Колеги, кой беше на тазгодишното издание на Каварна Рок Фест? Имаше фоста италиански автомобили.За мен това беше най-добрият фест досега. Не заради концертите, а заради 3-девният неспирен караоке-купон Аз бях с мотора. За първи път. От толкова години се каня да замина с мотора и най-сетне успях. Видях Мотли Крю, Блайнд Гардиън, Скорпионс (отново) и Дрийм Тиатър.Доволен съм, нищо, че до края на месеца оставам без пари. А се надявам и да спечеля Харлито
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой беше на Каварна. Признайте! Имаше много фиатки!
Collapse
X
-
HumppaЕтикети: –
-
Humppa
-
Humppa
Ето ме и мен, тъкмо пристигнал и отмарящ на коня:Снимката е от vesti.bgЕдин приятел ми се обади по време на концерта на Скорпиънс от Италия да ми каже, че ме е видял с мотора :D Много готино ми стана :DЛинк: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=...00&galid=28542
Коментар
-
Humppa
-
Humppa
Аз отпадам за Диму Боргир А днес научих, че на 5-ти сетември ще свирят безплатно Over the Rainbow, група, събрана от Джо Лин Търнър, ще забиват яко Рейнбоу. Гледал съм Търнър на един концерт с Николо Коцев - страхотно шоу! Не пропускайте, който има възможност
Коментар
-
Humppa написа:Аз отпадам за Диму Боргир А днес научих, че на 5-ти сетември ще свирят безплатно Over the Rainbow, група, събрана от Джо Лин Търнър, ще забиват яко Рейнбоу. Гледал съм Търнър на един концерт с Николо Коцев - страхотно шоу! Не пропускайте, който има възможност
Коментар
-
Humppa
И за него. Той ще излезе на сцената с китара Жената е навита, много харесва Рейнбоу. Ще видим! То тогава имаме среща на набора, има и мотосъбор на Крушуна... Абе все поводи...
Коментар
-
Humppa написа:Аз отпадам за Диму Боргир А днес научих, че на 5-ти сетември ще свирят безплатно Over the Rainbow, група, събрана от Джо Лин Търнър, ще забиват яко Рейнбоу. Гледал съм Търнър на един концерт с Николо Коцев - страхотно шоу! Не пропускайте, който има възможностживотът е кратък, но за сметка на това е гаден!
Коментар
-
Humppa
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар