нея... просто вече не издържам, искам кола а за нея... хич няма да и е скучно някоя вечер да правя селски изпълнения + че много хора са ми казвали че колата е като мед за жените(мухи)Главно си я искам само за мен(колата) просто тя ще ускори темпото с гаджосването, защото момичето е фенка на бързите скорости Иначе сега чат пат юркам на тате ладата... ноо не смея да ходя някъде с нея, просто за кеф...Живея за да карам ТИПО!!!
Ей това ми е мечтата - 1.8i.e. (1756куб.см 103к.с)
ЛУД СЪМ МАМО, ЯМ ПАРКЕТ!!! ИСКАМ ТИПО!!!
fiat tipo
Коментар
-
Пич виж сега - 2 бона са малък проблем ако имаш ти или твой близък постоянна работа с осигуровки и т.н.1.Вземаш потребителски кредит със или без поръчители - при исловия които те утройват и за колкото години решиш че ще можеш да го плащаш. Грубо правили е : сума в хил.=брой години=100тина лева вноска на месец - т.е. ако вземеш 2 бона за две готини ще внасяш по около 100кинта на месец. Може и за повече години - вноската е по-малка ама общо плащаш доста повече лихви.2.Правиш си една или някоко кредитни карти - осмукваш ги през банкомат и после във всяка внасяш всеки месец по малко - да има за лихви и покриваш по малко глваница и това е.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Пич виж сега - 2 бона са малък проблем ако имаш ти или твой близък постоянна работа с осигуровки и 2.Правиш си една или някоко кредитни карти - осмукваш ги през банкомат и после във всяка внасяш всеки месец по малко - да има за лихви и покриваш по малко глваница и това е.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар