Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БЪЛГАРИЯ Е СВОБОДНА!!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Интересни мигове от след изборния ден наблюдавам в нашия форум. Продължава с пълна сила омаскаряването в стил БСП. :D
    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Толкова се радвам, че нямам думи колеги!!!НИЕ СМЕ НАРОД!!!! СТРАХОТНИ СМЕ!!
      Да бе какъв народ сме - вижте само кого си избрахме за министър-председател. Мен ме е срам от избора.Защо ми се струва, че на следващите избори ДПС ще се завърне на бял кон?

Коментар

mitakkk, кой трябваше да е министър- председател?
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Според мен това беше единствения правилен избор. Дано премахнат двойното гражданство и да променят избирателния закон за да можем на следващите избори ние да избираме а не хора които не говорят дори български.
          Fiat Marea Weekend 2,4 JTD 130 HLX
          2000г.
          Fiat Tempra 1'8 ie 1990 /покойница/

Коментар

Е та не тоя всеки случай. Освен пожарникар и телохранител, друго има ли в CV-то си???Вчера гледах двете пресконференции - на Борисов и Станишев. Е разликата между начина им говорене и повеение е огромна. Единия говори като селски бек, а другия като примиер. Просто няма база за сравнение.

Коментар

Виж сега, или кажи конкретно предложение или не коментирай. Много е лесно така - не трябваше да е той, не знам и аз кой, ама не и той... А че Станишев говори превзето, мерси, видяхме го, с приказки не става. Не съм казал, че Бойко е цвете, но на този етап - да, според мен и според 40% от българите той трябва да е. И освен пожарникар е бил главен секретар на МВР и сега, ако не знаеш, е кмет на София. Добре се е справил за пожарникар и телохранител, а?
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

"Дай да разваляме седянката!" Това ли са ти великите депутати и интелигенти хора Vladim? А? Без коментар.......... А относно как пиша - ще пиша както си искам, просто като съм афектиран и не гледам много, много, а и това не ми е професията да пиша правилно по форумите. Мразя хората да издребняват, а забелязвам, че ти точно това правиш по отношение на правописа!!!
                MB 280 S W108 67' - pickUp
                MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

След изборите: Десет неща, които вече не са същитеEkip News - 06 Юли 16:15Изборите на 5 юли смениха не само властта. Те промениха представи, разбиха митове, пренареждат живота. Ето някои от по-важните промени.1. Избирателите усетиха силата си противно на утвърденето мнение, че от хората нищо не зависи. Когато избирателните секции затвориха в 7 часа вечерта, хората разбраха, че с масовото гласуване са развалили сценария на тройната коалиция. Измененето лице на Сергей Станишев беше доказателството.2. НДСВ изпадна от парламента, а Симеон Сакскобургготски подаде оставка. Някой да си е помислял, че това може да се случи?3. Въпреки добрите си резултати в абсолютни числа, ДПС за първи път от 1990 година загуби. Досега движението винаги можеше да твърди, че е победило. За първи път Доган не взима и петте мандата в Кърджали - ГЕРБ успя да вземе мандат там.4. Анализаторите до един не познаха, че съставянето на правителството ще бъде трудно. Опроверган беше един от особено важащите за България закони на Мърфи - ако нещо може да се обърка, то ще се обърка непременно. Не се обърка.5. Заръката на Първанов ден преди изборите да се направи кабинет с ГЕРБ, БСП и ДПС е неизпълнима, ако победителят в изборите не иска да самоубие. И това се случва за първи път - Първанов да пожелае нещо и то да не се сбъдне.6. Хората не се хванаха на мажоритарната клопка - гласуваха така, че да произведат еднозначно мнозинство в парламента. Досега обикновено електоратът кълвеше на подобни залъгалки. Този път не стана7. Въпреки многобройните примамки - партии, създадени специално, за да разпиляват гласове, избирателите реагираха рационално - гласуваха за тези, които имат шанс. За разлика от друг път, когато стотици хиляди гласове отиваха на вятъра.8. За първи път изборите печели партия, която практически не обеща нищо - освен, че ще изгони Доган и Станишев от властта. Това се оказа достатъчно.9. Купените гласове бяха повече от всеки друг път, но не се оказаха решаващи.10. БСП призна тежката загуба 10 минути след изборите и обвини Доган за това. А този съюз изглеждаше нерушим.Най-важната промяна обаче още не се е случила: най-после да видим елитни политици в затвора.Има за какво, честна дума.
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

кеф, колко много пари за купуване на гласове отидоха на вятъра :D
                    2015 Renault Megane Expression GT
                    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

40 % от гласувалите българи (само уточнявам).Мога да коментирам, защото съм гражданин на държавата и имам пълното право да си изказвам мнението. Аз не разбрах какво искаш да кажеш с това: "Не съм казал, че Бойко е цвете, но на този етап - да" . Какво му е на етапа??А Станишев се оказа прав - мажоритарните избори не се състояха - Хората гласуваха за никуму неизвестни кандидати, само защото са препоръчани от месията ББ. Това как ще го коментираш? Честно казано леко ми напомня на една друга партия от тройната коалиция, чийто електорат гласува за когото му посочат. Аз сега се хващам на бас, че ако на ББ нещата не му потръгнат той няма да потърси причината в себе си, а в наследството което му е оставил Станишев. Абсолютно типично в негов стил.

Коментар

мажоритарния вариант го измислиха червените, така че да не се оправдаватосвен това 5-10 места не мисля че щяха да им помогнат особено
                        2015 Renault Megane Expression GT
                        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

"И от чешмите потекоха мед и масло (Selenia gold) и всички земни дарове заслужено се посипаха в ръцете на обикновените хора в резултат на мъдрото управление на страната." - От учебник по история за царуването на Бойко Борисов .Сериозно по темата: След като се събудих преди малко след безсънната изборна нощ и направих сериозен анализ на резултатите, за пореден път установих, че ме бОли фара кой е спечелил :D . България е свободна, да сменим корупционната система 8:5:3 с 4:4:2 и сичко ще е на 6 !П.П. Имам право и да се пошегувам с всичко около изборите, след като бях на работа около 20 часа без прекъсване в изборния ден и нощта след него... Така че не се връзвайте .На победителите и тези, които се чувстват такива, честито ! Дано да е за доброто на страната ! Това вече е наистина сериозно.
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

mitakkk написа:
                            40 % от гласувалите българи (само уточнявам).Мога да коментирам, защото съм гражданин на държавата и имам пълното право да си изказвам мнението. Аз не разбрах какво искаш да кажеш с това: "Не съм казал, че Бойко е цвете, но на този етап - да" . Какво му е на етапа??А Станишев се оказа прав - мажоритарните избори не се състояха - Хората гласуваха за никуму неизвестни кандидати, само защото са препоръчани от месията ББ. Това как ще го коментираш? Честно казано леко ми напомня на една друга партия от тройната коалиция, чийто електорат гласува за когото му посочат. Аз сега се хващам на бас, че ако на ББ нещата не му потръгнат той няма да потърси причината в себе си, а в наследството което му е оставил Станишев. Абсолютно типично в негов стил.
                            Ти явно си ходил на прекалено много митинги на БКП опс на БСП във момента мръсните комуняги и резаците са оставили тотална развалина,едва ли ще му е лесно на ББ особено във тази криза.

Коментар

Ти явно си ходил на прекалено много митинги на БКП опс на БСП във момента мръсните комуняги и резаците са оставили тотална развалина,едва ли ще му е лесно на ББ особено във тази криза.
                              Промил ти е мозъка. Ходил си на много митинги на ГЕРБ. И бас ловя, че навремето и ти гласува за царя за да те оправи за 800 дни.

Коментар

Не гласувах за ГЕРБ, но трябва да съм луд, за да не им пожелая успех. Все пак смятам да живея тук.Аз по принцип съм идеалист и вярвам в добрите намерения. Дръг е въпросът, че както казва един писател "Добрите намерения никога не се сбъдват"Мисля, че най-голямото предизвикателство за ГЕРБ ще бъде да овладеят мераците на активистите си да докопат парче от сухара ( баницата вече е изядена, та затова казвам сухар ). Ако опази групата цяла, ако събере добър екип, може и да направи нещо. Не са само изборите, има нагласа за промяна, някой чел ли е изказването на Константин Пенчев при избора на шеф на СГС? В един момент се достига точка, от която няма връщане назад. Бойко е честолюбив, в това ми е надеждата.
                                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Working...
                                X