Тц, тц, тц, човек да не се пошегува...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ми се случи днес.
Collapse
X
-
И днес им показахме на колегите как се продават витринни манекени.Продадохме цели 5 бр.за към 1000лв.Отделно днес получих и пълен бус със стока и ми се разката мамата докато си прибера стоката в склада.При нас за радост, който работи много му се плаща подобаващо и ще има парички за срещата до Габрово
Коментар
-
u_bo написа:ogi28b написа:.....А в Пловдив пък как караха... добре че оцелях. Там пешеходната пътека май я има само на книга, в архивите.Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
Днес поне на два пъти ми се случи да стана свидетел на дебилизъм по нашите пътища, и то - единият случай беше насред града, в Плевен. Разхождам си се аз спокойно по тротоара и изведнъж със страшна скорост профучава една червена кола, стори ми се, че беше някакво Ауди, кабрио, с две мацки, и като се обръщам след тях, виждам, че без изобщо да намалят, минават на червено на един светофар, като по пешеходната пътека тъкмо бяха тръгнали да пресичат хора. Това същото Ауди, с бясна скорост беше преследвано от един изтърбушен Голф 3, естествено - безуспешно. При всички случаи и двете коли караха с над 100 километра в час. На връщане от Плевен, вече на границата между Габровска и Търновска област, в местността Кална кория, знаете го, едни завои има там, в абсолютно глух, десен завой, ме изпреварва БМВ, като пред мен има един ТИР и очевидно, аз трябва да набия спирачки, за да може този олигофрен да се вмъкне между ТИР-а и мен. Направих му място и му подсвирнах, да се сети, че го споменавам с добро. Тогаз този тип взе да ми развява един среден пръст. В отговор, аз натиснах продължително клаксона, за да види, че репликата му не е останала безответна. Не мога да разбера този манталитет - имаше една тема, че в такива ситуации трябвало да отстъпваме и да правим място на такива дебили. Аз му спасявам живота, той ми размахва средни пръсти. Честно казано, в този момент му пожелах следващия път насрещният ТИР да е по-наблизо...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Днес движейки се по главен път Русе-Плевен, на Джулюница ме изпреварва наточен бус VW с ремарке с румънска регистрация.Аз викам тоя кенеф не може да ми бяга.Бях с Типото, и си карах зад него и когато реших да го изпреваря един румънец от среща пресветна.Помислих че има полицаи на отбивката преди разклона за Павликени и намалих.Изоставането ми от буса беше с около километър защото смъкнах на 90 после на 60(толкова беше ограничението).Буса вървеше с над 100 км.Влизам в участъка с полицаи и кво да видя, буса спрян куката прибра нещо в джоба и усмихнат се върна в колата.Та въпроса беше "дали успяха да им искат документите или направо взеха кинтите и лек път на румънеца"Долна държав сме!!!now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
cenitel написа:Абе ако може да и се вярва май ще съм втори притежател,а за използването-предния маи не е знаел къде да сипва бензин(горкия).Така,че няма и кил0ометър експлоатация :D===============================
// ..."Денят не си личи по сутринта"... //
===============================
Коментар
-
Какво ми се случи днес ли?Ами станах сутринта и открих че съседите от блока с ами изкрали всичко в мазата,че и са успели да я затворят и за какво за 20 тухли и малко дървена и 2 гуми.А кажете сега какво да ги правя добрите ми съседи???"Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont
Коментар
-
yonkok написа:u_bo написа:ogi28b написа:.....А в Пловдив пък как караха... добре че оцелях. Там пешеходната пътека май я има само на книга, в архивите.Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар