Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще сменям телефона и искам да е с ГПС

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Наскоро си взех Нокиа 6210 Навигатор и съм много доволен.Това ти препоръчвам.
    '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
    '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

Коментар

$L@V4O_PZ написа:
      Аз бих ти препоръчал HTC G1/Dream ...
      Бих се доверил на мнението на Славчо_ПЗ. Той е неспасяем ГСМ маниак и знае за какво става дума :D .
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Ми колега съгласен съм, че са хубави но малко не са ми по джоба а колкото на нокиата на мен не ми върши работа понеже е симбиан а искам задължително линдолс.
        Subaru B9 tribeca 3.0
        Peugeot 307 04
        Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
        Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

А какво ще кажете за Нокиа 5800, става ли изобщо за нещо, или цената си отговаря на възможностите, все пак има бая екстри за добра цена?
          --Старата ръжда любов не хваща!--
          156 sportwagon 1,9 jtd 115
          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
            А какво ще кажете за Нокиа 5800, става ли изобщо за нещо, или цената си отговаря на възможностите, все пак има бая екстри за добра цена?
            За тази цена няма друг телефон с толкова екстри. Слабите места са камерата, липсата на достатъчно игри и софтуер, пластмасите му скърцат, но пък са доста здрави. Дисплеят е качествен и не се драска лесно, за половин година единствените няколко драскотини са от собствения му стилус Иначе, перфектен MP3 плеър, перфектен уайърлес, 8GB карта в комлекта, GPS и т.н.
            Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

iPhone 3G. Все още няма аналог... Очаквам Palm Pre, но това е друга бира, по-горчива, но надявам се много по-качествена.
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
              X