Толкова се радвам, че нямам думи колеги!!!НИЕ СМЕ НАРОД!!!! СТРАХОТНИ СМЕ!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БЪЛГАРИЯ Е СВОБОДНА!!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Lane Staley написа:Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
kaliopis написа:дано на края на мандата им не приказваме и за тях" кррррраааййййй"досега резултата от всички е само това:Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
все едно априлско въстание направихме,дано пък да успеят ,то няма с магическа пръчка да станат нещата,ама всеки ден по едно полезно да свършат,ще цъфнем и вържем,съгласен съм големи заплати да си гласуват,само и само да вършат полезна работа за Българиятипо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
-
България ще бъде свободна, когато бъдат ИЗКОРЕНЕНИ всякакви турски наченки, от всички етажи на властта - започвайки от Миинистерството на земеделието, през всички администрации, в които се назначават директори и министри, а не се избират - областни администрации, разни дирекции, заместник-министри... После нека се на---ат колкото искат, ама ще знам че акото е българско, а не турско.
Коментар
-
Комунизма не е виновен, а хората които си мислят ,че са комунисти в България! Сокола го няма ,това е първото ,което е важно, че се случи тази вечер! От тук нататък следват: избирателния закон;образованието и здравеопазването.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Лошото е че ББ не е по различен от царя. Идеалист но работи със същите политици. Дано успее да ги ръчка и не се провали.Малко е първосигнален и директен но май от това имаме нужда в момента. Въпреки че не е моят избор ще съм доволен да успее!Радостен съм че ИК уверено залязва - вече дори и 7-8 % са непостижими въпреки че 8 години беше в опозиция. Стига е задушавал СДС ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар