Всички собственици на предплатени безименни карти за GSM ще трябва да декларират писмено самоличността си пред своя мобилен оператор в срок до 31 декември тази година.Би било наистина много добре това.Източник: http://all.actualno.com/news_248316.html
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Картите за GSM - без анонимност.
Collapse
X
-
В началните години на GSM операторите, взехме една предплатена карта от МТЕЛ за жената. Тогава се продаваха само в центровете на оператора, и искаха личната карта.След като навлязсоха и другите оператори, тази практика се прекрати и се започна една безсмислена надпревара кой повече карти ще раздаде...Сега явно се връщат пак към това.Правилното е, който не си декларира картата - да му бъде изключена. Не знам дали ще е така...
Коментар
-
Sev написа:предплатените и фонокартите трябва да се третират по един и същ начининаче е безмисленоВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
GSM картата има идентичност, уникалност, чип. Идентифицира се, "обявява се" в GSM мрежата, като уникална. Чрез и заедно със IMEI на телефона.А фонокартата е прост магнитен носител в който има единици от нещо, в случая пари, импулси.Все едно да ти искат автобиография, когато си купуваш жетони за телефон, ако са на такъв принцип.Или монети от ХХ стотинки..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Твърдо съм ЗА.Трябва да има някакъв контрол все пак, а не както сега всяка пишман мутра да си сменя карта ден през ден.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Humppa
Във Финланди си купих предплатена карта от (сега за това не съм сигурен, но така ми обясниха) единственият оператор, предлагащ предплатени карти. Операторът е DNA, кртата беше DNA Prepaid. Искаха си ми ЛК и се подписах на нещо. Говорих до България на 0.16 евро на минута, а с МТЕЛската карта ми идваше минутата 2 лева...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар