Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

01 Юли - преносимост и на фиксираните телефонни постове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

01 Юли - преносимост и на фиксираните телефонни постове

Всеки който не е доволен от доставчика си на фиксирани телефонни услуги вече може да го смени срещу такса от 5лв.Най голям избор на оператори имат живеещите в София:,,АЙ ТИ ДИ НЕТУЪРК

а някой може ли да ми каже, кой от алтернативните доставчици, предлага линия на която може да се включи факс?Ай ти ди не го предлагат,Мтел не го предлагатза тях съм сигурен, предполагам , че и Глобул са така.Въпроса е има ли някой друг освен БТК, който дава линия способна на приема и предава факсове ???

Коментар

u_bo написа:
      ...Въпроса е има ли някой друг освен БТК, който дава линия способна на приема и предава факсове ???
      В нашия офис ползваме телефони от Spectrum net (в списъка е Спектър Нет) - няма проблем с факсовете, мене по не ми харесва качеството на гласовата комуникация. Става дума за София.
      ::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
      ::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
      ::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::

Коментар

sclera_bg написа:
        u_bo написа:
        ...Въпроса е има ли някой друг освен БТК, който дава линия способна на приема и предава факсове ???
        В нашия офис ползваме телефони от Spectrum net (в списъка е Спектър Нет) - няма проблем с факсовете, мене по не ми харесва качеството на гласовата комуникация. Става дума за София.
        я дай една снимка на крайното устройство - това в което е включен телефона

Коментар

Моята фирма също преди година се отказа от БТК и мина към Спектър.Ползваме Voip WiFi телефони на Linksys - CIT310 или клиенти качени на компютрите.С факсовете нямаме проблем никакъв - ползваме мрежов принтер със факс функция.Ако искаш да включиш обикновен факс използвай какъв да е VOIP адаптер с FXO порт и факс поддържка.При нас се оказа проблем единствено ограничената поддръжка на по екзотични протоколи за обмен на данни - имаме система която ползва V.22bis и се оказа че тя не работи...За прехвърлянето за което говоря обаче нищо такова няма да ти е нужно. Сменяйки доставчика ти запазваш ползването на телефонния чифт - единствено се променя неговото терминиране - вече става в доставчика който си избрал (виртуално разбира се )Всеки факс би трябвало да работи по начина по който си е работил до момента.

Коментар

u_bo написа:
            sclera_bg написа:
            u_bo написа:
            я дай една снимка на крайното устройство - това в което е включен телефона
            Искаш ли да ти дам снимка и линкове на моето устройство? Има дори 2 порта, т.е. за 2 стандартни телефона с отделни номера.
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
            X