Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Top gear s13 - Дискусии

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fihi написа:
    nasty написа:
    Е не се то за правописа тук са ми правили забележка - а тва твоето мнение ако имаме тема за бисери си е за там..
    Ето я темата: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=13012
    Ми някой да ме пусне там - да стана известен и аз сега
    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Кромата си е супер добра кола, аз не мога да разбера какво ви пречи Шуми да вози децата в нея ???И вие сте ми били ФИАТ форумци... Аз също мислех като вас докато не ме повози в нея мой приятел.
      FoRzA ItaliA
      Lancia Delta HPE
      ex FIAT Uno 1,0 fire - продава се на части

Коментар

Абе, колеги, кога почва 14-ти сезон?
        A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
        e30 forever!

Коментар

Би трябвало тази неделя :D
          ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
          Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
          Jet Black E46 M3

Коментар

още в първия епизод има наша машина - Ferrari Californiaи вижте какво кара Джеймс :D
            Прикачени файлове
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Ах маммка му - как съм пропуснал че започва сезона...Бегом към Замундата да го тегля!PS - пак от бързане не съм разбрал - в понеделник ще си го дръпна.А той Джеймс си е фен на ФИАТ - нали и Панда притежава...
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

А аз защо не мога да намеря от новия 14-ти сезон епизоди
                FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Още едно италианско признание към Ланча, трети епизод..признават я за най-великата марка коли... в замунда ги има...първи епизод е също страхотен - Ферари Калифорния, Гаярдо и Астън в Румъния по черни пътища, много добро
                  e30 forever!

Коментар

Току що изгледах 3 епизод. Много кеф ми стана след признанието за Ланча. Делта Интеграле за мен е колата, изпреварила с най-много времето си, за конкуренцията изобщо да не говорим. Жалко, че сега са толкова изпаднали, както каза Кларскън - "Новата Делта е ФИАТ Браво, с лицето на Рио Фърдинанд"
                    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

И аз се накефих на трети епизод,само не можах да разбера защо не споменаха нищо за ДЕЛТА С4,а направо от 037 скочиха на ДЕЛТА ИНТЕГРАЛЕ!!!
                      Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Нямаше да им стигне шоуто да изброят всички легендарни коли излезли от завода на Ланчиа... :D А и да намерят S4 за снимките едва ли е много лесна задача. Реално в света има само няколко и повечето са далеч от оригиналния си вид и възможности. А и S4 реално няма в актива си шампионска титла. Тя е един от последните пирони в ковчега на Група В за жалост.Иначе се смях през сълзи като обявиха зрителския вод и победител беше Форд! :D Иначе са прави за едно. От Ланчиа и Фиат направиха всичко възможно хората да забравят за ерата Ланчиа Делта Интеграле... При положение, че Ланчиа не е печеливш бренд, поне да го бяха направили имиджов. Да бяха направили ремейк на Интеграле и всички култови стари модели както направиха Фиат с 500 и т.н.
                        KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
                        Land Rover Discovery 2.5TD '94
                        EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
                        EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
                        EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

За мен една от най-красивите коли на всички времена, не знам такава агресия, не може да се види вече, с новите пе%=:/и и замазани форми...ако имах пари за кола от този ценови клас, определено бих се обзавел с долупосоченото пп и втората генерация ме радва и като паднат акцизите бих се замислил за една жълта HF HPE - от порядъка на 200 кончетаhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=51257тамън пишех за нея - този салон като го видя и направо не знам толкова уюотно и комфортно изглежда...
                          Прикачени файлове
                          e30 forever!

Коментар

Та кво викате за Lancia..........
                            Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                            Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                            Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

След като гледах епизод 03 се почувствах още по-горд с колата си. Най-доброто предаване за автомобили заявява, че Ланча е най-великия автопроизводител в целия свят.Трябва да се гледа да се чуят всички епитети, с които описват марката. Жалко, че не съм някой заядливец да им го натреса това в ФВ и БМВ форумите
                              FoRzA ItaliA
                              Lancia Delta HPE
                              ex FIAT Uno 1,0 fire - продава се на части

Коментар

Според мен дизайна на Делта Интеграле не подлежи на корекции така си е напълно завършен "ЗВЯР"!Защо наистина не направят еволюция на старата не мога си обясня?
                                Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

Working...
                                X