Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ми се случи днес.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Охаа,ще има снимки от Пирин. Благородно ти завиждам колега.Намери ли си компания за туризма?
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
      Охаа,ще има снимки от Пирин. Благородно ти завиждам колега.Намери ли си компания за туризма?
      С една агенция ходих, с колегата от форума не се получи едно начинание, защото бях на работа Но лека-полека си намирам другари
      Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

Колега Yonkok, бива ли така ? ... Тази пържола където си я снимал ми се видя някак си, като най-вкусната на света...и ме накара да сляза до месарския под нас. Впрочем преди месец засякох форумска кола ( разбра се кой е бил) на хижа Вихрен под върха. Страхотно е там, но не можах да го кача - бях със щерка си.
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
          Колега Yonkok, бива ли така ? ... Тази пържола където си я снимал ми се видя някак си, като най-вкусната на света...и ме накара да сляза до месарския под нас. Впрочем преди месец засякох форумска кола ( разбра се кой е бил) на хижа Вихрен под върха. Страхотно е там, но не можах да го кача - бях със щерка си.
          Аз за съжаление не можах да отида с ФиатаА за пържолата, хихи, всъщност това са ребърца, ама по месести. И много хубаво си направил като си слязъл до месарския! Един път се живее! Да ти е сладко!!!!! И бира си вземи!!! Ако се колебаеш за бирата-имам добри снимки дето ще те убедят)))
          Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

Колега Yonkok, моля те не качвай вече нищо :D , защото ще ми се развали зарзавата в хладилника, а съм решил да си почина малко от месото. Много са ми вкусни тези мръвки бре...Май съм бил вълк в предишния си живот, а що се касае за снимката ти - явно са ребърца, но нали знаеш чуждата кокошка - патка изглежда. Снощи си купих котлет и каренца. Направих ги на скарата...но за последно тази седмица
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Какво ми се случи днес ? Ами видях нещо което да сега не бях виждал .Връщам се от Троян следобед към 4.30часа и малко преди Ловеч ме задмина Опел Астра с Плевенска регистрация ЕН2858 или 5828 беше номера не го запомних точно и понеже имаше прав участък пред нас карахме със 70-80км . Приятелката на момчето дето кара Опела си подаде краката през сваленото стъкло на вратата си някъде до колената . Докато със съпругата коментирахме тази изгъзица то и шофьорчето взе че си подаде неговия ляв крак през отвора на сваленото стъкло на неговата врата . И така кара доста докато насреща се зададоха коли и почнаха да му пресветват . Жалко ,че фотоапарата ми беше в багажника а то щях да ви го снимам за да видите до къде ни стигна майсторлъка да караме с извадени крака през стъклата .
              Фиат Панда 1.2 2006година
              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                Какво ми се случи днес ? Ами видях нещо което да сега не бях виждал .Връщам се от Троян следобед към 4.30часа и малко преди Ловеч ме задмина Опел Астра с Плевенска регистрация ЕН2858 или 5828 беше номера не го запомних точно и понеже имаше прав участък пред нас карахме със 70-80км . Приятелката на момчето дето кара Опела си подаде краката през сваленото стъкло на вратата си някъде до колената . Докато със съпругата коментирахме тази изгъзица то и шофьорчето взе че си подаде неговия ляв крак през отвора на сваленото стъкло на неговата врата . И така кара доста докато насреща се зададоха коли и почнаха да му пресветват . Жалко ,че фотоапарата ми беше в багажника а то щях да ви го снимам за да видите до къде ни стигна майсторлъка да караме с извадени крака през стъклата .
                Сефте ...
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

В Неделя видях нещо още по-фрапиращо, по пътя Бургас-Созопол, Ямболска Алфа 166 с толкова пияни младежи в купето че единият висеше от предният десен прозорец с главата надолу с бутилка в ръка и почти се сурваше в асфалта
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

На паркинга в работата видях 2 браво-та като моето и се заговорих с тях.. надявам се да съм ги направил ,част от форума ни след листчета с адреса .. Единия имаше мерак да го прави турбо ..

Коментар

Днес си оставих колата за частично боядисване(преден капак,предна броня и долната част на задна лява врата).На капака и бронята се олющи лака, а задната врата е леко одрана от предишният собственик.Живот и здраве в сряда или четвъртък ще се радвам на новото лице на "Любимата"
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                        Днес си оставих колата за частично боядисване(преден капак,предна броня и долната част на задна лява врата).На капака и бронята се олющи лака, а задната врата е леко одрана от предишният собственик.Живот и здраве в сряда или четвъртък ще се радвам на новото лице на "Любимата"
                        Дано да я направят като хората и да се видим да почерпиш ти за колата аз за ТВ.

Коментар

Днес трябваше да ми е готова колата Ама не е.Уж беше сряда-четвъртък,после стана за петък и преди 20 минути ми се обади бояджията за да ми каже че понеже иска да си изпипа работата ще стане утре.Цяла седмица без Марийка и почна да ми липсва.Дано наистина да си свърши добре работата и да си заслужава чакането.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Бе то по закона на Мърфи петък е майсторския ден ,но нейсе .....
                            Фиат Панда 1.2 2006година
                            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

krasio_79bs написа:
                              Днес трябваше да ми е готова колата Ама не е.Уж беше сряда-четвъртък,после стана за петък и преди 20 минути ми се обади бояджията за да ми каже че понеже иска да си изпипа работата ще стане утре.Цяла седмица без Марийка и почна да ми липсва.Дано наистина да си свърши добре работата и да си заслужава чакането.
                              Нищо аз ще чакам,когато стане ако е за събота може да се видим на по бира.

Коментар

Working...
                              X