Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

convert GPS to геодезически координати 1970

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

convert GPS to геодезически координати 1970

Колеги, има ли някой от вас програмка за трансформиране от GPS координати в геодезически 1970?

Re: convert GPS to геодезически координати 1970

mitakkk написа:
    Колеги, има ли някой от вас програмка за трансформиране от GPS координати в геодезически 1970?
    Потърси във офроуд форума мнения на tuono. Мисля, че беше дал някаква програма + линкове. Или потърси, чрез гугъл сайта на tuono.
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Благодаря, намерих програмката в един геодезически форум и ми върши идеална работа.Няма да ви казвам какви пари искаха в една геодезическа фирма за да направят трансформацията, опитвайки се да ме убеждават колко било сложно и колко време отнема. А отнема максимум минута.

Коментар

Да ти кажа ако искаш да е точно трансформирането от фирмата са прави ...Позлват се различни геоиди при двете системи и само с формула не става (точно).Имам ICQ-то на tuono и мога да ти го дам. Човекът е разбирач http://clubs.dir.bg/showflat.php?Boa...&part=all&vc=1

Коментар

Благодаря Ви колеги, че се отзовахте. Аз не гоня някаква голяма точност. Програмата с която се сдобих се казва ULTRA - направих проверка на извършени вече трансформации на координати от геодезическа фирма.Все пак ще ти бъда благодарен ако ми дадеш ICQ-то на tuono, в случай че ми се наложи additional info или помощ.

Коментар

Working...
          X