Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Без винетка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тракия пак е добре, по Хемус какви дупки има ако мина със 130 през тях (каквото е ограничението на магистрала по закон) може и да се пребия като куче като цяло няма смисъл от винетките поне за нас нормалните хора които не караме държавни мерцедеси

Коментар

z_sutrov написа:
      Ами аз като си купувам винаги после пак плащам в сервиза защото пътищата са ни " европейски". То вече по магистралата около Пазарджик може да ти изпадат пломбите, а какво да говорим за останалите пътища.
      Като винаги има тарикати, които гледат да минат метър и да не си плащат няма, как да се оправят нещата! С едно щракване на пръстите не се ремонтират лошо стопанисвани пътища. Магистралата около Пазарджик си е такава откакто се помня... Доколкото ми е известно отделните части на магистралите се стопанисват от общините в, които се намират. Така, че се сърдете на община Пазарджик. А това за неплащането важи за всичко! От данъци, до гражданска отговорност, или ако щете Каско, ама хайде последното не е задължително макар, че мине не мине се появи някой и ревне "удариха ме, какво да правя". Шофирането и стопанисването на автомобил не е евтино занимание, редовно го напомням! :D Аз обичам да ми е спокойно и затова си купувам годишна винетка за да ми е мирна главата. По-добре отколкото да ме глобят сто лева и да ми светне, че сто е повече от 60-70лв.
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

абе дали ще си купиш винетка или не няма значение, пътищата все ще са си гроб. преди години като махнаха данъка от 20-30 лв и казаха- ето няма пари, сега вдигаме 3 пъти тази работа с винетките, за да има пари и да карате по хубави пътища- е кво, пак е гроб навсякъде. не ме интересув ана кого да се сърдя или кой да ги оправя, който си иска да ги оправя, организацията е тяхна, въпроса е, че нищо не става. винетката и 300 лв да стане, по-хубави пътища няма да имаме. Защото нарочно само закърпват пътищата, което и правят адски некачествено нарочно разбира се, след 2 месеца, еле ако вали и държ както е в последно време и 1 месец и излизат нови дупки. а като се закърпи и постоянно подскачаш, да не би да е много читава работата... на който му стиска да не си купува винетка, аз лично имам годишна, защото често излизам от града и не ми стиска да съм без.
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Vladim, като направят така, че да не ни спират европейските пари за инфраструктура, защото някой ги краде, тогава ще важи мнението ти. Ти наистина ли си мислиш, че ако тази година се съберат не 100, а 120 милиона от винетки, примерно, пътищата ни ще са по-хубави? Не, просто някой ще стане по-богат. Аз също карам с годишна винетка, но това не променя мнението ми. Просто не ми се занимава с тарикатлъци на дребно. Давам на година хиляди за колата, ама иначе 10 човека да ползваме една винетка за 70 лева?! Струва ми се тъпо.
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Working...
          X