Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ми се случи днес.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аййй че гадно нещо ми се случи.В бързината един клиент ми дал 20 лева в повече.Много гадна работа,да гониш някой да му връщаш пари.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Един колега с пунто 8340 отне предимство,пресече от крайна лява в крайна дясна и премина в насреща лента 3 коли се целуват съвсем леко,но оня си трагна съвсем спокойно.А кога ли ще се научите да карате.
      "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
      Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Коментар

cenitel написа:
        Един колега с пунто 8340 отне пътя пресече от крайна лява в крайна дясна и премина в насреща лента 3 кола се се целуват съвсем леко,но оня си трагна съвсем спокойно.А кога ли ще се научите да карате.
        Направо си представих ситуацията А кога ще се научите да пишете?
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Сега се прибирам от Созопол.Голям ми направиха.Да им се връща тройно да ги.... и овчарите мръсни.От 10 години си спирам до поликлиниката в началото на старият град и никога не е било проблем.Ама днес ми сервираха ебати изгненадата.Имало било места с частен абонамент и ми вдигнали колата с паяка.Да поясня за ele.Няма табели които да указват че е забранено спирането.Пак простоти на кмета.Дал им места а няма кой да сложи табели.Всеки си сложил по ено картонче с адреса на прозореца и готово.И поредната тъпотия.Ако не си платиш не може да си вземеш колата.Аз съм с 20 лева в джоба, а глобата е 50.И трябва да си оставиш нещо в залог че ще отидеш до Бургас (или от където можеш да вземеш пари)и да се върнеш да си платиш глобата.Наложи ми се да си оставя фотоапарата и да отскоча до братовчеда в Черноморец да взема пари на заем и да се върна да си платя.Егати и смешната история.И се бори всеки за туристи,а с момчетата на паркинга си говорихме и споделиха че няма нито една улица или безплатен паркинг където да си паркираш колата.Пред очите ми паяка вдигна един Ескорт на 20 метра от наказателния паркинг и се върна на заден ход да го разтовари.И това ако не е изнудване на туристите, здраве му кажи.Или те дерат за платен паркинг или за паяк.Който има намерение да почива в Созопол да го има в предвид.И една снимка за да илюстрирам колко лошо бях паркирал.ПП.Малеййй,малейййй,краката да му изсъхнат на тоз паяк.Ми те 50лв щяха да ми стигнат за гориво до Люляците!
          Прикачени файлове
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
            Сега се прибирам от Созопол.Голям ми направиха.Да им се връща тройно да ги.... и овчарите мръсни.От 10 години си спирам до поликлиниката в началото на старият град и никога не е било проблем.Ама днес ми сервираха ебати изгненадата.Имало било места с частен абонамент и ми вдигнали колата с паяка.Да поясня за ele....
            След като ми обръщаш специално внимание, просто не се сдържах да не кажа нищо. Щом няма табели - искай си парите обратно. Освен това, що не се обади да обявиш колата за изчезнала?
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

krasio_79bs написа:
              Сега се прибирам от Созопол.Голям ми направиха.Да им се връща тройно да ги.... и овчарите мръсни.От 10 години си спирам до поликлиниката в началото на старият град и никога не е било проблем.Ама днес ми сервираха ебати изгненадата.Имало било места с частен абонамент и ми вдигнали колата с паяка.Да поясня за ele.Няма табели които да указват че е забранено спирането.Пак простоти на кмета.Дал им места а няма кой да сложи табели.Всеки си сложил по ено картонче с адреса на прозореца и готово.И поредната тъпотия.Ако не си платиш не може да си вземеш колата.Аз съм с 20 лева в джоба, а глобата е 50.И трябва да си оставиш нещо в залог че ще отидеш до Бургас (или от където можеш да вземеш пари)и да се върнеш да си платиш глобата.Наложи ми се да си оставя фотоапарата и да отскоча до братовчеда в Черноморец да взема пари на заем и да се върна да си платя.Егати и смешната история.И се бори всеки за туристи,а с момчетата на паркинга си говорихме и споделиха че няма нито една улица или безплатен паркинг където да си паркираш колата.Пред очите ми паяка вдигна един Ескорт на 20 метра от наказателния паркинг и се върна на заден ход да го разтовари.И това ако не е изнудване на туристите, здраве му кажи.Или те дерат за платен паркинг или за паяк.Който има намерение да почива в Созопол да го има в предвид.И една снимка за да илюстрирам колко лошо бях паркирал.ПП.Малеййй,малейййй,краката да му изсъхнат на тоз паяк.Ми те 50лв щяха да ми стигнат за гориво до Люляците!
              Идентичен случай сполетя на скоро и брат ми и се наложи да ходя спешно до Созопол да му нося пари да си плати за паяка
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Сигурно ти е минало вече и няма да ти се занимава да се разправяш, но нищо не ти пречи да обжалваш, съдиш и т.н.
                Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

ele написа:
                  krasio_79bs написа:
                  Сега се прибирам от Созопол.Голям ми направиха.Да им се връща тройно да ги.... и овчарите мръсни.От 10 години си спирам до поликлиниката в началото на старият град и никога не е било проблем.Ама днес ми сервираха ебати изгненадата.Имало било места с частен абонамент и ми вдигнали колата с паяка.Да поясня за ele....
                  След като ми обръщаш специално внимание, просто не се сдържах да не кажа нищо. Щом няма табели - искай си парите обратно. Освен това, що не се обади да обявиш колата за изчезнала?
                  Е как няма да ти обърна специално внимание.Нали си ми слабост,душата на форума така да се каже Щото не съм Дон ки хот,да се боря с мелници.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Как да не се сетиш в такъв момент за рекламата "Знаете ли къде ще почивате? Изберете България!". Аз като ви казвам, че това е помиярска държава... В година на криза, на и без това отслабения интерес към родните курорти, точно поради причината, че всеки се опитва да ти равали настроението, те съвсем искат до година-две никой да не стъпи там. Няма оправия, ей....
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Утре пътувам за Каваците.Дано не я дигнат !!!
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

krasio_79bs написа:
                        ele написа:
                        krasio_79bs написа:
                        Е как няма да ти обърна специално внимание.Нали си ми слабост,душата на форума така да се каже Щото не съм Дон ки хот,да се боря с мелници.
                        Това не е борба с мелници, а като ти е кеф така да ти бъкат в джоба, винаги ще намериш извинение защо не искаш да си потърсиш правата.
                        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                          krasio_79bs написа:
                          ele написа:
                          krasio_79bs написа:
                          Това не е борба с мелници, а като ти е кеф така да ти бъкат в джоба, винаги ще намериш извинение защо не искаш да си потърсиш правата.
                          Не мие кеф да ми бъркат в джоба и да ме правят на идиот,но и не ми е кеф и не ми е без пари времето което трябва да отделя за да си потърся правата.Не е нормално да отделиш незнайно колко дни в писане на жалби и гледане на дела и цялата работа за 50 лв.Именно поради тази причина махваш с ръка и им пожелаваш да си купят свещи с тях.Чудна логика имаш за нашата правосъдна система,явно си само ти тази която вярва в нея.За мен е безмислица заради 50 лева,да загубя 100 поради отсъствия от работа.А да не говорим и още колко нерви ще попилея в разкарване по институции.И това ако не е борба с мелници.Явно не си писала жалби и не си се сблъсквала с нашенската бюрокрация.Аз лично съм писал и жалби и актове съм обжалвал и знам за какво става на въпрос.Дано не ти се случва и на теб.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Краси, и ти си прав, но и ele. Наистина ако сме една нормална държава ще ги осъдиш, ще ти платят не само тея 50 лева, а и разходите по делото, ако има такова и жалбата ти не бъде удовлетворена, както и морални и материални щети. За съжаление никой от нас вече не вярва в това, че има права и може да се бори за тях, което пък прави все по нагли подобни измекяри. За подобни случки съм се разкъсвал от яд, но много малко от нас могат да си позволят да ходят на по 50 заседания, дела и т.н. с неясен изход. Подобно дело трябва да трае 10 минути - има ли знак - няма. Невинен си. Който ти е вдигнал колата - уволнен + обезщетение за теб. Ако имам пари и време ще съдя всеки некадърник и всяка гадна институция за всяко, дори и незначително нарушаване на правата ми.

Коментар

@краси - ако не беше гонил клиента, да му връщаш 20 лв, щеше да си само 30 лв назад (не се коси, и аз бих го направил!)В случая ЕЛЕ е абсолютно права. И аз те съветвам да заведеш жалба по случая.Макар, че ще те разкарват и ще се проточи с години вероятно.Аз така обжалвах един акт, делото беше след повече от година, но го спечелих.Успех!

Коментар

Immortal написа:
                                @краси - ако не беше гонил клиента, да му връщаш 20 лв, щеше да си само 30 лв назад (не се коси, и аз бих го направил!)В случая ЕЛЕ е абсолютно права. И аз те съветвам да заведеш жалба по случая.Макар, че ще те разкарват и ще се проточи с години вероятно.Аз така обжалвах един акт, делото беше след повече от година, но го спечелих.Успех!
                                Така е,не го отричам.Но нямам време да се занимавам.А и аз съм обжалвал актове.Но след толкова разкарване не мисля че има смисъл.Не мисля да издребнявам.Миналото-минало,гледаш напред и това е.
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X