krasio_79bs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кое браво е най-подходящо за студент?
Collapse
X
-
kiro_of_the_day написа:krasio_79bs написа:Винаги съм се чудил на едно нещо.Почти всеки който познавам има телефон за 500 +лв.От който голяма файда няма.Но когато трябва да отдели 500 лв за АГУ.Се почва едно мънкане че били много пари и тн...Да,ама от АГУ то ще си избиеш парите за 1 година и после си на далавера,а от телефон за 500лв не съм чул на някой да са му намалели сметките за месеца.Та това е българското чудо наречено "ГЪЗАРИЯ".krasio_79bs написа:Почти всеки който познавам има телефон за 500
Коментар
-
krasio_79bs написа:Колега,ако ни си забелязал се опитваме да ти помогнем!!!Дадената квалификация не е по твой адрес и не ми е ясно защо се палиш?Казвам ти че повечето хора предпочитат гъзарията пред практичността.Ако си мислиш че и ти си в тая група,извинявай.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Колега,ако ни си забелязал се опитваме да ти помогнем!!!Дадената квалификация не е по твой адрес и не ми е ясно защо се палиш?Казвам ти че повечето хора предпочитат гъзарията пред практичността.Ако си мислиш че и ти си в тая група,извинявай.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Ele,леле леле.Ти направо ми скри шапката.Дадената квалификация е за хората които познавам!Ти къде се палиш и ти не ми е ясно.Прочети малко по нагоре за какво става въпрос.krasio_79bs написа:Колега,ако ни си забелязал се опитваме да ти помогнем!!!Дадената квалификация не е по твой адрес и не ми е ясно защо се палиш?Казвам ти че повечето хора предпочитат гъзарията пред практичността.Ако си мислиш че и ти си в тая група,извинявай. DealСори колега, аз реших, че за мен говориш. Колежката ele успя да ме определи, че не обичам да ме изпреварват, без да ме познава- което разбира се изобщо не е вярно. beer
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=39955Това е бравото на колежката Евита.Иначе извън темата да попитам(от дълго време се чудя),на това браво,което е гледал колегата се вижда как част от волана не си е на мястото.Срещам го на доста бравоци,та това нормално ли е или airbag се е отворил ?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:.... част от волана не си е на мястото.Срещам го на доста бравоци,та това нормално ли е или airbag се е отворил ?
Коментар
-
Не е снимана отвътре.Иначе не на всички бравоци е така.Именно затова се чудя на какво се дължиAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Тази кола няма airbag. Няма и как да се определи дали има проблем с цвета по снимките, защото е паркирана под навес. На снимките никога не може да се види повече, отколкото на живо, особено по отношение на цвета Ти нали имаше бюджет от 3000, що се хвърляш на коли по 3500?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Ти нали имаше бюджет от 3000, що се хвърляш на коли по 3500?ele написа:Тази кола няма airbag.ele написа:Няма и как да се определи дали има проблем с цвета по снимките, защото е паркирана под навес. На снимките никога не може да се види повече, отколкото на живо, особено по отношение на цветаele написа:На снимките никога не може да се види повече, отколкото на живо...
Коментар
-
Има доста Бравота и Брави и Мареи, които нямат нито един еърбег, но тази специално има на волана, защото се вижда надписът под емблемата, а волана е така на всички с подобен волан.А и да е удряно може и да не се е отворил - моята Мареа е удряна и е направена перфектно след това, но еърбег не личи да е гърмял, а съм с 4.'01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
'01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар