Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой беше на Каварна. Признайте! Имаше много фиатки!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кой беше на Каварна. Признайте! Имаше много фиатки!

Колеги, кой беше на тазгодишното издание на Каварна Рок Фест? Имаше фоста италиански автомобили.За мен това беше най-добрият фест досега. Не заради концертите, а заради 3-девният неспирен караоке-купон Аз бях с мотора. За първи път. От толкова години се каня да замина с мотора и най-сетне успях. Видях Мотли Крю, Блайнд Гардиън, Скорпионс (отново) и Дрийм Тиатър.Доволен съм, нищо, че до края на месеца оставам без пари. А се надявам и да спечеля Харлито

Ами някой ще ходи ли другия месец на DIMMU BORGIR?

Коментар

Аз бях там, колега! Още си държа жълтата гривна и ми е жал да я сваля! Много як купон! Ние бяхме с една Алфа 156 2,4 JTD, та кефа беше пълен!Догодина пак - с Алфата и без жената!
      Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

Ето ме и мен, тъкмо пристигнал и отмарящ на коня:Снимката е от vesti.bgЕдин приятел ми се обади по време на концерта на Скорпиънс от Италия да ми каже, че ме е видял с мотора :D Много готино ми стана :DЛинк: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=...00&galid=28542
        Прикачени файлове

Коментар

Е къде без мен и Живето! И ние бяхме там, но само на Скорпиънс! Успях са намеря място да спра в една градинка!

Коментар

Хбаво! А кой ще ходи на Диму Боргер?

Коментар

Във вторник съм на Любе в Кварна!

Коментар

Аз отпадам за Диму Боргир А днес научих, че на 5-ти сетември ще свирят безплатно Over the Rainbow, група, събрана от Джо Лин Търнър, ще забиват яко Рейнбоу. Гледал съм Търнър на един концерт с Николо Коцев - страхотно шоу! Не пропускайте, който има възможност

Коментар

Humppa написа:
                  Аз отпадам за Диму Боргир А днес научих, че на 5-ти сетември ще свирят безплатно Over the Rainbow, група, събрана от Джо Лин Търнър, ще забиват яко Рейнбоу. Гледал съм Търнър на един концерт с Николо Коцев - страхотно шоу! Не пропускайте, който има възможност
                  До колкото разбрах става въпрос за сина на Ричи Блекмор

Коментар

И за него. Той ще излезе на сцената с китара Жената е навита, много харесва Рейнбоу. Ще видим! То тогава имаме среща на набора, има и мотосъбор на Крушуна... Абе все поводи...

Коментар

Humppa написа:
                      Тъпа работа, веднъж Borgir да дойдат до тук и да не може да се видят Но можеше и по-зле да е..освен Borgir, с тях да бяха дошли и Satyricon, Children of Bodom....`айде, здраве да е!
                      животът е кратък, но за сметка на това е гаден!

Коментар

Ооооох, In Flames ги видях, сега искам и Children of Bodom да видя... Да се надяваме догодина

Коментар

///// написа:
                          Във вторник съм на Любе в Кварна!
                          Искам и аз на Любееееееееее. Да ме вземеш като тръгнеш!
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

Ши та взема, Ирке - тъкмо се чудех с кого да ида. Освен с мойта Живка...

Коментар

Working...
                            X