ауууууллл не колеги ще откача ас сам на 17 годи и чак другата година на 16 април ще направя 18 ...........просто гледам фиата на баща ми милочкото ми типо с което допринасах малка част с парите с който спечелих с труд и помогнах на баща ми да земем типото ...ся смятам да сабирам парички за по мощно типо като например 2.0 16v ама бая ще сабирам но щом сам се надахал смятам че ще успея... надеждата умира последна..... но многооо се радвам като видя Fiat cupe направо се влубвам в него ...... полудявамнаправо неиздаржам ................................просто като видя alfa отчкачам като видя Lancia полудявам а като се до упра до Fiat умирам мечтая си един ден да си паркирам трите ми любими италянки fiat tipo 1.6 i.e,-сегашна,бъдеща Fiat tipo 2.0 16v. и пак бъдеща Fiat cupe 2.0 16v.. а пак ми писна да споря с балъците за тея тромави тапи дизелови печки BMW..................... :@ :@ :@ :@
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
малка фантазия :)
Collapse
X
-
Re: малка фантазия
kristo0o_m написа:ауууууллл не колеги ще откача ас сам на 17 годи и чак другата година на 16 април ще направя 18 ...........просто гледам фиата на баща ми милочкото ми типо с което допринасах малка част с парите с който спечелих с труд и помогнах на баща ми да земем типото ...ся смятам да сабирам парички за по мощно типо като например 2.0 16v ама бая ще сабирам но щом сам се надахал смятам че ще успея... надеждата умира последна..... но многооо се радвам като видя Fiat cupe направо се влубвам в него ...... полудявамнаправо неиздаржам ................................просто като видя alfa отчкачам като видя Lancia полудявам а като се до упра до Fiat умирам мечтая си един ден да си паркирам трите ми любими италянки fiat tipo 1.6 i.e,-сегашна,бъдеща Fiat tipo 2.0 16v. и пак бъдеща Fiat cupe 2.0 16v.. а пак ми писна да споря с балъците за тея тромави тапи дизелови печни BMW..................... :@ :@ :@ :@Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
kaliopis написа:моя племенник е на твоите години и мечтае да си купя (някога) новото Браво за да му подаря моето, та УСПЕХ и на теб и на него.(Е.... и на мен де за да може и неговата мечта да се сбъдне)сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!
Коментар
-
Само не използвай "тапи дизелови печки" моля! :D Иначе няма лошо да си помечатае човек... Но купувайки стари коли според мен няма смисъл от година на година да се мятаме на друга кошница. Ето, моята бравка я имам от почти 4 години и знам кътните и зъбки! :D Знам откъде да очаквам изненади и откъде не. А да купиш черпука, да влагаш пари да я стягаш, зимни гуми и първоначалното изваждане ремъци и консумативи... Помисли си хубаво дали да не покаваш типока 2-3 години. Тамън ще си събрал за нещо читаво!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
и аз бях така като теб, видех ли крома 1 година не мислях за друго само като мярна такава.И вече 2-3г.съм с нея и занапред, тръпката още я има даже и повече, слизам от цди 220 на мерц. и ми идва да се метна на предния капак и да се утъркам. Имам още малко да я изплащам и ще я направа кукла,дано не ми се разминат намеренята.За мн.по-натъка искам едно комби дизел 4х4 Успех на всички.
Коментар
-
Vladim написа:Само не използвай "тапи дизелови печки" моля! :D Иначе няма лошо да си помечатае човек... Но купувайки стари коли според мен няма смисъл от година на година да се мятаме на друга кошница. Ето, моята бравка я имам от почти 4 години и знам кътните и зъбки! :D Знам откъде да очаквам изненади и откъде не. А да купиш черпука, да влагаш пари да я стягаш, зимни гуми и първоначалното изваждане ремъци и консумативи... Помисли си хубаво дали да не покаваш типока 2-3 години. Тамън ще си събрал за нещо читаво!сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар