Почна новия сезон и никой не го коментира ,а за феневете на италиански коли има какво да се каже Феновете на шуми го видяха да си покара фхх-а , направи се на шуми и изчетка фиат - каза ,че ежедневната му кола е фиат крома.В 3тия епизод говориха за евтина и хубава кола - имаше алфа мито и изненадващ победител накрая - фиат 500 :P Да не споменаваме кен блок , бугати вс макларъна ф1 , гоненицата с парния влак Гледате ли топ геара и вашето мнение какво е ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Top gear s13 - Дискусии
Collapse
X
-
Гледам го редовно.Особенно интересно ми беше като подлагаха едни стари автомобили на тестове.Да ги напълнят с вода и да видат колко метра ще минат ... Интересно еAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
-
Lane Staley написа:Кой е Дискусий? Брат на Флавий, родом от Помпей?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
nasty написа:Ми добър 4 по български език е равен на такова образование...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
fihi
nasty написа:Е не се то за правописа тук са ми правили забележка - а тва твоето мнение ако имаме тема за бисери си е за там..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар