mitakkk, стигам до заключението, че подкрепяш Станишев. Ок, това, разбира се, е твое право, но ако е абсолютно безсмислено да споря с теб. Видя се колко хора са доволни от тройната коалиция - БСП никога не са имали толкова малък процент на избори, НДСВ не прескочи бариерата, ДПС - там е ясно. Да, доволен съм, че българите дадоха да се разбере, че нещата зависят от тях, а не от 5, 10 или 100 автобуса турци и цигани.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БЪЛГАРИЯ Е СВОБОДНА!!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
snake написа:"И от чешмите потекоха мед и масло (Selenia gold) и всички земни дарове заслужено се посипаха в ръцете на обикновените хора в резултат на мъдрото управление на страната." - От учебник по история за царуването на Бойко Борисов .like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Бойко е честолюбив, в това ми е надеждата.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Немога да повярвам че след позорното управление на държавата и тотално ограбване на еврофондовете от страна на тройната коалиция все още има хора които ги подкрепят.Много се радвам че в следващия кабинет няма да има турци,украинци и т.н. :DFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Митак хората се надяват до последно нещо да стане и е нормално,след като видяхме и сини и червени как се провалиха да гласуваме за нещо ново.Аз лично винаги съм гласувал за сините но този път гласувах за ГЕРБ със надеждата нещо да се оправи,относно мръсните комунисти трябва да ги забранят със закон.
Коментар
-
mitakkk написа:Е та не тоя всеки случай. Освен пожарникар и телохранител, друго има ли в CV-то си???.
Коментар
-
Митак хората се надяват до последно нещо да стане и е нормално,след като видяхме и сини и червени как се провалиха да гласуваме за нещо ново.Аз лично винаги съм гласувал за сините но този път гласувах за ГЕРБ със надеждата нещо да се оправи,относно мръсните комунисти трябва да ги забранят със закон.
Коментар
-
Започна се. Преди изборите всички казваха: По-добре Борисов отколкото Доган. В деня на изборите - всички доволни от резултата (Доган не е спечелил), след изборите - всички недоволни, че е спечелил Борисов. Може би искахте Доган????Министър-председател се става лесно, стига да имаш кадърни съветници и хъс да направиш нещо, щото без него не става. Ако не ви харесва сегашната ситуация- правете революция. На българинът му дай само да се оплаква от предполагаеми дейстия на някой. Да ви разкажа ли приказката за Гъргалчо или се сещате?Запазете си недоволството за време, когато то ще е оправдано. Не е необходимо да си навивате пружините за събития, които не са станали. Лошото е, че ако Борисов не направи нищо, ще си останете с писането по форумите.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Меглена Пръмова и е моминското име. От там нататък всеки да си прави изводите сам.Аз лично на масони, бивши червено-жълти доверие не мога да дам.Ударението е на бивши червено-жълти. Иначе срещу масоните нямам нищо против. Но масони с потекло и с чувство за чест.style34 ви го написа, но никой не обърна внимание.ББ е болезнено честолюбив и трудно ще допусне някой да го обвини в лъжа или задкулисни шмекерии.На това се надявам и аз. Един негов недостатък да помогне на управлението му, респективно на българите..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Всички смятаме и се надяваме че ще се промени избирателният закон. Всички смятаме че еди-кое-си ще се промени. КАкто обикновено...А какво мислите че няма да се промени ? Според мен - няма дас е промени порочната практика за гласуване с чужди карти. Няма да се промени нахалството на депутати от ВСИЧКИ партии без изключение, да не ходят на работа, да нахалстват и да се възползват от положението си. А според вас? Май малко се отклонявам от темата, но не съм сигурен дали да пускам нова....
Коментар
-
profit
mitakkk написа:Веднага мога да кажа: Например Меглена Кунева, доказал се човек в европа, избрана бе за еврокомисар на годината. Това не говори ли достатъчно много? Сигурен съм , чe би се справила много добре.Къде е тя, къде е ББ? Много се радвам, че я избрахме за евродепутат.
Коментар
-
mitakkk написа:Веднага мога да кажа: Например Меглена Кунева, доказал се човек в европа, избрана бе за еврокомисар на годината. Това не говори ли достатъчно много? Сигурен съм , чe би се справила много добре.Къде е тя, къде е ББ? Много се радвам, че я избрахме за евродепутат.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар