Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БЪЛГАРИЯ Е СВОБОДНА!!!!

Collapse
Заключена тема
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #31
    В крайна сметка истината е следната на народа му писна от тъпите изцепки на управляващите. Те толкова се самозабравиха че почнаха да се мислят за незаменими, като че ли са полубогове. И сега ако ББ се изцепи трябва да си знае, че следващия път пак ще излязат да гласуват и то с още по голяма избирателна активност. Но с тая разлика че ще гласуват с криваците. Такава е българската психология са съжаление. На българина трябва да му отнемеш всичко да стигне дъното. Да разбере че няма на къде и се е одупил и таман му слагат вазелина. И аз като всички се надяван ББ да действа първосигнално но все ми идва на ум оная фраза от вица. " надай се како ама на да ли?!"
    BRAVA 1.4 12v - 1998г.


    http://vbox7.com/play:124bedab

    Коментар


      #32
      noriaga написа:
      gantcho написа:
      Аз пък не мисля, че ББ трябва да бъде априори отричан. Нека му се даде шанс, въпреки, че аз лично съм песимист за способностите и кадрите му. Дано греша!Иначе тъжните физиономии на БСП ме зарадваха изключително много
      Аз също съм скептичен към бъдещото управление... но все пак се радвам че БСП и ДПС са аут за 4 год... уж
      Всички се раздваме на това!Иначе нека кажат колегите от Софето. На мен ми се струва, че след като ББ стана кумет на София започна да решава проблемите ударно. Просто такова впечатление имам. После онзи плъх Станишев го резна от към пари и почна да му подлива вода и машинно масло. Сега ББ ще е шефа, дано направи нещо. А това нещо ще е същити, което направи ИК на времето - изрита мутрите! ББ трябва да изрита мутрите и турците! Дай боже!

      Коментар


        #33
        Мнителен съм откъм възможностите на ГЕРБ, но пък сините да направят сами правителство си е химера. От възможните и известни злини народа избрана неизвестността. Какво ще ни донесе тя - времето ще покаже.Поредният "месия" на България ще има доста работа. Да го видим как ще действа, като при пожар...Засега мога да кажа само - успех на бъдещото правителство!

        Коментар


          #34
          Suppish написа:
          А кои са кадърните според теб в другите партий?
          Пише се "партии". Това, че не уважаваш особено родният си език и това, че пишеш и отговаряш с пет думи ме кара да не се задълбочавам особено в отговора си. Ще ти дам имената на двама министри, които по мнението на много интелигентни и разбиращи хора наистина са работили добре. Това са Пламен Орешарски и Даниел Вълчев. Това са и главните действащи лица от "седенката", но е глупаво да се мисли, че депутати и министри не говорят по доста по-грозен начин особено, когато няма камери наоколо. Все пак има някаква надежда за това, че българите леко се пробуждат макар, че снощи ДПС имаха към 11%, а днес след, като да обработени част и от турските комисии резултатът им скочи на над 14%! Бойко, Костов и Сидеров се заканват щом парламентът тръгне да внесат предложения за промяна на закона, за да спрат хора неговорещи български, и неплащащи данъци в България да определят бъдещето ни. Ще видим, колко ще се случи, или това са наперчени изказвания в следствие на изборният им адреналин. @Kroko61 я сподели, как се трепят кучета? С, какво да ги нахраня? :DВсе пак БСП си получи урока, това ме радва! И дано РЗС не се вмъкне в парламента, че Яне ми е много антипатичен! :D
          Frontera Sport, X20SE март 1998

          Коментар


            #35
            Владим, че то РЗС си е чисто БСП - кой му подава компроматите на Янев Бойко е инструмент в ръцете на Царя - ако някой все още не го е разбрал!Доган, ако набере още малко гласове и изхвърли последната партия в списъка, това ще даде пълно мнозинство на Бойко в парламента....Хъмпа, София е един кенеф от както Бойко е кмет и според него оправданието е, че не му дават пари - да се оправдаваш с другите, че не си свършил нищо не говори добре за теб, НО е специалитет за бате Гойко ..... и тЕ така.

            Коментар


              #36
              Vladim написа:
              Suppish написа:
              Обаче телохранителя като говореше на пресконференцията всички мълчат и гледат, и слушат, и никой не го прекъсна! При кой друг политик е така?!
              Е, и? Това, каква връзка има със способността му да решава проблеми??? Каква връзка има с това, че няма едно кадърно име в листата си? Както казва @jenshen73 Бойко е силният на деня, сензация. Да видим, какви ще ги свърши след една година да речем. Откакто е кмет пумиарите пред входа ми от 3 станаха 8! Ще видим в края на мандата му, колко ще са... Ще видим дали метрото ще върши наистина работа на хората, или ще гълта ток на загуба от точка А до точка А1.
              Добре де, Бойко не става, радваш се, че БСП са аут, против РЗС си, вярвам, че си твърдо против ДПС, е според теб кой трябваше да спечели? Само времето ще покаже дали иска и дали може Бойко. И понеже гледам забележки правиш - пише се пОмиЯр, освен ако нямаш предвид някакви пУми...А ония нещастник Станишев снощи се чуди как след такова успешно управление е загубил така катастрофално...
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

              Коментар


                #37
                То чие управление до сега не беше катастрофално ?Аз не се сещам за изключения. Факт е че след 1, макс 2 мандата управляващите слизат на дъното. При Станишев имаше няколко неща които ми харесаха обаче - едно от тях е въвеждането на плоския данък. Много преди това се спрягаше тази възможност но той я въведе. Реално ми се повиши стандарта защото от година на година доходите ми растат с тях и данъците. В момента ми спестява поне 15% от дохода който отиваше за данъци.А че се е крало при Станишев - крадеше се. Ще се краде и при Бойко. Дано да успее да намали размера обаче ...Животът в никой случай не е черно-бял за да се правят заключения тоя е бял - тоя чер. Такива изказвания са първосигнални и почиват повече на чувства отколкото на разум.При гласуването особено е важно да се глсува с разум а не с чувства.

                Коментар


                  #38
                  Vladim написа:
                  Suppish написа:
                  А кои са кадърните според теб в другите партий?
                  Ще ти дам имената на двама министри, които по мнението на много интелигентни и разбиращи хора наистина са работили добре. Това са Пламен Орешарски и Даниел Вълчев. Това са и главните действащи лица от "седенката", но е глупаво да се мисли, че депутати и министри не говорят по доста по-грозен начин особено, когато няма камери наоколо. :D
                  За мене Д. Вълчев е един от най-скапаните министри на Образованието.
                  Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                  Ex.Opel Astra

                  Коментар


                    #39
                    kaliopis написа:
                    дано на края на мандата им не приказваме и за тях" кррррраааййййй"досега резултата от всички е само това:
                    няма да дочакаме и края даже бате костов най много на цигански да ни научи

                    Коментар


                      #40
                      Според мен победата не е в това че ГЕРБ спечелиха, а в това че народа отиде да гласува. Тъжното в цялата ситуация е, че това не стана заради идеите на българските партии, а като реакция на наглостта на Доган. Бойко обеща 50% от ДОД на столичани да се връща в София. А Каролев обеща ако това стане да тръгне да танцува гол из София. А да видим .Да поправя едно мнение нагоре - да се готви не Волен, а Кунева. Тя ще е следващия месия и ще гледам да запомня след 4 години да изровя тая тема да видим прав ли съм.

                      Коментар


                        #41
                        Поздравявам победителите , а за победените това: http://vbox7.com/play:61f0e815
                        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

                        Коментар


                          #42
                          скоро за всички ни ще има поздрав от бате бойко и костов с това .. http://vbox7.com/play:a67756ca

                          Коментар


                            #43
                            Ей го новия премиер Това дето го ръга с патерицата до него вероятно е Гаргамел Зад него по стените се виждат и други животински видове По долу вече сериозно е разпределението на мандатите в парламента.116 са депутатите, с които ще разполага ГЕРБ в бъдещия 41-ви парламент на страната, съобщиха от ЦИК.Това сочат данните при 100% обработени протоколи от страната и чужбина.Едва 5-има народни избраници са нужни на кмета, за да се озове с пълно мнозинство и да състави кабинет без подкрепата на останалите фракции, попаднали в Народното събрание.Изключително драматична е разликата между БСП и ДПС.Червените вкарват 40 депутати, а Сокола - 38.Волен Сидеров успява да вмъкне 21 народни представители.Синята коалиция ще се задоволи с 15, а РЗС на Яне Янев - с 10.Простата сметка показва, че ГЕРБ може да си осигури комфортно мнозинство със сините, ако към тях обаче се прибавят и синьо-оранжевите на РЗС, то новото дясноцентристко мнозинство ще може да разполага със 141 депутати от общо 240.
                            Прикачени файлове

                            Коментар


                              #44
                              ББ, подобно на Лостов има лидерски качества. Нещо, което липсва почти на всичките ни политици.Смятам, че подобно на всичките ни политици се е забъркал сериозно в калта. Стига да не ни хвърля камъни в градинката - става.Като кмет до сега не видях големи камъни, напротив, направи малки стъпки към по-добро.
                              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

                              Коментар


                                #45
                                [quote="Vladim"]
                                Suppish написа:
                                @Kroko61 я сподели, как се трепят кучета? С, какво да ги нахраня? :D :D
                                Най -ефикасна рецепта - бял дроб сварен в антифриз!!По няколко хапки на куче стигат!Не съм пробвал с хляб накиснат направо в антифриз как действува,но явно хайтите много им се услажда антифриза.
                                Фиат марея уикенд 1.9ТД100

                                "Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"

                                Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!

                                Коментар

                                Working...
                                X