mitakkk комунистите знаеш ли по какво се познават? Все им е в устите Костов. Хайде стига толкова ... И не няма да управлява той, тоя път няма Ви оправя помиите ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БЪЛГАРИЯ Е СВОБОДНА!!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
profit написа:Нейн любовник е шефа на кабинета и. Това говори достатъчно за тая лиглаlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Винаги съм бил на мнение, че тежки спорове не трябва да се водят през форуми, а само на маса между приятели и познати, защото написаното тежи и се палим и обиждаме излишно. А няма никаква причина да го правим, никой от нас не е изял закуската на другия, всички сме на един хал.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
mitakkk комунистите знаеш ли по какво се познават? Все им е в устите Костов. Хайде стига толкова ... И не няма да управлява той, тоя път няма Ви оправя помиите ...Айде колеги, елате на лятната среща на форума да се видим и избистрим политиката на "кръгла" маса SmileНосете си агитационни материали в шишета за да можем да обсъдим и решим всички проблеми между нас на място SmileСрещата ще е в местността Люляците до Габрово на 18 и 19 Юли. Цъкнете на този линк за повече инфо.
Коментар
-
Няма дори да се сетим за тез хубосници Всяко чудо е за 3 дни - тази тема също Между другото срещата също е 3 дена - петък събота и неделя (17,18,19 Юли)Всички които не са заети да редят правителство в петък може да дойдат още тогава
Коментар
-
Принципно съм на становището на повечето изказали се тук - добре е за България дето свалихме БСП и Доган. Гласувах за синята коалиция и се надявам да управляват заедно с ББ и да го завръщат като почне да залита. Но искам да призова всички колеги, с които в общи линии сме на едно мнение - моля Ви, не се изказвайте по този начин за турците като цяло. Спрете да ги наричате "резаци" и какво ли още не. И не ги поставяйте заедно с мангалите, защото те нямат нищо общо, освен, че част от мангалите се представят за турци (а друга част - за българи ). Тук говорим за един достоен и честен народ, с който сме живели от векове заедно, пъшкали сме под гнета на една и съща империя, мачкали са ни заедно, и най-важното - вероятно и "най-чистите" българи имаме точно толкова турска кръв, колкото и нашите "турци" имат българска. Българските турци са най-често едни почтени, но неуки хорица, податливи на манипулации от страна на Доган. Турските турци пък, смея да го кажа, са по-честен, по-трудолюбив и по-достоен народ от нас. И държавата им, макар и не богата, е по-добре подредена (поне това, което аз съм виждал от нея).Освен това, турците в Турция обичат българите, за разлика от повечето българи, които са възпитани да ги мразят за неща случили се преди много векове. Това е една историческа комплексарщина и тесногръдие, насадена ни от комунистите защото тогава Турция бе олицетворение на "врага" с главно В. Защото тогава бяха злите от НАТО. Сега сме съюзници. И е редно да гледаме напред, а не да изравяме духове от миналото, защото тогава ще си останем комплексари... Като българин се срамувам от подобно отношение към турците от страна на мои сънародници.Така че, лично аз не виждам проблем да се псува Доган - той е политик, манипулатор, заобиколен от обръчи от фирми, корумпиран колкото си трябва. Но той не представлява турския народ като цяло...She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:Принципно съм на становището на повечето изказали се тук - добре е за България дето свалихме БСП и Доган. Гласувах за синята коалиция и се надявам да управляват заедно с ББ и да го завръщат като почне да залита. Но искам да призова всички колеги, с които в общи линии сме на едно мнение - моля Ви, не се изказвайте по този начин за турците като цяло. Спрете да ги наричате "резаци" и какво ли още не. И не ги поставяйте заедно с мангалите, защото те нямат нищо общо, освен, че част от мангалите се представят за турци (а друга част - за българи ). Тук говорим за един достоен и честен народ, с който сме живели от векове заедно, пъшкали сме под гнета на една и съща империя, мачкали са ни заедно, и най-важното - вероятно и "най-чистите" българи имаме точно толкова турска кръв, колкото и нашите "турци" имат българска. Българските турци са най-често едни почтени, но неуки хорица, податливи на манипулации от страна на Доган. Турските турци пък, смея да го кажа, са по-честен, по-трудолюбив и по-достоен народ от нас. И държавата им, макар и не богата, е по-добре подредена (поне това, което аз съм виждал от нея).Освен това, турците в Турция обичат българите, за разлика от повечето българи, които са възпитани да ги мразят за неща случили се преди много векове. Това е една историческа комплексарщина и тесногръдие, насадена ни от комунистите защото тогава Турция бе олицетворение на "врага" с главно В. Защото тогава бяха злите от НАТО. Сега сме съюзници. И е редно да гледаме напред, а не да изравяме духове от миналото, защото тогава ще си останем комплексари... Като българин се срамувам от подобно отношение към турците от страна на мои сънародници.Така че, лично аз не виждам проблем да се псува Доган - той е политик, манипулатор, заобиколен от обръчи от фирми, корумпиран колкото си трябва. Но той не представлява турския народ като цяло...Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
gantcho написа:Принципно съм на становището на повечето изказали се тук - добре е за България дето свалихме БСП и Доган. Гласувах за синята коалиция и се надявам да управляват заедно с ББ и да го завръщат като почне да залита. Но искам да призова всички колеги, с които в общи линии сме на едно мнение - моля Ви, не се изказвайте по този начин за турците като цяло. Спрете да ги наричате "резаци" и какво ли още не. И не ги поставяйте заедно с мангалите, защото те нямат нищо общо, освен, че част от мангалите се представят за турци (а друга част - за българи ). Тук говорим за един достоен и честен народ, с който сме живели от векове заедно, пъшкали сме под гнета на една и съща империя, мачкали са ни заедно, и най-важното - вероятно и "най-чистите" българи имаме точно толкова турска кръв, колкото и нашите "турци" имат българска. Българските турци са най-често едни почтени, но неуки хорица, податливи на манипулации от страна на Доган. Турските турци пък, смея да го кажа, са по-честен, по-трудолюбив и по-достоен народ от нас. И държавата им, макар и не богата, е по-добре подредена (поне това, което аз съм виждал от нея).Освен това, турците в Турция обичат българите, за разлика от повечето българи, които са възпитани да ги мразят за неща случили се преди много векове. Това е една историческа комплексарщина и тесногръдие, насадена ни от комунистите защото тогава Турция бе олицетворение на "врага" с главно В. Защото тогава бяха злите от НАТО. Сега сме съюзници. И е редно да гледаме напред, а не да изравяме духове от миналото, защото тогава ще си останем комплексари... Като българин се срамувам от подобно отношение към турците от страна на мои сънародници.Така че, лично аз не виждам проблем да се псува Доган - той е политик, манипулатор, заобиколен от обръчи от фирми, корумпиран колкото си трябва. Но той не представлява турския народ като цяло...
Коментар
-
nai7 написа:Вземи се скрии некъде,всеки си има мнение и не си ти човека дето ще ми говори да ги уважавам.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
noriaga написа:...П.п. да не говорим, че чисти турци в България почти няма... всичките са българо-мохамедани или т.нар. помаци.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар