Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ми се случи днес.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И червена светлина при онея, шарените ламбета по кръстовищата няма!!!Иначе днес/вече вчера/ празнувах със съпругата ми и кумовете годишнина от сватбата ни. След това си направихме инпровизирана гонка по пътя за Съединение. Разбира се ние ги почупихме...за протокола те бяха със 206HDI. Някой ще каже, че мотора им е по-слаб...тва добре ама първо бехме зад тях и второ се надуваха...много! И като за капак, като се прибирахме ,точно там където се провеждат срещите на форума в Пловдив дочух петтака на sUkI и му светнах няколко пъти. Той пък реши ,че го бъзикам и ме подгони. След два завоя ме пресрешна, разминахме се и понеже му беше наистина много интересно:аджеба кой е тоз дето го бъзика ... обърна и ме настигна, и ...се хилихме като репи! Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
    Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
    Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
    http://www.keepfighting.ms

Коментар

Х’абре колега ... най важно си е задкормилното устройство ... стига да не става дума за магистрала
      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Добре де, а аз да попитам 90-100 в дясна лента на магистрала бавна скорост ли е? Щото май съм била опасна карайки толкова бавно .....

Коментар

Тя темата уж да е малко по-различна от темите за коли,ама айде аз ще я разнообразя-днес се влюбих-май истиснки :D :D :D .........
          "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
          Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Коментар

No_Name написа:
            Добре де, а аз да попитам 90-100 в дясна лента на магистрала бавна скорост ли е? Щото май съм била опасна карайки толкова бавно .....
            според зависи, може и да не, може и да е. за мен златното правило е- карай с толкова, с колкото кара болшинството от другите. ако на извънградско всички карат 130, а ти 90 според мен си в по-голяма опасност, отколкото ако караш със 130 и ти, защото ясно, че иначе всички ще те изпреварват, на завой и т.н. и освен да създадеш опасност за другите, правиш същото и за теб. така че карай смело с тълпата, то не само на пътя е така де на нашите магистали на места 130 е опасно
            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

cenitel написа:
              Тя темата уж да е малко по-различна от темите за коли,ама айде аз ще я разнообразя-днес се влюбих-май истиснки :D :D :D .........
              марка и модел?
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Ами 86 година марка----българска-неизвестна........ще попитам за точните данни.
                "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"

Коментар

No_Name написа:
                  Опасна си за тези, които имат стърготини вместо мозък и предпочитта да сочат другите с пръст, без дори да погледнат себе си.карай с 90-100 и да не ти пука. pakumba: Мнооооого си прав - трябва да се движим с тълпата, ако единия прицне, другите трябва да се оакат.... после по форумите - народът бил като стадо овце...
                  Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

cenitel написа:
                    Честито колега!Само добре да я огледаш за козметични дефекти по ламарините и дали редовно и е сменяно маслото.
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Абе ако може да и се вярва май ще съм втори притежател,а за използването-предния маи не е знаел къде да сипва бензин(горкия).Така,че няма и кил0ометър експлоатация :D

Коментар

krasio_79bs написа:
                        cenitel написа:
                        Честито колега!Само добре да я огледаш за козметични дефекти по ламарините и дали редовно и е сменяно маслото.
                        Какво честито бе, то това не е за хвалене. Като си влюбен, ставаш зависим, а кой обича да е зависим?
                        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

ele написа:
                          No_Name написа:
                          Опасна си за тези, които имат стърготини вместо мозък и предпочитта да сочат другите с пръст, без дори да погледнат себе си.карай с 90-100 и да не ти пука. pakumba: Мнооооого си прав - трябва да се движим с тълпата, ако единия прицне, другите трябва да се оакат.... после по форумите - народът бил като стадо овце...
                          то баце вече си ми толкова досадна с псевдо принципността си и липсата на капка индивидуалност и мисъл в някой неща, че не ми се хаби да отговарям.
                          Fiat Bravo'97 1,6 16v
                          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

style34 написа:
                            krasio_79bs написа:
                            cenitel написа:
                            Какво честито бе, то това не е за хвалене. Като си влюбен, ставаш зависим, а кой обича да е зависим?
                            Колега всеки се радва на нова любов.Аз поне до сега не съм чул някой да се оплаква от любов.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

cenitel написа:
                              Абе ако може да и се вярва май ще съм втори притежател,а за използването-предния маи не е знаел къде да сипва бензин(горкия).Така,че няма и кил0ометър експлоатация :D
                              стига бе, ще станете гаджета, ще си направите дечица и един ден като си прочетеш това мнение ще съжаляваш :D
                              Fiat Bravo'97 1,6 16v
                              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Много съжалявам,ако наистина мислиш,че може да се съжалява за такова нещо-това му е хубавото на живота.

Коментар

Working...
                                X