Охаа,ще има снимки от Пирин. Благородно ти завиждам колега.Намери ли си компания за туризма?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ми се случи днес.
Collapse
X
-
Колега Yonkok, бива ли така ? ... Тази пържола където си я снимал ми се видя някак си, като най-вкусната на света...и ме накара да сляза до месарския под нас. Впрочем преди месец засякох форумска кола ( разбра се кой е бил) на хижа Вихрен под върха. Страхотно е там, но не можах да го кача - бях със щерка си.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Колега Yonkok, бива ли така ? ... Тази пържола където си я снимал ми се видя някак си, като най-вкусната на света...и ме накара да сляза до месарския под нас. Впрочем преди месец засякох форумска кола ( разбра се кой е бил) на хижа Вихрен под върха. Страхотно е там, но не можах да го кача - бях със щерка си.Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
Колега Yonkok, моля те не качвай вече нищо :D , защото ще ми се развали зарзавата в хладилника, а съм решил да си почина малко от месото. Много са ми вкусни тези мръвки бре...Май съм бил вълк в предишния си живот, а що се касае за снимката ти - явно са ребърца, но нали знаеш чуждата кокошка - патка изглежда. Снощи си купих котлет и каренца. Направих ги на скарата...но за последно тази седмицаA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Какво ми се случи днес ? Ами видях нещо което да сега не бях виждал .Връщам се от Троян следобед към 4.30часа и малко преди Ловеч ме задмина Опел Астра с Плевенска регистрация ЕН2858 или 5828 беше номера не го запомних точно и понеже имаше прав участък пред нас карахме със 70-80км . Приятелката на момчето дето кара Опела си подаде краката през сваленото стъкло на вратата си някъде до колената . Докато със съпругата коментирахме тази изгъзица то и шофьорчето взе че си подаде неговия ляв крак през отвора на сваленото стъкло на неговата врата . И така кара доста докато насреща се зададоха коли и почнаха да му пресветват . Жалко ,че фотоапарата ми беше в багажника а то щях да ви го снимам за да видите до къде ни стигна майсторлъка да караме с извадени крака през стъклата .
Коментар
-
коцев написа:Какво ми се случи днес ? Ами видях нещо което да сега не бях виждал .Връщам се от Троян следобед към 4.30часа и малко преди Ловеч ме задмина Опел Астра с Плевенска регистрация ЕН2858 или 5828 беше номера не го запомних точно и понеже имаше прав участък пред нас карахме със 70-80км . Приятелката на момчето дето кара Опела си подаде краката през сваленото стъкло на вратата си някъде до колената . Докато със съпругата коментирахме тази изгъзица то и шофьорчето взе че си подаде неговия ляв крак през отвора на сваленото стъкло на неговата врата . И така кара доста докато насреща се зададоха коли и почнаха да му пресветват . Жалко ,че фотоапарата ми беше в багажника а то щях да ви го снимам за да видите до къде ни стигна майсторлъка да караме с извадени крака през стъклата .Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
В Неделя видях нещо още по-фрапиращо, по пътя Бургас-Созопол, Ямболска Алфа 166 с толкова пияни младежи в купето че единият висеше от предният десен прозорец с главата надолу с бутилка в ръка и почти се сурваше в асфалтаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
krasio_79bs написа:Днес си оставих колата за частично боядисване(преден капак,предна броня и долната част на задна лява врата).На капака и бронята се олющи лака, а задната врата е леко одрана от предишният собственик.Живот и здраве в сряда или четвъртък ще се радвам на новото лице на "Любимата"
Коментар
-
Днес трябваше да ми е готова колата Ама не е.Уж беше сряда-четвъртък,после стана за петък и преди 20 минути ми се обади бояджията за да ми каже че понеже иска да си изпипа работата ще стане утре.Цяла седмица без Марийка и почна да ми липсва.Дано наистина да си свърши добре работата и да си заслужава чакането.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Днес трябваше да ми е готова колата Ама не е.Уж беше сряда-четвъртък,после стана за петък и преди 20 минути ми се обади бояджията за да ми каже че понеже иска да си изпипа работата ще стане утре.Цяла седмица без Марийка и почна да ми липсва.Дано наистина да си свърши добре работата и да си заслужава чакането.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар