Колеги ....в ден на избори....пуснах си аз гласчето и тръгнах към селото на приятелката да разнообразим малко деня. гр. Николаево е то, и до там се стига по подбалканската магистрала! От Стара Загора посока Мъглиж и след това се вкл. на подбалканската! Всичко ок докато не стигнах отбивката за магистралата. За малко да се утепам защото......Нарочно пуснах час и дата да се виждат....Е колеги нормално ли е това....Да уточня, че няма нито един знам за обозначаване на бордюра...... :D Та на кой да сигнализирам с тези снимки за да се погледне по сериозно на нещата....Не ми се мисли какво може да стане вечер, ако някой не го види...П.С. Знам, че темата е за пътна обстановка, но тук ще я видят повече хора. Все пак ако модераторите решат да я преместят!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
На кой да сигнализирам!
Collapse
X
-
Най-добре до някоя медиа, с копие до отговорния за ремонта на пътя. По-добре да изчакаш малко, средизборно едва ли някой ще обърне много внимание. А за да се намали до минимум шанса да се натресеш на подобно нещо - отваряйте си очите и минете през очния лекар за проверка (не е шега, много хора нямат и представа, че не виждат добре на разстояние).Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
Лоша работа колега , имали щети по колата? По пътя има едни бели табели и на тях пише кой подържа този участък от пътя [кое пътно управление] има и телефон на отговорника , звъниш на този телефон и съобщаваш за това безумие Имах същия случай на отбивката към подбалканския път при Долни Богров. Там е останала старата отбивка която дефакто продължава направо и директно се включваш в подбалканския път , но има 20см. разлика между стария и новия път. Видях го на метри пред колата а се движих с 60км./ч. в последния момент звъртях волана за да влеза под по-малък ъгъл , но преден ляв амортесьор удари в шок тампонаФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
standox_ написа:За щастие успях да спра...скороста, с която се движих го позволи!Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet
Коментар
-
ele написа:...и минете през очния лекар за проверка (не е шега, много хора нямат и представа, че не виждат добре на разстояние).
Коментар
-
Аз мисля ,че това е недовършено. Дано някога го приключат де! Щом няма знаци ТРЯБВА да има отговорен и да си получи заслужните наказания.Сигнализирай на КАТ, но изисквай и някакъв протокол за случката.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Супер е.От къде извадиха толкова средства да правят такава дебела настилка?Не ми се мисли колко самосвала асфалт са това.Преди дни гледах за какво разстояние машината разтила един самосвал с такава дебелина на покритието - около 5-6 метра дължина при ширина около 4 метра.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
bubachko
О-о-о колега... Това не е нищо, да беше попаднал в моя филн дет се вика... Пътуваме си София-Варна по подбалканската (въпреки всичките дупки пак бих го предпочел пред магистралата), навсякъде знаци за ремонти, няма никакви проблеми... Но откакто минахме Казанлък... До Сливен тамън на 4 пъти щях да се вкарам в ПТП заради ремонти и липсата на каквито и да било знаци около тях, било то ограничения в скороста, било то прозто знак "Разкопки"... 2 пъти на пясък се пързалях, един път на ръб като твоя, а кулминацията беше на входа на Сливен, където 5-6 коли се бяхме засилили в пакет с около 100-120 и се оказахме в ситуация при която в продължение на около 200-300 метра асфалта беше нарязан напреко на пътя с 40-50 сантиметрови канавчици на разтояние от около 10 метра една от друга... Не искам да ти обявам как спирахме, как се наредихме като тетрис и се разминахме като по чудо без ПТП и драскотина, но за 4-5 години актив във книжката, това беше истинското приключение, в което ръцете ти се изпотяват за стотни от секундата, стомаха ти изтръпва и се надяваш тоя тон ламарина да спре навреме...edit: А-а-аупс...
Коментар
-
u_bo
пич, тая работа нещо се е разсмърдялa, я вижте какво става като се опиташ да видиш снимката от линка ти:някой я е маркирал като оскърбителна ???ЕДИТ: всъщност ВСИЧКИТЕ ти снимки са били маркирани като ’оскърбителни’я ги качи в http://imageshack.usПрикачени файлове
Коментар
-
u_bo
Реклама
Collapse
Коментар