И червена светлина при онея, шарените ламбета по кръстовищата няма!!!Иначе днес/вече вчера/ празнувах със съпругата ми и кумовете годишнина от сватбата ни. След това си направихме инпровизирана гонка по пътя за Съединение. Разбира се ние ги почупихме...за протокола те бяха със 206HDI. Някой ще каже, че мотора им е по-слаб...тва добре ама първо бехме зад тях и второ се надуваха...много! И като за капак, като се прибирахме ,точно там където се провеждат срещите на форума в Пловдив дочух петтака на sUkI и му светнах няколко пъти. Той пък реши ,че го бъзикам и ме подгони. След два завоя ме пресрешна, разминахме се и понеже му беше наистина много интересно:аджеба кой е тоз дето го бъзика ... обърна и ме настигна, и ...се хилихме като репи! Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ми се случи днес.
Collapse
X
-
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
-
No_Name написа:Добре де, а аз да попитам 90-100 в дясна лента на магистрала бавна скорост ли е? Щото май съм била опасна карайки толкова бавно .....Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
No_Name написа:Добре де, а аз да попитам 90-100 в дясна лента на магистрала бавна скорост ли е? Щото май съм била опасна карайки толкова бавно .....Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Абе ако може да и се вярва май ще съм втори притежател,а за използването-предния маи не е знаел къде да сипва бензин(горкия).Така,че няма и кил0ометър експлоатация :D"Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont
Коментар
-
krasio_79bs написа:cenitel написа:Ами 86 година марка----българска-неизвестна........ще попитам за точните данни.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
ele написа:No_Name написа:Добре де, а аз да попитам 90-100 в дясна лента на магистрала бавна скорост ли е? Щото май съм била опасна карайки толкова бавно .....Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
style34 написа:krasio_79bs написа:cenitel написа:Ами 86 година марка----българска-неизвестна........ще попитам за точните данни.
Коментар
-
cenitel написа:Абе ако може да и се вярва май ще съм втори притежател,а за използването-предния маи не е знаел къде да сипва бензин(горкия).Така,че няма и кил0ометър експлоатация :DLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар