Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кое браво е най-подходящо за студент?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

krasio_79bs написа:
    Винаги съм се чудил на едно нещо.Почти всеки който познавам има телефон за 500 +лв.От който голяма файда няма.Но когато трябва да отдели 500 лв за АГУ.Се почва едно мънкане че били много пари и тн...Да,ама от АГУ то ще си избиеш парите за 1 година и после си на далавера,а от телефон за 500лв не съм чул на някой да са му намалели сметките за месеца.Та това е българското чудо наречено "ГЪЗАРИЯ".
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
      krasio_79bs написа:
      Винаги съм се чудил на едно нещо.Почти всеки който познавам има телефон за 500 +лв.От който голяма файда няма.Но когато трябва да отдели 500 лв за АГУ.Се почва едно мънкане че били много пари и тн...Да,ама от АГУ то ще си избиеш парите за 1 година и после си на далавера,а от телефон за 500лв не съм чул на някой да са му намалели сметките за месеца.Та това е българското чудо наречено "ГЪЗАРИЯ".
      Кви са тея пръсти, кви са тея човечета, кви са тея приказки!? Аз имах I-Phone, щото ми изпадна за 300лв. супер запазен, и познай кво господин всезнайко- ПРОДАДОХ ГО ЗА 550, ЗА ДА СЪБИРАМ ЗА КОЛА! Можех да съм с N95/6 да се правя на Гъзар, ама съм със обикновен к800и с 3,2 МПх, щото ми върши работа. Него съм го взел за 150лв. преди година и половина вече, барабар с 2ГБ карта. Имам лаптоп ACER щото ми трябва, а можеше да съм с 2 пъти по-скъп SONY VAIO за да се правя на гъзар. Сещаш ли се на къде бия?! Бия на там, че за разлика от повечето хора, не живея от петък за петък, не слушам чалга и не пия! СУПЕР НЕПОДГОТВЕНИ СЕ ИЗКАЗВАТЕ НЯКОЙ ХОРА ТУКА!
      krasio_79bs написа:
      Почти всеки който познавам има телефон за 500
      Аз не съм почти всеки. Нямам нищо общо със повечето хора които познаваш, тъй че без повече генерални изводи по мой адрес, без да ме познавате!

Коментар

Колега,ако ни си забелязал се опитваме да ти помогнем!!!Дадената квалификация не е по твой адрес и не ми е ясно защо се палиш?Казвам ти че повечето хора предпочитат гъзарията пред практичността.Ако си мислиш че и ти си в тая група,извинявай.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
          Колега,ако ни си забелязал се опитваме да ти помогнем!!!Дадената квалификация не е по твой адрес и не ми е ясно защо се палиш?Казвам ти че повечето хора предпочитат гъзарията пред практичността.Ако си мислиш че и ти си в тая група,извинявай.
          Сори колега, аз реших, че за мен говориш. Колежката ele успя да ме определи, че не обичам да ме изпреварват, без да ме познава- което разбира се изобщо не е вярно. По темата, днес гледах едно 1.8 GT, но беше с 1н ключ. В село Труд беше. Без сервизна история и без забележки по боята - пребоядисвано е най-вероятно. С 4 нови джанти и 4 нови гуми е. Уж 2000г. Много добре работи двигателя, и много добре върви, за мен специално. Мисля че върви точно колкото трябва да върви за 1,8. Цената й е 3500. Ще пусна реални снимки. Има кожен волан и кожен скоростен лост които са изтъркани. Педалите също са изтъркани. Собственикът твърди, че е на 147 000км (прекупвачът де). Сигурно заради гадното време, не мога да качвам никъде. Ще опитам пак да кача снимките, по -късно. Иначе това е колата : http://www.mobilen.bg/pcgi/printdet....46729612026250

Коментар

krasio_79bs написа:
            Каков е гъзария и какво е практичност? Може някой да има телефон за 1000, защото му трябва, но може да кара кола за 2000, защото е само да се придвижи до работа и обратно. Това какво е практично и какво е гъзария е индивидуално за всеки. Веднага мога да ти дам пример (който няма да напиша) и всеки, който не ме позна а и няма и идея с какво се занимавам ще го окачестви като гъзария, но не е. Можеш единствено и само да говориш за познатите си, не за повечето хора, защото познатите са само единици от това множество. Човекът с право се пали - пишеш н в клин, ни в ръкав определение за повечето хора.u`F`o: Ко стана, купи ли си кола? Само не се отказвай, че цените няма къде повече да мърдат надолу. Даже и аз обмислям да взема още една докато не са започнали да скачат. Иначе можеш спокойно да си купиш с вече монтирана газова, ако все пак си решил да е с газова, ако не - много хора продават - имаш избор.Ми то ти така се изказа: Я пак прочети първите ти изказвания
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Ele,леле леле.Ти направо ми скри шапката.Дадената квалификация е за хората които познавам!Ти къде се палиш и ти не ми е ясно.Прочети малко по нагоре за какво става въпрос.
              krasio_79bs написа:Колега,ако ни си забелязал се опитваме да ти помогнем!!!Дадената квалификация не е по твой адрес и не ми е ясно защо се палиш?Казвам ти че повечето хора предпочитат гъзарията пред практичността.Ако си мислиш че и ти си в тая група,извинявай. DealСори колега, аз реших, че за мен говориш. Колежката ele успя да ме определи, че не обичам да ме изпреварват, без да ме познава- което разбира се изобщо не е вярно. beer
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Абе момче нали си бил в Пловдив, защо не погледна бравото на колежката Евита?
                MB 280 S W108 67' - pickUp
                MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Suppish написа:
                  Абе момче нали си бил в Пловдив, защо не погледна бравото на колежката Евита?
                  То не беше ли Turbo Diesel ? Eто реални снимки на ГТ-то.... Има няколко цвята боя. Странно, на снимките се вижда повече от колкото в действителност Дайте мнение, какво мислите за автомобила?
                  Прикачени файлове

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=39955Това е бравото на колежката Евита.Иначе извън темата да попитам(от дълго време се чудя),на това браво,което е гледал колегата се вижда как част от волана не си е на мястото.Срещам го на доста бравоци,та това нормално ли е или airbag се е отворил ?
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                      .... част от волана не си е на мястото.Срещам го на доста бравоци,та това нормално ли е или airbag се е отворил ?
                      Aре де и аз това се чудя? На всички с новия волан така изкачат... ддз.. може да е гърмял. Виж че десния калник е различен цвят от вратата и капака. 3 цвята е колата. Ама пак ви казвам, damn! На живо не си личи цент Може би ме е било напекло. Писах на колежката да й погледна колата. И без друго в Събота пак съм в Пловдив. Няма нито 1на снимчица отвътре колежката Аз ли съм кьораф?

Коментар

Не е снимана отвътре.Иначе не на всички бравоци е така.Именно затова се чудя на какво се дължи
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Ето отворен airbag.
                          Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

Тази кола няма airbag. Няма и как да се определи дали има проблем с цвета по снимките, защото е паркирана под навес. На снимките никога не може да се види повече, отколкото на живо, особено по отношение на цвета Ти нали имаше бюджет от 3000, що се хвърляш на коли по 3500?
                            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                              Ти нали имаше бюджет от 3000, що се хвърляш на коли по 3500?
                              Щото хората ако продаваха колите за парите дето ги пишат, нямаше да има пазарна икономика. Всичко е на колко се разбереш.
                              ele написа:
                              Тази кола няма airbag.
                              Как така тая кола няма AIRBAG? 1999г. кола да няма airbag
                              ele написа:
                              Няма и как да се определи дали има проблем с цвета по снимките, защото е паркирана под навес. На снимките никога не може да се види повече, отколкото на живо, особено по отношение на цвета
                              За 1.8 GT-то дето съм гледал аз ли говориш? За цвета, на снимките от мобилето не е под навес и пак е 3 цвята.
                              ele написа:
                              На снимките никога не може да се види повече, отколкото на живо...
                              Aм, колежке, аз на живо половината забележки и детайли не ги виждам. Като си пусна снимките вкъщи на спокойно забелязвам повече от колкото когато съм на място - говорим за дребни забележки...

Коментар

Има доста Бравота и Брави и Мареи, които нямат нито един еърбег, но тази специално има на волана, защото се вижда надписът под емблемата, а волана е така на всички с подобен волан.А и да е удряно може и да не се е отворил - моята Мареа е удряна и е направена перфектно след това, но еърбег не личи да е гърмял, а съм с 4.
                                '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
                                '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

Коментар

Working...
                                X