Успех колега и да се качите на стълбичката и внимаваи с дракола, че от последната ми среща с него е много сърдит на българите зареди посиненото си око
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще ми липсвате една седмица
Collapse
X
-
Е щом сте финиширали също си е постижение.Пролетта бях на състезанието в Приморско и да не ти разправям колко машини не можаха да финишират.Ето и едно клипче да те погъделичка малко http://www.vbox7.com/play:867a91b6
Коментар
-
Да, но аз говоря от гледна точка на механиците! Безсънни нощи, ремонти на поляната, кафета в корабни количества... Всичко само и само да могат да завършат - това ни беше целта. Всеки от екипа за първи път участва в международно състезание! Повечето отбори естествено отпаднаха, поради технически причини!Сега ще сложа само моите снимки, защото още нямам снимките от другите колеги, на които съм и аз!И тъй - натоварени са джиповете на платформите, уж подготвени - грънци! Под единия веднага забелязах капка масло от раздатъчната! Направи ми впечатление, че колесарите са претоварени, а ни чакат 700 км до Дева!
Коментар
-
Да, но аз говоря от гледна точка на механиците! Безсънни нощи, ремонти на поляната, кафета в корабни количества... Всичко само и само да могат да завършат - това ни беше целта. Всеки от екипа за първи път участва в международно състезание! Повечето отбори естествено отпаднаха, поради технически причини!
Коментар
-
Проблемите започнаха веднага след като минахме границата! Огромни ями по асфалта! В една такава яма се натресе платформата и изкриви десния носач! Гумата започна да се търка по рамата и започна да пуши - щеше да се запали! Добре, че си отварях очите - веднага казах по радиото на колегата да спре! Това в 3 часА сабали! Махнах спирачния апарат и обърнах гумата обратно! Трябваше да се изминат така още 500 км! На втората снимка ясно се вижда разкрачената дясна гума заради кривия носач
Коментар
-
krasio_79bs написа:Да, но аз говоря от гледна точка на механиците! Безсънни нощи, ремонти на поляната, кафета в корабни количества... Всичко само и само да могат да завършат - това ни беше целта. Всеки от екипа за първи път участва в международно състезание! Повечето отбори естествено отпаднаха, поради технически причини!
Коментар
-
На паркинга на хотела моите съотборници са респектирани от съперниците. На мен не ми пука! Кви са тия? Разтоварваме джиповете от колесарите (по-късно ще сложа снимка и с форумската фанелка), регистрираме се и се настаняваме в хотела! Изглед от стаята ми! На тоя оранжевия джип както го виждате там на паркинга му смениха две бутала! Приключиха буквално минути преди техническия преглед! Първоначално си казах - тия са луди, но после стана както и предполагах - 3 дена по-късно из лагера коментираха нещо на английски споменавайки много думата "пистънс"! И бяха до там! Аз обаче най-много се притеснявах от джи-класата в нашата група.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар