В крайна сметка истината е следната на народа му писна от тъпите изцепки на управляващите. Те толкова се самозабравиха че почнаха да се мислят за незаменими, като че ли са полубогове. И сега ако ББ се изцепи трябва да си знае, че следващия път пак ще излязат да гласуват и то с още по голяма избирателна активност. Но с тая разлика че ще гласуват с криваците. Такава е българската психология са съжаление. На българина трябва да му отнемеш всичко да стигне дъното. Да разбере че няма на къде и се е одупил и таман му слагат вазелина. И аз като всички се надяван ББ да действа първосигнално но все ми идва на ум оная фраза от вица. " надай се како ама на да ли?!"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БЪЛГАРИЯ Е СВОБОДНА!!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
noriaga написа:gantcho написа:Аз пък не мисля, че ББ трябва да бъде априори отричан. Нека му се даде шанс, въпреки, че аз лично съм песимист за способностите и кадрите му. Дано греша!Иначе тъжните физиономии на БСП ме зарадваха изключително много
Коментар
-
Мнителен съм откъм възможностите на ГЕРБ, но пък сините да направят сами правителство си е химера. От възможните и известни злини народа избрана неизвестността. Какво ще ни донесе тя - времето ще покаже.Поредният "месия" на България ще има доста работа. Да го видим как ще действа, като при пожар...Засега мога да кажа само - успех на бъдещото правителство!
Коментар
-
Suppish написа:А кои са кадърните според теб в другите партий?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Владим, че то РЗС си е чисто БСП - кой му подава компроматите на Янев Бойко е инструмент в ръцете на Царя - ако някой все още не го е разбрал!Доган, ако набере още малко гласове и изхвърли последната партия в списъка, това ще даде пълно мнозинство на Бойко в парламента....Хъмпа, София е един кенеф от както Бойко е кмет и според него оправданието е, че не му дават пари - да се оправдаваш с другите, че не си свършил нищо не говори добре за теб, НО е специалитет за бате Гойко ..... и тЕ така.
Коментар
-
Vladim написа:Suppish написа:Обаче телохранителя като говореше на пресконференцията всички мълчат и гледат, и слушат, и никой не го прекъсна! При кой друг политик е така?!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
То чие управление до сега не беше катастрофално ?Аз не се сещам за изключения. Факт е че след 1, макс 2 мандата управляващите слизат на дъното. При Станишев имаше няколко неща които ми харесаха обаче - едно от тях е въвеждането на плоския данък. Много преди това се спрягаше тази възможност но той я въведе. Реално ми се повиши стандарта защото от година на година доходите ми растат с тях и данъците. В момента ми спестява поне 15% от дохода който отиваше за данъци.А че се е крало при Станишев - крадеше се. Ще се краде и при Бойко. Дано да успее да намали размера обаче ...Животът в никой случай не е черно-бял за да се правят заключения тоя е бял - тоя чер. Такива изказвания са първосигнални и почиват повече на чувства отколкото на разум.При гласуването особено е важно да се глсува с разум а не с чувства.
Коментар
-
Vladim написа:Suppish написа:А кои са кадърните според теб в другите партий?Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Според мен победата не е в това че ГЕРБ спечелиха, а в това че народа отиде да гласува. Тъжното в цялата ситуация е, че това не стана заради идеите на българските партии, а като реакция на наглостта на Доган. Бойко обеща 50% от ДОД на столичани да се връща в София. А Каролев обеща ако това стане да тръгне да танцува гол из София. А да видим .Да поправя едно мнение нагоре - да се готви не Волен, а Кунева. Тя ще е следващия месия и ще гледам да запомня след 4 години да изровя тая тема да видим прав ли съм.
Коментар
-
Поздравявам победителите , а за победените това: http://vbox7.com/play:61f0e815Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
скоро за всички ни ще има поздрав от бате бойко и костов с това .. http://vbox7.com/play:a67756ca
Коментар
-
Ей го новия премиер Това дето го ръга с патерицата до него вероятно е Гаргамел Зад него по стените се виждат и други животински видове По долу вече сериозно е разпределението на мандатите в парламента.116 са депутатите, с които ще разполага ГЕРБ в бъдещия 41-ви парламент на страната, съобщиха от ЦИК.Това сочат данните при 100% обработени протоколи от страната и чужбина.Едва 5-има народни избраници са нужни на кмета, за да се озове с пълно мнозинство и да състави кабинет без подкрепата на останалите фракции, попаднали в Народното събрание.Изключително драматична е разликата между БСП и ДПС.Червените вкарват 40 депутати, а Сокола - 38.Волен Сидеров успява да вмъкне 21 народни представители.Синята коалиция ще се задоволи с 15, а РЗС на Яне Янев - с 10.Простата сметка показва, че ГЕРБ може да си осигури комфортно мнозинство със сините, ако към тях обаче се прибавят и синьо-оранжевите на РЗС, то новото дясноцентристко мнозинство ще може да разполага със 141 депутати от общо 240.
Коментар
-
ББ, подобно на Лостов има лидерски качества. Нещо, което липсва почти на всичките ни политици.Смятам, че подобно на всичките ни политици се е забъркал сериозно в калта. Стига да не ни хвърля камъни в градинката - става.Като кмет до сега не видях големи камъни, напротив, направи малки стъпки към по-добро.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
[quote="Vladim"]Suppish написа:@Kroko61 я сподели, как се трепят кучета? С, какво да ги нахраня? :D :DФиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар