Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ми се случи днес.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тц, тц, тц, човек да не се пошегува...
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Е и аз не съм искла да съм груб,ама всеки както му се паднало нали знаеш.Някой ден може и да сажалявам.......
      "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
      Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Коментар

МЪКА

Днес един малоумник вместо да спре на знак стоп се спря в колата ми. Търся преден ляв калник , преден ляв фар , преден ляв мигач , предна броня , преден капак , предната решетка за фиат крома 1987год.
        ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Лоша работа.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

И днес им показахме на колегите как се продават витринни манекени.Продадохме цели 5 бр.за към 1000лв.Отделно днес получих и пълен бус със стока и ми се разката мамата докато си прибера стоката в склада.При нас за радост, който работи много му се плаща подобаващо и ще има парички за срещата до Габрово
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

u_bo написа:
              ogi28b написа:
              .....А в Пловдив пък как караха... добре че оцелях. Там пешеходната пътека май я има само на книга, в архивите.
              ъъъъ, как караха ? предполагам нагло и нахално ? а пешеходна пътека какво е ние не знаем, но ако е това което си мислим - консумираме го само с лед ! в интерес на истината - в София се кара по-бързо - сравнено с Пловдив, но там траекториите на колите са по-предвидими, поне на тези със Сф регистрация .след тези комплименти за Сф шоферите - очаквам софиянци от форума , като идват в Пловдив да ми се отчитат с почерпка
              И аз имам лек страх от Пловдив. Особено по панаирно време. Уж се движат бавно, но за сметка на това доста непредвидимо. Ужас със зеле.Но ако минавам скоро ще се обадя да черпя по бира, след като оцелея.
              Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

Ми какво се случи. Свърши ми бензина

Коментар

Днес поне на два пъти ми се случи да стана свидетел на дебилизъм по нашите пътища, и то - единият случай беше насред града, в Плевен. Разхождам си се аз спокойно по тротоара и изведнъж със страшна скорост профучава една червена кола, стори ми се, че беше някакво Ауди, кабрио, с две мацки, и като се обръщам след тях, виждам, че без изобщо да намалят, минават на червено на един светофар, като по пешеходната пътека тъкмо бяха тръгнали да пресичат хора. Това същото Ауди, с бясна скорост беше преследвано от един изтърбушен Голф 3, естествено - безуспешно. При всички случаи и двете коли караха с над 100 километра в час. На връщане от Плевен, вече на границата между Габровска и Търновска област, в местността Кална кория, знаете го, едни завои има там, в абсолютно глух, десен завой, ме изпреварва БМВ, като пред мен има един ТИР и очевидно, аз трябва да набия спирачки, за да може този олигофрен да се вмъкне между ТИР-а и мен. Направих му място и му подсвирнах, да се сети, че го споменавам с добро. Тогаз този тип взе да ми развява един среден пръст. В отговор, аз натиснах продължително клаксона, за да види, че репликата му не е останала безответна. Не мога да разбера този манталитет - имаше една тема, че в такива ситуации трябвало да отстъпваме и да правим място на такива дебили. Аз му спасявам живота, той ми размахва средни пръсти. Честно казано, в този момент му пожелах следващия път насрещният ТИР да е по-наблизо...
                  Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Днес движейки се по главен път Русе-Плевен, на Джулюница ме изпреварва наточен бус VW с ремарке с румънска регистрация.Аз викам тоя кенеф не може да ми бяга.Бях с Типото, и си карах зад него и когато реших да го изпреваря един румънец от среща пресветна.Помислих че има полицаи на отбивката преди разклона за Павликени и намалих.Изоставането ми от буса беше с около километър защото смъкнах на 90 после на 60(толкова беше ограничението).Буса вървеше с над 100 км.Влизам в участъка с полицаи и кво да видя, буса спрян куката прибра нещо в джоба и усмихнат се върна в колата.Та въпроса беше "дали успяха да им искат документите или направо взеха кинтите и лек път на румънеца"Долна държав сме!!!
                    now. BMW E39 523i '98 170hp
                    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

cenitel написа:
                      Абе ако може да и се вярва май ще съм втори притежател,а за използването-предния маи не е знаел къде да сипва бензин(горкия).Така,че няма и кил0ометър експлоатация :D
                      Скачай,батков...само не я натискай много отначало,че най-важна е "разработката"УСПЕХ
                      ===============================
                      // ..."Денят не си личи по сутринта"... //
                      ===============================

Коментар

Добро начало на деня.Успах се малко за работа.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                          Добро начало на деня.Успах се малко за работа.
                          и ти ли бре
                          Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                          Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Какво ми се случи днес ли?Ами станах сутринта и открих че съседите от блока с ами изкрали всичко в мазата,че и са успели да я затворят и за какво за 20 тухли и малко дървена и 2 гуми.А кажете сега какво да ги правя добрите ми съседи???
                            "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
                            Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Коментар

yonkok написа:
                              u_bo написа:
                              ogi28b написа:
                              .....А в Пловдив пък как караха... добре че оцелях. Там пешеходната пътека май я има само на книга, в архивите.
                              ъъъъ, как караха ? предполагам нагло и нахално ? а пешеходна пътека какво е ние не знаем, но ако е това което си мислим - консумираме го само с лед ! в интерес на истината - в София се кара по-бързо - сравнено с Пловдив, но там траекториите на колите са по-предвидими, поне на тези със Сф регистрация .след тези комплименти за Сф шоферите - очаквам софиянци от форума , като идват в Пловдив да ми се отчитат с почерпка
                              И аз имам лек страх от Пловдив. Особено по панаирно време. Уж се движат бавно, но за сметка на това доста непредвидимо. Ужас със зеле.Но ако минавам скоро ще се обадя да черпя по бира, след като оцелея.
                              Оххх какви отзиви имам за Пловдив от онзи ден ... карам си аз между 2 кръгови /грам не знам къде са нито аз къде съм като стъпя в Пловдив/И ... пешеходна ... карам си с 40 ... виждам хората на време ... спирам си плавно ... правя им път ... и след 5-10 секунди чувам скърцане на гуми ... някакъв с някакво бусче ли е ванче ли е не знам там кво ... явно много бърза ... ама аз реших да му отдам почет ... и тръгвам си спокойно ... не бавно, а спокойно ... за мен бавното е противопоказно ... онзи зад мен натиска ... дигнах аз крака от газта .... онзи на кучките ... ама пак ми се лепи ... чукнах спирачки ... продължава да се лепи ... и ме изнерви тогава ... и като намалих до 30 ... той да тръгне в дясно ... идва кола ... не може ... и стигнахме до кръговото ... той до мен в дясно ... и преди да каже каквото и да било аз се изцепвам от нерви "Ако сляза, няма да можеш да се събереш" и оня ... замълча, вдигна ръка извинително и си тръгна На следващата пешеходна ... пак имаше хора ... и той спря Чувствам се горд, че съм накарал някой мурсук да кара по-внимателно ... не бавно, а внимателно ... нещата, които много бъркате
                              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

В Бургас се кани да се излее сериозен дъжд.От 1 час има зверски вятър.Почна и да святка и гърми.Небето е черно като мургав събрат.Дано да не се изсипе градушка. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X