Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ми се случи днес.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не си поплюват гадовте.Поне не са ти вдигнали колата.Че после ако тръгнеш и да си я търсиш...И в Бургас се чу нещо за синя зона.И най-лошото е че бяха пуснали анкета.В която участие са взели едва 460 души.Ще взема да пусна един линк към новината че иначе много писане ще падне. http://news.burgas24.bg/89778.html
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

noriaga написа:
      Ето какво ми се случи днес.... Оставих колата в синя зона. Прати смс в 8:30 след което ми върнаха обратен, че колата е регистрирана до 9:32... Незнаех колко ще се мотам и не пратих 2 поредни, да но се наложи да остана повече.. тъй като не можах да отреагирам за няколко минути, когато получих смс, че ми изтича времето, изпратих втория смс точно в 9:34 мин. Отивам аз към 10:20 и какво да видя - скоба. Брех гледам листчето отпред - скобата е сложена в 9:33 смяххх. Дойдоха да я свалят и им викам "абе пичове, кога успяхте за 2 мин да ми сложите скоба" - отговора беше, че са минали точно в 9:33 и проверили и сложили скобата и не са проверявали дали е пратен смс след това. Баси каръка... или по скоро са дебнели хиените... викам му на тоя "абе човек си.... ето провери, виждаш, че става въпрос за 2 мин, мани я тази скоба" ама нещат... и така платих си 9,90
      Лайнари.
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

krasio_79bs написа:
        Не си поплюват гадовте.Поне не са ти вдигнали колата.Че поле ако тръгнеш и да си я търсиш...И в Бургас се чу нещо за синя зона.И най-лошото е че бяха пуснали анкета.В която участие са взели едва 460 души.Ще взема да пусна един линк към новината че иначе много писане ще падне. http://news.burgas24.bg/89778.html
        В Бургас няма синя зона все още... хм хм 100% скоро ще напрравят и ще почнат да цоцат и от там! Аз мсиелх че по морето навсякаде са направили вече. Щом в Поморие като ходих преди 2 седмици навсякаде е синя зона и яко психоза са насадили у хората ужас.
        Brava 103HP
        ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Ем с таз синя зона голямо шоу пада ... доста често ми се налага да спирам на нея и ... кат опра лявата гума плътно до бордюра ... един път ги гледах 15 мин как се чудят какво да направят и си отидоха :D А иначе ако имам видимост над колата ... вдигам капака и не могат да ме пипнат
          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Днес денят ми започна доста стресиращо:Сутринта на отиване за работа около 07:45 по пътя Бургас - Каблешково точно на разклона за мина Черно море станах свидетел на жестока челна катастрофа между Рено19 и Поло завършила с един загинал на място и още двама тежко ранени.Но за капак на всичко вечерта на прибиране от работа на кръстовището на с.Равда и главен път Бургас - Варна на самият светофар светва зелено но в този момент от дясно на нас т.е. от към Сл.Бряг лети линейка с включена сирена и светлини, ние естествено спираме НО зад нас някакво Гъзе с Мазда 323 със Сливенска регистрация ни свири та се къса.В един момент пали гуми и ни задминава и сече пътя на преминаващата линейка която без малко не се преобърна заради него просто останах без думи.Призовавам всички да шофираме по-внимателно а не безразсъдно все едно сме сами на пътя.Моля ви за доброто на всички ни е.п.с. Все пак тази пролет пак един безразсъден млад шофьор с БМВ 3-ка ни блъсна и при това избяга
            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Днеска изпитах емоция ! Отивам да зареждам аз на ОМВ-то и ... пълня си резервоара до капачката, минавам през банкомата да дръпна пари ... ОПААААА ... няма пари Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Трябваше да има в таз карта 500-600 лева, ама кат се сетя напоследак си платих телефона и някои други неща и - изненадааа :D и се започва великото звънене - единия на морето, другия на риба, третия нямал ... и така нататъка ... минават вече 20 мин ... намерих един приятел да ми донесе стотина лева и ... докато дойде си седя отстрани ... персонала там се чуди къв е тоя пунтиак толко там ... срам ви казвам :D Та си потръпнах малко ... въпроса е, че за пореден път разбрах, че приятели почти нямам ... имам хора с които да си пия бирата и на които да свърша работа Та и от гадната случка си извадих полза
              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Снощи на връщане от работа в промеждутък от 15-20 мин. станах свидетел на две катастрофи , ей този път Бургас/ Сл. Бряг е голяма лудница бе.Едната беше в самия Ахелой, тя беше лека а другата на изхода на Бургас на завоя точно на отбивката за Ситроен сервиз верижна катастрофа от четири автомобила
                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Да беше видял когато слагаха мантинела на околовръстното от созополския светофар към стадиона. Полицаите май не си тръгваха оттам. И неособено умните типове от Трейс сложили знака за ремонтни работи на 20-на метра преди тях. Преместиха го ама чак когато една Октавия се събра наполовина в камиона им. И всичко това в най-натоварените часове в разгара на летния сезон на място откъдето минават почти всички прибиращи се от южното Черноморие. Луда работа.
                  Brava 1.6 ELX

Коментар

Днес пропътувах 5 км. за 45 минути. За Бургазлии: к-с М-Рудник - Бриколаж - Бриколаж - кв. М.Рудник до Шилото - Това не е истина. Беше станала катастрофа на Созополския светофар и от там ад. Хората на Трейс пък се бяха разработили в сутрешния пик и допълнително бяха стеснили и без това тесните платна. Като капак на всичко още в ранните часове потока коли към юг беше с преференции, а господата от КАТ само вдигаха рамене. Тапата беше километрична. Всичко беше блокаж... Утре ще тръгвам още по-рано и ще се тоалираме в колата, смятам и там да си пием кафето с жената...Ад - лятото вече ми писва.
                    A17DTС/S
                    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Имах колеги които обикаляха през Твърдица-Маринка-Бургас за да стигнат навреме на работа.ПП.Малеейй как изкъпах Марйка.
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Стягам багажа.Заминавам на палатка в село Кости до Царево.Пак се очертава буйна вечер с приятели.Май ще има събор на селото и ще има и нестинарски танци.Направо се чудя да взимаме ли барбекю или да метнем пържолите в единия край на "дансинга" Като се върна ще кача малко снимки,ако успея да фокусирам
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Завърнах се от поредната палатка.Бяхме на реката да село Кости,мястото е прекрасно.Намира се на около 1,5км от селото.Пътуването до самото село също си е един вид изпитание.Последните 10-15 километра от пътя са в окаяно състояние.Още със самото пристигане на реката започнахме да си оправяме мястото за палатката,на помощ ни се притекоха 2 циганета на по 6-7 години.Поразчистиха речните камъни за да ни е по удобно като спим.За награда получиха по 1 лев и сладолед +по една чаша фанта.Скоро не бях виждал някой да се радва толкова истински на подобни благини :D Нашата групичка се състоеше от 4 ма човека и чакахме още една група от 8 човека.Още с пристигането на другата група се почнаха с претенциите че не можело да се слезе с колата до самата река(прекарваха кабели и не бяха зарили изкопа),как щели да слушат музика,нямало и къде да си опънат палатките и тн.А място имаше за поне още 10 палатки.Накрая предложиха да сме ходили на друго място до селото където имало чешма но нямало река.Само дето предложението им дойде твърде късно.Ние вече бяхме разпънали палатката,бяхме събрали доволно количество дърва за лагерният огън,бяхме подредили масата и се бяхме захванали с приготвянето на салатите и барбекюто.При всичката свършена работа до момента беше немислимо да почнем да се местим.И така си останахме само 4-ма верни приятели.Спретнахме си страхотно барбекю на което присъстваха и "Най-смелите животни на планетата" Вечерта имаше и нестинарски танци и фолклорна програма в селото.За съжаление не мога да кача снимки защото снимахме с камерата на приятел и чакам да ми прати клиповете.Когато ги получа ще ги прегледам и ще кача някой в нета.На другият ден си спретнахме юнашка закуска и стегнахме багажа за плажа в Созопол.И така изкарах един страхотен уикенд.
                          Прикачени файлове
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

batproho написа:
                            Снощи на връщане от работа в промеждутък от 15-20 мин. станах свидетел на две катастрофи , ей този път Бургас/ Сл. Бряг е голяма лудница бе.Едната беше в самия Ахелой, тя беше лека а другата на изхода на Бургас на завоя точно на отбивката за Ситроен сервиз верижна катастрофа от четири автомобила
                            Мани, мани, само като си помисля, че след 2 седмици ще трябва и аз да го шифирам този път ми прилошава

Коментар

Колеги, този уикенд пътувах към Троян и за пореден път се убедих какави малоумници има по пътищата ни!!! Просто не е истина! Това лято два пъти ходих до морето 2000км, но това пътуване до Троян би всичките ми представи за идиотско шофиране! Няма как да не Ви споделя!На отиване пред влизането в с.Български извор има леко спускане с завой, където разбира се изпреварване е забранено и всеки нормален си кара в платното! да ама не. точно на това спускане както си караме в колона от 5-6 коли, бащами (той караше) набива спирачки и между нас и движещия се отсреща ТИР минава на буквално боя разтояние едно ферари/мазерати/ламборджини не разбрах какво беше :D ако не бяхме набили кучките този се беше размазал брутално. Това разбира се не го изплаши и изпревари останали от колоната все едно нямаше насрещно а отсреща си се движеха коли с бащами седим и мълчим и бяхме като на филм. виждаме че идва завой с нулева видимост нашия герой разбира се се изнася в насрещното отсреща изкача кола, и вместо да се прибере, тоя умпен натиска газта и ааа да се ударят се прибира между колите! невероятно! и всички коли то колоната ги изпревари по този начин аха да се смаже. за сигурно 30сек. времето което ни беше в полезрението застраши сигурно 20 човешки живота! просто нямм думи. вчера на връщане аналогични ситуации - на тесен път неравен с завой X6 - изпреварва на косъм без да му мигне окото на завои.... все едно е безсмъртен. и въпреки че се е разминал на косъм преди секунди пак ляв мигач и на завой пак изпреварва... После и една S-класа пак прави същите изпълнения вече на главния път. Народа светка свири, всеки се държи за главата.Не съм се качвал на кола пимерно над 300 коня, незнам какво е но тези хора са като обезумели! Нз какво е чуството каква увереност ти дава но колкото и сигурен да се чустваш така да застрашаваш своя и живота на другите не е истина просто!
                              Brava 103HP
                              ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

krasio_79bs написа:
                                Завърнах се от поредната палатка.Бяхме на реката да село Кости,мястото е прекрасно.Намира се на около 1,5км от селото............... един страхотен уикенд.
                                Браво, колега!!! Първата снимка изби рибата!!! Каква композиция, каква класика!!! Пържолки на огън и две весели прасенца допълват невероятния натюрморт!!!!Скоро ще постна невероятната си колекция от пържоли и ребърца и междудругото, поход до Вихрен през Джамджиевия (Голямото шубе) ръбЕй тва е за начало:
                                Прикачени файлове
                                Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

Working...
                                X