За спора с ele: мисля че колежката изказа принципна позиция и не виждам защо се породи такава драматична реакция от колегите. Защо се сърдим на някои, който просто апелира да си търсим правата???? (спорът за паркинга). Това че има вероятност да не сме прави не означава, че не трябва да си отстояваме позицията докато се докаже, че не сме прави. Ако тази енергия за спор я вкараме в търсене на реални права (защото и в този форумски спор също се защитават права) ще се постигне доста.Към колегата krasio_79bs: И с теб съм съгласен: има един принцип, че усилията които се влагата в едно начинание трябва да надвхърлят ползите от него -иначе си е жива неефективност. Но това означава ли че не трябва да направим дори дребни постъпки в насока защита на нашите права?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ми се случи днес.
Collapse
X
-
yonkok написа:За спора с ele: мисля че колежката изказа принципна позиция и не виждам защо се породи такава драматична реакция от колегите. Защо се сърдим на някои, който просто апелира да си търсим правата???? (спорът за паркинга). Това че има вероятност да не сме прави не означава, че не трябва да си отстояваме позицията докато се докаже, че не сме прави. Ако тази енергия за спор я вкараме в търсене на реални права (защото и в този форумски спор също се защитават права) ще се постигне доста.Към колегата krasio_79bs: И с теб съм съгласен: има един принцип, че усилията които се влагата в едно начинание трябва да надвхърлят ползите от него -иначе си е жива неефективност. Но това означава ли че не трябва да направим дори дребни постъпки в насока защита на нашите права?
Коментар
-
cenitel написа:колега Suppishти ми направи деня по-хубав,колко съм искал да й го кажа и не само това.Наистина е дразнеща в повечето случаи.Може да е права но само в 10% от случаите и евала някой д аи го каже.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Re: ...
karloson написа:След последните няколко страници със заяжданици, вече не смея да кажа какво ми се случи днесThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Да направя ли една важна тема - "Всички се заяждат с ele, но и тя не им прощава" и да се носите там на воля?Няма и да се модераторства там...Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
krasio_79bs написа:reter написа:аз ще кажа какво ми се случи вчера.. най-накрая се сдобих с дългоочаквания стикер.. за което разбира се благодаря на колегата krasio_79bsAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Да си възкреся малко темата,че изпаднала в небитието милата Ще споделя какво ми се случи вчера.Реших да изляза със сестра ми и племенника ми Радослав на разходка из центъра на Бургас.Ако знаех само в каква комедия се вкарвам.100 % съм сигурен че племенника ми има нещо общо с ФИАТ.Много бяга това чудо Направо ми изкара всичките бири.Паркирах до "новият свободен" и от там тръгнахме по главната да се разходим.То беше търчене по цялата улица с индиански викове,то не бе чудо.После реши че иска да се возим на ескалаторите в магазините.После имаше подобаваща кавга по детски за едно хеликоптерче.После реши че трябва да се обади на баба си да му купи данонино защото му били свършили паричките на детето.После настоя да заведе вуйчо си да види котето дето му махало и ме замъкна пред витрината на един магазин да махам с него на котето.Поне развеселихме продавачките.От там маратонът продължи с торба пуканки към морската градина.В мен започна да се надига мисълта че най-накрая ще мога да възстановя бирения си баланс.Но малкия ме изкомандва че трябва да отидем на люлките.Отидохме да се полюля диването малко,ама нямаше място за него и най-безцеремонно изгони едни"батки"и се настани с думите "Вуйчо искам силно"След 5-10 минути се смили над мен и реши че иска картофки Ураа стана време и за бира.Поседна за малко при нас на масата и ме почна с въпроса"Къде е голямата кола?""Искам да се возя’"Искам да свирна"и тн.Тръгнахме към "голямата кола"и на километър преди нея ме изгненада с думите"Искам вуйчо гуш"Километър го премятах от ръка на ръка.Пристигнахме до колата и веднага се засили на клаксона.Искал да свирне :D Голяма слабост ми е мъника.Като ми се ухили с една тръпчинка на бузката....Ще му пусна и една снимка на сладура.Прикачени файлове
Коментар
-
Голям сладур е племенника ти Краси.Да вие жив и здрав и все така палав .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Поредната катастрофа с приятел Снощи (или по точно в малките часове на деня)се прибирах от ракиено парти.Почти стигнах до дома си и виждам на светофара до технополис святкат сини буркани.В същото време насреща се задава един приятел от входа с думите ’Твоя приятел дето........ го блъснали на светофара.’ За секунди ми се обърна всичко.Добре че ме успокои че е "малкия дявол"и са добре .Запътих се да видя дали ще има нужда от някаква помощ.Малее, като му видях колата колко е ударена(мерцедес Е220)направо си е чудо че са се разминали само с натъртвания.Причината за катастрофата един пиян малоумник на около 40-50 години с нисан примиера,който им отнема предимство на светофара и ги блъска почти челно.Скарал се бил с жена си,напил се като мотика и се метнал да трепе хора по пътищата.Толкова е бил пиян че не могъл да се представи на полицаите.Почнали да му търсят документите из джобовете на панталона а идиота им казал.Да му направят една чи......До 1:30 часа се занимавахме с качване на колата на платформа и тн.Докато се занимавахме там следователите споделиха за още една катастрофа до хотел ’Фаворит’ на околовръстното за Варна.Там пък е било толкова зле че се е наложило да режат колата за да ги извадят.ПП.http://news.burgas24.bg/101791.html
Коментар
-
Ето какво ми се случи днес.... Оставих колата в синя зона. Прати смс в 8:30 след което ми върнаха обратен, че колата е регистрирана до 9:32... Незнаех колко ще се мотам и не пратих 2 поредни, да но се наложи да остана повече.. тъй като не можах да отреагирам за няколко минути, когато получих смс, че ми изтича времето, изпратих втория смс точно в 9:34 мин. Отивам аз към 10:20 и какво да видя - скоба. Брех гледам листчето отпред - скобата е сложена в 9:33 смяххх. Дойдоха да я свалят и им викам "абе пичове, кога успяхте за 2 мин да ми сложите скоба" - отговора беше, че са минали точно в 9:33 и проверили и сложили скобата и не са проверявали дали е пратен смс след това. Баси каръка... или по скоро са дебнели хиените... викам му на тоя "абе човек си.... ето провери, виждаш, че става въпрос за 2 мин, мани я тази скоба" ама нещат... и така платих си 9,90Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар