Lane Staley написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БЪЛГАРИЯ Е СВОБОДНА!!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Lane Staley написа:nai7 написа:Вземи се скрии некъде,всеки си има мнение и не си ти човека дето ще ми говори да ги уважавам.
Коментар
-
nai7 написа:Виж сега аз работя на място което е пълно със хора изповядващи Аллах и понеже знам доста думи на турси ми е писнало да слушам как викат мамка им българска.Има и хубави хора но като цяло са, няма да споменавам за да не ме накажат.Така че всеки си има мнение ти ги харесва ОК аз не ги харесвам и никой не може да ме накара да ги харесвам.
Коментар
-
Забележете че темата в първите 3-4 страници вървеше сравнително спокойто и изведнъж гардусът се вдигна.Всеки си има някакви убеждения с които си живее и едва ли ще ги промени от пост в тази тема. Още повече ако постът е обиждащ. Темата е по скоро да всеки да си каже мнението. Изведнъж обаче се появяват хора които вместо да кажат нещо по темата, направо обиждат ... А да не говорим че точно пък ние няма какво да делим - еднакво сме потърпевши от безобразията които се случиха в България последните 20 години.
Коментар
-
nai7 написа:Виж сега аз работя на място което е пълно със хора изповядващи Аллах и понеже знам доста думи на турси ми е писнало да слушам как викат мамка им българска.Има и хубави хора но като цяло са, няма да споменавам за да не ме накажат.Така че всеки си има мнение ти ги харесва ОК аз не ги харесвам и никой не може да ме накара да ги харесвам.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
nai7 написа:Виж сега аз работя на място което е пълно със хора изповядващи Аллах и понеже знам доста думи на турси ми е писнало да слушам как викат мамка им българска.Има и хубави хора но като цяло са, няма да споменавам за да не ме накажат.Така че всеки си има мнение ти ги харесва ОК аз не ги харесвам и никой не може да ме накара да ги харесвам.
Коментар
-
ilkor написа:Забележете че темата в първите 3-4 страници вървеше сравнително спокойто и изведнъж гардусът се вдигна.Всеки си има някакви убеждения с които си живее и едва ли ще ги промени от пост в тази тема. Още повече ако постът е обиждащ. Темата е по скоро да всеки да си каже мнението. Изведнъж обаче се появяват хора които вместо да кажат нещо по темата, направо обиждат ... А да не говорим че точно пък ние няма какво да делим - еднакво сме потърпевши от безобразията които се случиха в България последните 20 години.
Коментар
-
Immortal написа:Ти не изповядваш ли Аллах?!? Аллах е арабска дума, означаваща Господ, Бог. Богът на евреи, християни и мюсюлмани е един и същ!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
gantcho написа:snake написа:Аз например, откакто Митал стана собственик на ЦСКА, приех будизма и при нас нещата изглеждат по-различно .фиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар