Много скоро е споменатия празник. Кажете, обичате ли да го празнувате по обичайния начин, подаръци, чувства, обяснения в любов и т.н. ? Какво мислите, по-добре ли е да подарите букет цветя на любимата(любимия), бонбони, мечета и други подобни или предпочитате да го(я) изненадате голи в леглото с голяма панделка, вързана на подходящо място ? И изобщо, подарявате ли, празнувате ли го или обичате да правите всичко това през обикновен делничен ден?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обичате ли подаръци за празника на влюбените?
Collapse
X
-
Аз специално не съм фен на тези типове працници, които са "внесени" от чужбина.Мнението ми е че любовта се доказва ежедневно, а не на някакъв празник.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
Ах как обичам провокативни въпроси.. ще стане доста завързана тема Само да се появят и дамите във форума Аз лично мисля, че един "ваучер" за 200-300 лв за любимия магазин на гаджето/жената би свършил чудесна работа... без това много ни куца на нас мъжете да избираме качествени подаръци.. освен ако цяла година не са ни "подготвяли" и предразполагали към опрелен подарък В общия случай се налага да четеш между редовете за да намериш нещо което ще зарадва партньора на 14-ти (в случая тясно говорим за подарък.. иначе има много други варианти)...FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
Аз на тази дата празнувам Трифон Зарезан Български традиционализъм и туй то! А дори някои американци смятат, че Вальовден е измислен от цветарите и бижутерите евреи ПП- много е гадно като гледаш някакви маскирани келеши за Хелоуин, а за кукерите не знаят нищо Абе повсеместна безхаберност!Надеждата ми е, че един ден Баба Марта ще е в световен мащаб празник с популярността на Св.Валентин :P За това пращайте мартеници на всичките си чуждестранни приятели От опит знам, че много се впечатляват! Кой не обича приказната магия?
Коментар
-
Аз специално не съм фен на тези типове працници, които са "внесени" от чужбина.Мнението ми е че любовта се доказва ежедневно, а не на някакъв празник.Надеждата ми е, че един ден Баба Марта ще е в световен мащаб празник с популярността на Св.Валентин Razz За това пращайте мартеници на всичките си чуждестранни приятели Wink От опит знам, че много се впечатляват! Кой не обича приказната магия?SmileАнтверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
zgabrovski написа:Аз специално не съм фен на тези типове працници, които са "внесени" от чужбина.Мнението ми е че любовта се доказва ежедневно, а не на някакъв празник.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар