fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Top gear s13 - Дискусии
Collapse
X
-
Ах маммка му - как съм пропуснал че започва сезона...Бегом към Замундата да го тегля!PS - пак от бързане не съм разбрал - в понеделник ще си го дръпна.А той Джеймс си е фен на ФИАТ - нали и Панда притежава...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Току що изгледах 3 епизод. Много кеф ми стана след признанието за Ланча. Делта Интеграле за мен е колата, изпреварила с най-много времето си, за конкуренцията изобщо да не говорим. Жалко, че сега са толкова изпаднали, както каза Кларскън - "Новата Делта е ФИАТ Браво, с лицето на Рио Фърдинанд"
Коментар
-
Нямаше да им стигне шоуто да изброят всички легендарни коли излезли от завода на Ланчиа... :D А и да намерят S4 за снимките едва ли е много лесна задача. Реално в света има само няколко и повечето са далеч от оригиналния си вид и възможности. А и S4 реално няма в актива си шампионска титла. Тя е един от последните пирони в ковчега на Група В за жалост.Иначе се смях през сълзи като обявиха зрителския вод и победител беше Форд! :D Иначе са прави за едно. От Ланчиа и Фиат направиха всичко възможно хората да забравят за ерата Ланчиа Делта Интеграле... При положение, че Ланчиа не е печеливш бренд, поне да го бяха направили имиджов. Да бяха направили ремейк на Интеграле и всички култови стари модели както направиха Фиат с 500 и т.н.
Коментар
-
За мен една от най-красивите коли на всички времена, не знам такава агресия, не може да се види вече, с новите пе%=:/и и замазани форми...ако имах пари за кола от този ценови клас, определено бих се обзавел с долупосоченото пп и втората генерация ме радва и като паднат акцизите бих се замислил за една жълта HF HPE - от порядъка на 200 кончетаhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=51257тамън пишех за нея - този салон като го видя и направо не знам толкова уюотно и комфортно изглежда...A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
След като гледах епизод 03 се почувствах още по-горд с колата си. Най-доброто предаване за автомобили заявява, че Ланча е най-великия автопроизводител в целия свят.Трябва да се гледа да се чуят всички епитети, с които описват марката. Жалко, че не съм някой заядливец да им го натреса това в ФВ и БМВ форумитеFoRzA ItaliA
Lancia Delta HPE
ex FIAT Uno 1,0 fire - продава се на части
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар